ayyy canım heycan yaptım ben
1 ocaktan itibaren 35 gün geçmiş
inş.. vardır
korkunun ecele faydası yok
gününde geçmiş yap bence
varmı evde testinalkisalkisalkis
yok canım yaaa yarın yapayım bari bende heyecan yaptım yawwwwwwwww
canım bizim sebebi belirlenemeyen infertilite...ben 3 kere klomenle yumurta takibi yapıldım sonra aşılamaya geçtik...aşılamada adetinin 3. günü klomen başlıyorsun sonra ovulasyon dönemine doğru dr alttan muayene ederek yumurtaların istenilen büyüklüğe ulaşmasını bekliyor sonra çatlatma iğnesi yaptırıyor ondan 36 saat sonra da aşılama için gidiyorsun 5 dk sürüyor çok basit hiç acımıyor eşinin spermlerini hazırlıyorlar sonra onu rahimden içeri bırakıyorlar..işte böyle..
anladım canım saol bide rahim filmi cektirdinmi sen bende eger bu ay tutmadıysa önümüzdeki ay ikinci klomeni kullancam eger o da olmazsa rahim filmi isticek doktorum umarım gerek kalmaz
klomen aynı zamanda adet düzenlio canım yapmaması gerek benimde 3 gün gecti
klomen aynı zamanda adet düzenlio canım yapmaması gerek benimde 3 gün gecti
ozgecim tahlil yapmadınmı daha sen yaa ben senin yerinde olsam çokdan yapardım belki şu anda hamilesin ama haberin yok ayy keşke yaa ne güzel olur vallaha çok seviniriz inanki canım rabbim en kısa zamanda bebğine kavuşurur senide bizleride canımm bak bize hemen haber ver yaptığında içime doğdu benim senin galiba oğlun olcak canım:1hug:
inşallah yapmaz cnm nezaman test yapıcaksın inşallah hamilesindir
Benim ikinci kür klomen başlıycak aymuel 7 şubatta beklenen günüm gelirse ben hissediyorum gelecik eminim. geçen ay incir kürünüde kullanmıştım ama düzenli değildi dr um yumurtaların çok şaşrıtıcı bi şekilde ilk küre olumlu sonuç verdiğini söylemişti bende incir küründen diye düşünüyorum. ve bu ay düzenli kullanmayı düşünüyorum tavsiye edebilirim: İnş tez zamanda beklenen bebeğine kavuşursun canım Allah hamileler kervanına bizide katsın İNŞyerimseniben
mrb canım arkadaşlarım
sabah anesteziyle kürtajım oldu
Rabbime binlerce şükür iim
9:45 te girdim ameliyathaneye 10:15 te ayılmış olarak çıktım
sonrasında da 2 saat serumumun bitmesini bekledim ve 1 gibi evdeydim
çok şükür hiç ağrım sızım olmadı halende yok
inş. da olmas...
dualarınız ulaştı bana hepinizden Allah razı olsun
ozmozcum üzülme canım sende
senle aynı şeyleri yaşıorus
Rabbim birdaa yaşatmasın ve dua etde kendi kendine düşsün
kürtaj olmak zorunda kalma
selam mıllet bugun yokum cunku esım rahatsız grıp oldu ıyılesemedı sanırım bronsıt ve orta kulak ıltıhabı olmus sımdı dr a gıdecegız yarında babam fıtık amelıyatı olacak hastanede olacagım bırkac gun benden haber alamayabılırsınız merak etmeyın carsamba gunude allah kısmet ederse eskısehıre eltımlere gıdecegız haftasonuna kadar orada kalacagız sımdılık durum boyle gorusuruz yıne fırsat buldukca gırıp sızlere bakmaya calısacagım
canım günydın nasılsın eşine de babana da geçmiş olsun dün yoktum kayınvalideme gittim bende klomene merhaba dedim tekrarda 2 tane içiyorum sersem tavuk gibi dolaşıyorum evde gözlerimde problem vardı iyice arttı pc karıncalanıyor
aman banada oluyordu puslu goruyordum.bosver bunları sen ıc ılacını nede olsa bu problemler gelıp gecıcı 10 gun sonra ılacın etkısınden eser kalmıyor.tum kalbımle bu sefer klomenın ve tedavının hayırlı olmasın ı dılıyorum yarabbım ıns bu ay sende bebısıne kavusursuncanım günydın nasılsın eşine de babana da geçmiş olsun dün yoktum kayınvalideme gittim bende klomene merhaba dedim tekrarda 2 tane içiyorum sersem tavuk gibi dolaşıyorum evde gözlerimde problem vardı iyice arttı pc karıncalanıyor
pazartesıden berı yok bende cok merak edıyorummmmolumunekankayizsmile umutlum nerde
canım küstün mü sen bana:sinifsinif:
Çok geçmiş olsun canım,inşallah sorunsuz bir şekilde bütün sağlık problemlerini halledersiniz.Bu arada kendini çok yorma,bebişinde yorulur sonra:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?