Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

anladım canım saol bide rahim filmi cektirdinmi sen bende eger bu ay tutmadıysa önümüzdeki ay ikinci klomeni kullancam eger o da olmazsa rahim filmi isticek doktorum umarım gerek kalmaz

anladım canım saol bide rahim filmi cektirdinmi sen bende eger bu ay tutmadıysa önümüzdeki ay ikinci klomeni kullancam eger o da olmazsa rahim filmi isticek doktorum umarım gerek kalmaz

çektirdim canım ben klomen kullanmaya başlamadan önce drum istemişti allaha şükür bi sorun tıkanıklık filan çıkmadı...ben hamilelik olmayınca eşimde de sorun yoktu çünkü bende kesin tüplerde tıkanıklık var diye şüphelenmiştim ama olmadığını görünce kafam rahatladı...eğer yaptırma kararı alırsan sakın korkma çok çok ağrılı bi işlem değil hafif bi sancı giriyor sadece 1 dk sürüyor inşallah gerek kalmadan hamile olursun canım tabi ben de ve isteyen herkes de...

klomen aynı zamanda adet düzenlio canım yapmaması gerek benimde 3 gün gecti

ozgecim tahlil yapmadınmı daha sen yaa ben senin yerinde olsam çokdan yapardım belki şu anda hamilesin ama haberin yok ayy keşke yaa ne güzel olur vallaha çok seviniriz inanki canım rabbim en kısa zamanda bebğine kavuşurur senide bizleride canımm bak bize hemen haber ver yaptığında içime doğdu benim senin galiba oğlun olcak canım:1hug:

kuzum yapmadım yaaaa 1 ocakta olmam gerekti daha olmadımmm ara sıra gecikme olurdu ondan güvenemiyorum ama gecen ay klomenle tam gününde gelmişti bu ayda etki devam ediyormusss ama yinede korkuyorum yaaaa herkese korkunun ecele faydası yok derdim kendime gelince tıkandıııım offf of

canım bu sefer hem klomen hemde incir kürü yumurtaları fazla büyütüp kist yapar diye korkuyorum.iyi dileklerin için tesekkürler allahım bütün isteyenlere versin.

gunaydın herkese

kukuletam hayırlı olsun bu sefer tutacak ıns

bugun babam amelıyat oluyor esım hastaneye goturdu ama benı goturmedıler hastaneden mıkrop kaparmısım dıye ben amelıyattan sonra ayılınca hasta zıyaret saatınde gıdecegımm merakla beklıyorum

canım günydın nasılsın eşine de babana da geçmiş olsun dün yoktum kayınvalideme gittim bende klomene merhaba dedim tekrarda 2 tane içiyorum sersem tavuk gibi dolaşıyorum evde gözlerimde problem vardı iyice arttı pc karıncalanıyor

Çok geçmiş olsun canım,inşallah bundan sonra hep güzel şeyler yaşarsın.

Çok geçmiş olsun canım,inşallah sorunsuz bir şekilde bütün sağlık problemlerini halledersiniz.Bu arada kendini çok yorma,bebişinde yorulur sonra:)))

Günaydın canım,hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebişine kavuşursun.Benimde bugün kontrolüm var çatlatma iğnesinden sonra 11.günüm,umarım herşey yolundadır.

aman banada oluyordu puslu goruyordum.bosver bunları sen ıc ılacını nede olsa bu problemler gelıp gecıcı 10 gun sonra ılacın etkısınden eser kalmıyor.tum kalbımle bu sefer klomenın ve tedavının hayırlı olmasın ı dılıyorum yarabbım ıns bu ay sende bebısıne kavusursun

olumunekankayizsmile umutlum nerde
pazartesıden berı yok bende cok merak edıyorummmm

canım küstün mü sen bana:sinifsinif:

yok canım askolsun kusermıyım hıc sana senı nasıl sevdıgımı bılırsın evım dagınık cok yatakları toplamaya gıttım mutfak karman corman bıraz oraları topladım 9 30 gıbı bankaya gıtmem lazım esımın banka ıslerı vardı o babamlarla hastanede oldugu ıcın bende onun bankadakı ıslerını halledecegım sımdı oturdum pc basına ancak cevap yazdım
Çok geçmiş olsun canım,inşallah sorunsuz bir şekilde bütün sağlık problemlerini halledersiniz.Bu arada kendini çok yorma,bebişinde yorulur sonra:)))

sagol canımm valla bu bebekte bana benzedı kıpır kıpır hıc yerınde durmuyorr
gunluk ısler ıste canım yapmasan olmuyor 2 gun evden elını cekk heryer berbat kır pas ıcınde oluyorr calısırken daha ıyıydı valla

serseloma bak sırf bogaz valla ev yapımı lahmacun okuyor
bende bugunku menumu acıklayayım barı mercımek corba pırasa cupra balıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…