korkuyorummm herkese diyordum korkunun ecele faydası yok die şimdi yaptıgıma bak tvbe tövbe
slm kızlar...bugün aşılamamı yaptırdım uzanıyorum şimdi...allahım inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar...
özgecim test yapıcakmısın?
merak ettim çok
arkadaşlar ii.akşamalar..ben bgn katıldım aranıza..haftaya salı yumurtalarıma bakılcak varsa igne sonrada aşılamaa yapılcak bana.şuan klomen kullanıyorum..başlıgı görünce yazmak istedim...bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen..bundan sonrası için beni ne gibi aşamalar bekliyo??
ne bileyim kuzum karar veremedim benim normalde gecikrdi ama gecen ay klomen kullandım tam gününde hatta saatinde geldi 1 ocakta ama bu ay hala çıt yok doktorum klomenin etkisi devam ediyo bu ay kullanma demişti normalde olmam gerek ama yokkkkk kırkuyorum yawwwww
slm kızlar...bugün aşılamamı yaptırdım uzanıyorum şimdi...allahım inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar...
aşılama nasıl oluyo canım aşamaları neler bide senin sorun neydi kac kere klomen kullandın ay cok sordum ama kusura bakmaaa
ne bileyim kuzum karar veremedim benim normalde gecikrdi ama gecen ay klomen kullandım tam gününde hatta saatinde geldi 1 ocakta ama bu ay hala çıt yok doktorum klomenin etkisi devam ediyo bu ay kullanma demişti normalde olmam gerek ama yokkkkk kırkuyorum yawwwww
inşallah tutar canım.hayırlı olsun.ne zaman belli olacak,gününe nekadar kaldı.klomenden sonraki aşama herhalde aşılama dimi,emin değilim ama.bana drum öle söledi,6 ay klomen olmazsa sonra aşılama.haydi hayırlı haberler veririsin inşallah.rabbim isteyen kimseyi bekletmez umarım.:Saruboceq::Saruboceq:
dişikuş umudunu kırmak istemem ama
şuan çıkması nerdeyse imkansız
yani farzet oldu kanda bile çıkmas şuan
çünkü daaa rahime yerleşmemiştir
canım belki görmüşsündür benim de burada yaşadıklarımı... adetten 12 13 gün sonra silik çizgi çıktı ama hamile değildim... doktorumun dediği iğne bile olmuş olsan adet gecikmesini bekle... iğneden sonra 18-20 gün sonra adet olmadıysan kanda baktır.meraba arkadaşlar çatlama iğnemi olalı 7.gunum bugun.aksam dayanamayıp test yaptım cıft cızgı cıktı ayın 15 ınde hastalanmam lazım.inş olmam.sızce ıgneden dolayımı cıktı ıkıncı cızgı.kacıncı gun kan veya ıdrar testı yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?