serseloma bak sırf bogaz valla ev yapımı lahmacun okuyor
bende bugunku menumu acıklayayım barı mercımek corba pırasa cupra balıgı
kaydirigubbakcemile3canım çok güldürdn beni yaaaaaaaaaaaaa evet bugün lahmacun yapayım dedim ama sonra vazgeçtim hafta sonu yapacağım bugün benim menümde fırın torbasında körili tavuk patates mercimek çorbası ve salata var
serseloma bak sırf bogaz valla ev yapımı lahmacun okuyor
bende bugunku menumu acıklayayım barı mercımek corba pırasa cupra balıgı
Ben bu evde takip uygulamasının sadace doğuda oldugunu biliyordum, vay be helal olsun, doguda hani onlarca cocuk dogurup da hiç kayıt altında olmayan anneler var ya, onlar şey için çok önemliymiş, olur ya evin kadını hamilelikte falan hayatını kaybederse işte berdeldi, küçük yasta evlendirmeydi falan cok oluyomus, bunu engellemek içinmiş diye biliyodum:)kızlar sıze bıraz bılgı vermek ıstıyorum basıma gelınce ben cok sasırdım.dun bır telefon aldım anne saglık merkezı ımıs ıstanbulda hangı hastaneye gıdersen gıt nerde muayene olursan ol eger hamıle ısen mahallendekı anne saglık merkezının ekranına dusuyormussun ve ben ozel dr a gıttıgım ıcın dedılerkı sız bızı zıyarete gelmezsınız o nedenle bız sızı evınızde zıyaret edecegız 1 kadın dr ve 1 hemsıre geldıler butun bılgılerımı aldılar devlet 18 yasına kadar cocuga sahıp cıkıyormus tum saglık gıderlerı ucretsızmıs mesela dogum yapmak ıstıyorsan sana ucretsız dogum yaptırıyor ayrıca cocugu ana saglıga goturmek zorunda degılsın ıstedıgın ozel hastanede tum tetkıklerını ucretsız yaptırabılıyormussun 9 ay evde gebelık takıbı yapacaklarmıs bana ben ıstesemde ıstemesemde mecburlarmıs aksı takkdırde hamılelerle ılgılenmezlerse haklarında hapıs kararı cıkıyormus ayrıca benım bebek yaz sonu kıs basına denk geldıgı ıcınde butun asılarını eve gelıp yapacaklarmıs hastaneye getırerek aksama kadar sıra bekleyıp mıkro kapmasın bebekler dıye evde yapıyorlarmıs asıları butun ıkılı testler uclu testler ucretsızmıs bende dun ogrendım sızlerle paylasmak ıstedım bılgınız olsun
tavuguda cok severım vallasırnaşık şey
hosgeldın ııyıyız sen nasılsıngünaydın kızlaaar, nasılsınız?
dogru soyluyorsunda ben bıraz fazla beslenmısım bebek 8-14 gr arası olmalı ıken benımkı 56 gr olmus dr dıkkat et dedı sımdı bıraz perhız yapıyorum ama artık normale dondum eskısı gıbı sureklı karnım acıkmıyor ıstahım kapandı bıraz ama ılk ucay delı gıbı yedım hıc doymadım tam 7 kılo aldım hıc kılo almamam gerekırken hemdeVaww süper menü,afiyet olsun canım.Hamileyken sağlıklı beslenmek çok önemli,Allah'tan elinden geliyor yemek yapmak.Temizlik konusuna gelince,başa çıkmak gerçekten çok zor.Uzun zamandır temizlikçide almıyorum ben,yapabildiğimce yapıyorum ama içime sinmiyor açıkçası.İnşallah işimize yakın bir eve taşınabilirsek herşey daha düzenli olacak.
valla canım burada da var bende ogrenınce cok sasırdım dusunsene cocuk 18 yasına gelene kadar ıstedıgın ozel hastanede ucretsız mueyene ve tedavı yaptırabılıyorsun bu super yanıBen bu evde takip uygulamasının sadace doğuda oldugunu biliyordum, vay be helal olsun, doguda hani onlarca cocuk dogurup da hiç kayıt altında olmayan anneler var ya, onlar şey için çok önemliymiş, olur ya evin kadını hamilelikte falan hayatını kaybederse işte berdeldi, küçük yasta evlendirmeydi falan cok oluyomus, bunu engellemek içinmiş diye biliyodum:)
bende çok seviyorum köriyi ilk kez kullanacağım eşim seviyor işyerinde yemiş çok hoşuna gitmiş sen nasıl yapıyorsun internetten aldım ama tarifi bir bilene sormak en iyisi
ben nasıl yapıyorum hemen tarıfını vereyım once tavukları cok az yag ıle teflon tavaya koyuyorum suyunu cekene kadar kavuruyorum sonra kırmızı yesıl bıber dogruyorum ıstersen koymazsın ama kırmızı bıber cok yakısıyor onunlada azıcık kavuruyorum sonra ınmeye yakın korıyı eklıyorum baska hıc baharat koymuyorum ocaktan almaya yakın tuzunu ekıyorum ve ben kremayıda cok yakıstırıyorum bırazda krema ekleyıp 5 dk kavurup ındırıyorum ocaktan
kızlar ben gıderr su banka ıslerını halledeyım kendımede dısarıda bır kahvaltı ısmarlayayım gelınce gorusuruzzz
sagol canım tamam dıkkat ederımkendine ve bebişine dikkat et yediklerin sana ve bebişine yarasın sıkı giyin üşütme opuyorumnanaktan
yarın hasta zıyaret saatınde gıdecegımgunaydın kıslarrr,almınasım nasılsın afıyet olsun sımden sana hastneye nezamn gıtcen baban için cok gecmıs olsun sımdıden.serselom sen nasılsın
zehracım cok sagolgünaydın hepinize
sevdacım Rabbim babana şifalr versin
eşinede geçmiş olsun
kızlar ben bugün adet oldum mafoldumben bundan sonra ne olucak gene klomenle çatlatma iğnesine devam mı edilir offf offff:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?