Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar ii.akşamalar..ben bgn katıldım aranıza..haftaya salı yumurtalarıma bakılcak varsa igne sonrada aşılamaa yapılcak bana.şuan klomen kullanıyorum..başlıgı görünce yazmak istedim...bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen..bundan sonrası için beni ne gibi aşamalar bekliyo??

slm kızlar...bugün aşılamamı yaptırdım uzanıyorum şimdi...allahım inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar...

özgecim test yapıcakmısın?
merak ettim çok

ne bileyim kuzum karar veremedim benim normalde gecikrdi ama gecen ay klomen kullandım tam gününde hatta saatinde geldi 1 ocakta ama bu ay hala çıt yok doktorum klomenin etkisi devam ediyo bu ay kullanma demişti normalde olmam gerek ama yokkkkk kırkuyorum yawwwww

canım hoş geldin,hayırlı olsun tedavin.inşallah çok beklemezsin.benim ikinci klomen kullanışım.kullandıktan sonra dra gidiyon,eğer yumurtan oluşmuş ve belli bir büyüklüğe ulaşmışsa çatlatma iğneni vurdur diyecek.sonrada ilk bikaç gün hergün sonrada günaşırı ilişki önerecek ve sen adet gününe kadar bekleyeceksin.inşallah tutar.benim ilk kullanışımda yumurta oluştu çatladı fakat nasip tutmadı,inşallah bu ay tutar.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah bu hayra işarettir.benim 9 gün geçti sonra oldum regl.ama sana tavsiyem kendi kendini yiyeceğine yap testini bence.inşallah hayırlısıyla olur.müjdeyi verir bizide sevindirirsin.ama beklemek kötü.insan daha çok ümitleniyo,bence yap.

slm kızlar...bugün aşılamamı yaptırdım uzanıyorum şimdi...allahım inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar...

inşallah tutar canım.hayırlı olsun.ne zaman belli olacak,gününe nekadar kaldı.klomenden sonraki aşama herhalde aşılama dimi,emin değilim ama.bana drum öle söledi,6 ay klomen olmazsa sonra aşılama.haydi hayırlı haberler veririsin inşallah.rabbim isteyen kimseyi bekletmez umarım.:Saruboceq::Saruboceq:

aşılama nasıl oluyo canım aşamaları neler bide senin sorun neydi kac kere klomen kullandın ay cok sordum ama kusura bakmaaa

canım bizim sebebi belirlenemeyen infertilite...ben 3 kere klomenle yumurta takibi yapıldım sonra aşılamaya geçtik...aşılamada adetinin 3. günü klomen başlıyorsun sonra ovulasyon dönemine doğru dr alttan muayene ederek yumurtaların istenilen büyüklüğe ulaşmasını bekliyor sonra çatlatma iğnesi yaptırıyor ondan 36 saat sonra da aşılama için gidiyorsun 5 dk sürüyor çok basit hiç acımıyor eşinin spermlerini hazırlıyorlar sonra onu rahimden içeri bırakıyorlar..işte böyle..

ayyy canım heycan yaptım ben
1 ocaktan itibaren 35 gün geçmiş
inş.. vardır
korkunun ecele faydası yok
gününde geçmiş yap bence
varmı evde testinalkisalkisalkis

sağol canım amin isteyen herkesinki de tutar inşallah...aşılamadan sonra 2 hf içinde adet olmazsan çıkıyor 15. gün kesin belli oluyor...evet ben de klomen kullandım sonra aşılamaya geçtik hatta daha yumurta takibine devam edebiliriz demişti drum ama biz yaşımız çok geçmesin diye aşılamada tutma şansı biraz daha artıyor diye aşılamaya geçmek istedik benim eşim de dr o nedenle birlikte karar verdik...bu 3. aşılamam iyiki de geçmişiz ilk 2sinde olmadı daha da olmazsa tüp bebeğe geçmek istiyorum ama inşallah gerek kalmadan hepimiz de hamile kalırız...

meraba arkadaşlar çatlama iğnemi olalı 7.gunum bugun.aksam dayanamayıp test yaptım cıft cızgı cıktı ayın 15 ınde hastalanmam lazım.inş olmam.sızce ıgneden dolayımı cıktı ıkıncı cızgı.kacıncı gun kan veya ıdrar testı yapayım...

dişikuş umudunu kırmak istemem ama
şuan çıkması nerdeyse imkansız
yani farzet oldu kanda bile çıkmas şuan
çünkü daaa rahime yerleşmemiştir

dişikuş umudunu kırmak istemem ama
şuan çıkması nerdeyse imkansız
yani farzet oldu kanda bile çıkmas şuan
çünkü daaa rahime yerleşmemiştir

bende aslında bılıyorum ama umut işte neyse bende bari pozitif test görmüş oldumm:gitmeekı pazartesı yapsam cıkarmı ne zaman yapmam en dogrusu doktorum bısey demedı

benm bildiğim kadarıyla iğnenin etkisi vücuttan 14 gün sonra atılıo
haftaya cuma yaparsan öğrenebilirsin

çok tesekkur ederım zazez kusura bakma sana cok soru sordum ama kan tahlılıde yaptırsam hata sonucmu cıkar

canım belki görmüşsündür benim de burada yaşadıklarımı... adetten 12 13 gün sonra silik çizgi çıktı ama hamile değildim... doktorumun dediği iğne bile olmuş olsan adet gecikmesini bekle... iğneden sonra 18-20 gün sonra adet olmadıysan kanda baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…