Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlae bende bu ay klomene başlıcam.klomenin yanında incir kürüde yapsammı diye düşünüyorum.yapan varmı?

Benim ikinci kür klomen başlıycak aymuel 7 şubatta beklenen günüm gelirse ben hissediyorum gelecik eminim. geçen ay incir kürünüde kullanmıştım ama düzenli değildi dr um yumurtaların çok şaşrıtıcı bi şekilde ilk küre olumlu sonuç verdiğini söylemişti bende incir küründen diye düşünüyorum. ve bu ay düzenli kullanmayı düşünüyorum tavsiye edebilirim: İnş tez zamanda beklenen bebeğine kavuşursun canım Allah hamileler kervanına bizide katsın İNŞyerimseniben

Zazez'cim ve Ozmoz'cum Allah ikinize de sabırlar versin. Öncelikle sağlıklarınız önemli.Daha sonra Allahın izniyle inşallah çifter çifter gelsin bebişleriniz.

slm kızlar nasıl gidiyo,yine sakin buralar.gerçi bende yoğunum bu aralar arada girip yazılanları okuyup çıkıyom.eee işim olsada aklım sizde napalım özlüyom.zemuszemus

incir kürü nasıl oluyo kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

saraçoğlu incir kürü diye gir bulursun.denemedim ama bu ay olmazsa b idahaki ay deneyecem bende.zaten saraçoğlunun sitesinde ziyaretçi defterine baksan baya kullanıp olumlu sonuç alan war.bence denemeye değer diyorum.zemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanımmm vallaaa cok sevındımm,Allah saglıgıyla kucagınada almayı nasıp etsınnnn :Saruboceq:

canım benım cok cok gecmıs olsun şükür agrın olmamıs guzelce dınlen

canım çok üzüldüm napalım Alah ne derse o olur dünyada yiyecek ekmeği yokmuş bebeğinin bundada bir hayır vardır ne diyelim canım bi dahakine inşallah rabbim sana sağlık versin yine olur allahın izniyle canım sana üzülme diyeceğim ama kolay değil rabbim en kısa zamanda sana bebek verir inşallah acil şifalar dilerim:teselli:

günaydın herkezeeeeezemuszemuszemuszemusooo acılısımız yapılmışşş:))ya umutlu nerde kaçgunudr yok merk edıoruzzzz

kızlaaaar acil yardım, sivasta pregnly yok... sadece bi eczanede 5000 lik varmıs, benim receteyi de baska eczaneye verip klomeni almış eşim, recetede doktorun kac yazıdıgnı da bilmiyorum, kaclık yazıyorlar genelde?

iiim şükür
annelerim yanımda mutluum :)
sen nasılsınn?

tekrar cok gecmiş olsun canım, bi şikayetin yok de mi? ya ben kacırdım mı osmozda da mı sıkıntı oldu?
ben de iyiyim işte klomenin yan etkilerinden kurtulmaya calısıyorum,sersemledim yine(

Son düzenleme:
saol canım
yok bi şikayetim şükür
evet ozmozunda kanamsı omuş ve kan değeri düşmüş
aynı durumdyıs yanii
ama inş. onun kürtaja gerek kalmas

saol canım
yok bi şikayetim şükür
evet ozmozunda kanamsı omuş ve kan değeri düşmüş
aynı durumdyıs yanii
ama inş. onun kürtaja gerek kalmas

allah sabır versin, inşallah gerek kalmaz...bu arada bi kutu bulduk pregnly sanırım:9 doktorumla konustum, 5000likmiş, bi eczane 5000 lik var demişti:)

canım çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda toparlarsın kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…