kızlae bende bu ay klomene başlıcam.klomenin yanında incir kürüde yapsammı diye düşünüyorum.yapan varmı?
incir kürü nasıl oluyo kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanımmm vallaaa cok sevındımm,Allah saglıgıyla kucagınada almayı nasıp etsınnnn :Saruboceq:canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına olsun alminas minikcan serselo zeyno1981 sultan1984 cetrefilli zazez kuzu84 özlem147 hepiniz saolun canlarımm... ewet arkadaşlar merak edenler içinsöylüyorum ben bu ay sabah aç karnına bal(karakovan balı)ve polen yedim bir tatlı kaşığı onun ardından adaçayı melissa çayı ve kantaron çayı karışımı yapıp onu içiyordum ama aç karnına akşam yatarken aynılarını tekrar içiyordum ve en önemlisi sanırım ben bir ay önce sigarayı bırakmıştım tabiki bunlar vesile herşey ALLAH tan şükürler olsun.. ben henüz doktora gitmedim inş. cumartesi gidecem bebişimin bu ay geleceği sanki içime doğmuştu hiç bir belirtim yoktu ama ben dayanamadım günüm geçmeden kan testini yaptırmıştım şu an sanırım 4 haftalık felandır kesin sonuç cumartesi belli olacak bebiş isteyen arkadaşlar dualarım sizinle ...
mrb canım arkadaşlarım
sabah anesteziyle kürtajım oldu
Rabbime binlerce şükür iim
9:45 te girdim ameliyathaneye 10:15 te ayılmış olarak çıktım
sonrasında da 2 saat serumumun bitmesini bekledim ve 1 gibi evdeydim
çok şükür hiç ağrım sızım olmadı halende yok
inş. da olmas...
dualarınız ulaştı bana hepinizden Allah razı olsun
ozmozcum üzülme canım sende
senle aynı şeyleri yaşıorus
Rabbim birdaa yaşatmasın ve dua etde kendi kendine düşsün
kürtaj olmak zorunda kalma
canım çok üzüldüm napalım Alah ne derse o olur dünyada yiyecek ekmeği yokmuş bebeğinin bundada bir hayır vardır ne diyelim canım bi dahakine inşallah rabbim sana sağlık versin yine olur allahın izniyle canım sana üzülme diyeceğim ama kolay değil rabbim en kısa zamanda sana bebek verir inşallah acil şifalar dilerim:teselli:sonucumu aldım kan değerim düşmüş malesef.ne diyebilirim ki allah verdi allah aldı.bu haber için iki yıl beklemiştim..yaşadığım sonsuz mutluluktan sonra kör kuyulardayım sadece...bu da geçer..insanoğlu nelere alışıp atlatmıyor...en azından dediğiniz gibi hamile kalabiliyormuşum...bundan sonrası için allah hayırlısını versin....hepinize sonsuz teşekkürler...
canım 5000 lik veriolar genelde
bende hep 5000 likten 2 tane oluodum
iiim şükür
annelerim yanımda mutluum :)
sen nasılsınn?
saol canım
yok bi şikayetim şükür
evet ozmozunda kanamsı omuş ve kan değeri düşmüş
aynı durumdyıs yanii
ama inş. onun kürtaja gerek kalmas
esemos inan seninn adına çok mutlu oldum opuyorumnanaktan bende aranıza yeni katılanlardanım İnşallah sağlıklı sıhatli bir bebişine kavuşursun.
mrb canım arkadaşlarım
sabah anesteziyle kürtajım oldu
Rabbime binlerce şükür iim
9:45 te girdim ameliyathaneye 10:15 te ayılmış olarak çıktım
sonrasında da 2 saat serumumun bitmesini bekledim ve 1 gibi evdeydim
çok şükür hiç ağrım sızım olmadı halende yok
inş. da olmas...
dualarınız ulaştı bana hepinizden Allah razı olsun
ozmozcum üzülme canım sende
senle aynı şeyleri yaşıorus
Rabbim birdaa yaşatmasın ve dua etde kendi kendine düşsün
kürtaj olmak zorunda kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?