saol ayşecim
Rabbim kimseye yaşatmasın
sen nasılsın
inş. sorunsuz geçiodur günlerin
kızlar adetim 2 gün gecikti test yapsammı acaba gecen ay klomen kullanmıstım bu ay boş geçtik napsammmm
kızlar adetim 2 gün gecikti test yapsammı acaba gecen ay klomen kullanmıstım bu ay boş geçtik napsammmm
cok sagol canım tesekkur ederımmmalminas cok gecmiş olsun babana da eşine de acil şifalar dilerim..
geldım geldım umutlumu bende merak edıyorumm catladım vallaslm yine sakin buralar,alminas bikaç gün yokmuş,serselom az takılıyon walla buralara,ama umutlum ve derya pek uğramıyo bu aralar,neden acep????
benim 2 günüm kaldı yaa dayanamıcam yarın test yapsam çıkarmıkii ama klomenle çatlatma iğnesi vuruldum ya yanıltırmıki test beniii CADIARZU
benimde 2 gün gecikti hala test yapmadımmmmm napsam yaaa kararsızımmmmm offfff
cok sagol canım tesekkur ederımmm
geldım geldım umutlumu bende merak edıyorumm catladım valla
canım ya yine yetişemedim sana.eşin ve baban için çok geçmiş olsun.acil şifalar.kendini çok yormamaya bak.:CüvCüvpuyorumnanaktan
sagol canım
pek sessız buralarr kımseler yokkk
selam arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 aydır aranızda yoktum yeni arkadaşlar beni bilmezler sağlık sorunlarımdan dolayı sizlerden biraz uzak kaldım...umutlum..alminasım...deryam..A&S..minikcan...serselom..civ civim...sultanım...zeyhatım ve aklıma gelmeyen diğer isimler ben döndüm hemde tek değil meleğimle birlikte döndüm eweeeet inanması çok zor ama meleğim geldi hamileyim canlarım bunu bilmek sizinde hakkınız diye düşündüm çünkü en zor günlerimde sizler vardınız hepinizi çok özledim...
evet cok sessızevet canım,maalesef kimsecikler yok.dışarda acayip güzel bir kar var.çıkmadım,buraya takılim dedim ama çok sakin.ohaoldumsmile
sonuclarının ıyı cıkmasına sevındım canım bızde yaptırdık ıkılı testımızı ense kalınlıgı 1.9 boyu 5 cm agırlıgı 56 gr cıktı kan tahlıllerımızde cıktı cok sukur hersey normalmıs bızımde kesın olmasada bır kızımız olacak dr um kıza benzettı ama 15 gun sonra net bırsey soyleyebılırım dedı erkekte olabılır bellı olmaz dedı eger kız olursa besık kerpmesı yaparız:))))canım beniiim çok sevindim.Allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin inşaallah.inan çok sevindim.çoook tebrikler kelebeğinide seni de çopk öpüyorum...:) bizde pazartesi doktora gittik ense kalınlığı normal kan tahlilleri çıkmadı daha.doktorumuz erkeğe benzetti bizim meleğimizi :) ayy çok sevindim valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?