Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam mıllet bugun yokum cunku esım rahatsız grıp oldu ıyılesemedı sanırım bronsıt ve orta kulak ıltıhabı olmus sımdı dr a gıdecegız yarında babam fıtık amelıyatı olacak hastanede olacagım bırkac gun benden haber alamayabılırsınız merak etmeyın carsamba gunude allah kısmet ederse eskısehıre eltımlere gıdecegız haftasonuna kadar orada kalacagız sımdılık durum boyle gorusuruz yıne fırsat buldukca gırıp sızlere bakmaya calısacagım

saol ayşecim
Rabbim kimseye yaşatmasın
sen nasılsın
inş. sorunsuz geçiodur günlerin

saol ayşecim
Rabbim kimseye yaşatmasın
sen nasılsın
inş. sorunsuz geçiodur günlerin

cnm hamileliğine çok sevinmiştim bebeğini kaybetmenede çok üzüldüm
ama kürtajını duyunca sanki bişey koptu içimden eminim çok zordur
Allah kimseye yaşatmasın sanada bi daha yaşatmasın inş
ben iyiyim çok şükür
yarın kontrolüm var kalbini duyarsam daha ii olucam

kızlar adetim 2 gün gecikti test yapsammı acaba gecen ay klomen kullanmıstım bu ay boş geçtik napsammmm

benim 2 günüm kaldı yaa dayanamıcam yarın test yapsam çıkarmıkii ama klomenle çatlatma iğnesi vuruldum ya yanıltırmıki test beniii CADIARZU

merhabalar...zazezcim çok geçmiş olsun.en yakın zamanda inşallah yeniden güzel haberini bekliyorum.bana 2 ay bekle dedi doktor.nasıl geçecek bilemiyorum zaman.beklesem mi onuda bilemiyorum.sanki istediğim zaman hamile kalabiliyormuşum gibi...

benim için iyi dileklerini gönderen herkese teşekkürler. olumunekankayizsmile artık bebiş haberlerinizi duymak istiyorum. :CüvCüv:

slm yine sakin buralar,alminas bikaç gün yokmuş,serselom az takılıyon walla buralara,ama umutlum ve derya pek uğramıyo bu aralar,neden acep????

canım beniiim çok sevindim.Allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin inşaallah.inan çok sevindim.çoook tebrikler kelebeğinide seni de çopk öpüyorum...:) bizde pazartesi doktora gittik ense kalınlığı normal kan tahlilleri çıkmadı daha.doktorumuz erkeğe benzetti bizim meleğimizi :) ayy çok sevindim valla:)

evet canım,maalesef kimsecikler yok.dışarda acayip güzel bir kar var.çıkmadım,buraya takılim dedim ama çok sakin.ohaoldumsmile
evet cok sessız
sonuclarının ıyı cıkmasına sevındım canım bızde yaptırdık ıkılı testımızı ense kalınlıgı 1.9 boyu 5 cm agırlıgı 56 gr cıktı kan tahlıllerımızde cıktı cok sukur hersey normalmıs bızımde kesın olmasada bır kızımız olacak dr um kıza benzettı ama 15 gun sonra net bırsey soyleyebılırım dedı erkekte olabılır bellı olmaz dedı eger kız olursa besık kerpmesı yaparız:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…