Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ozaman nie duruosun tatlım yaaa
hadi git yap
heycanla bekliorum burdaaa
hadi hadii hadiiiiiiiiiiiiiiiii

nasıl gelmes yaaaa
iç suyu bardak bardak
hem gülerken daa çabuk gelmesi lasımmmkaydirigubbakcemile3

ayyy çatlıcam bende
eşim yattı ha bire yatmıomusun dio
arada kaldım valla
bi yanda eşim bi yanda sennn
ayyy güsel şeyler doğuo içime ama
Rabbimden hayırlıısı

özgecimmmmmmmmmm yapıomusunnnnnn:))) ayy heyhihoyyytcanlandımmm azezcım sennasılsın napıosun

Kuzum sabaha yapcam artık ÇİŞ gelmİo yaaa sİnİr oldum valla

tamm canım sonucun inşşşşşş gusell cıkıcakkk.iğne olmusmuydun cnm sen bugun kaıncı gunun merk ettım benım de iğneden sonralkı 14.gunumm bugun,canım benım Rabbım yuregınden gecenı versın sabah beklıycem hbrlerını :))):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi:

canım gecen ay klomene basladım ovitrelle vuruldum bu ayda etkisi sürüyormus yapmadı doktorum 1 subatta olmam gerekti hala olmadım haber veririm sabahhh

Arkadaşlar valla hayranım size kendi sorularımı yazıcana sizin sohbetlerinizi okumak daha hoşuma gider oldu.gündüz belki aranızda değilim ama gece hep yazdıklarınızı okuyorum.şu günlerde bi geçmek bilmedi ama hiç ümidimde yok.sanki her ay olduğu gibi hiç bi belirti yok sadece karın ağrılarım hariç oda çatlatma iğnesinden dolayı.bir hafta oldu ne akıntım var ne bişey normalde yumurtamın şu günlerde çatlamış olması lazımdı ama bilmiyorum yaa.kist falan oluşup oluşmadığının bi ön belirtisi falan varmıdır.bilen varmı aranızda cevaplarınızı bekliyorum canlar öpüldünüz.

günaydın hepinizeee
bugün açılış bendenbuyrunnnnnnnnn
özge uykucuuu kalk artıkkkkklava:
gelio bak oklavaaaa

canım kasıklarında agrı olduysa catlıodur yumosların,bende catlama iğnesı oldum bugun 15.gunum kasıklarımda agrı oluodu ordan anlıodum catladıklarını sende agrılarını takıp et inşş gusell hbrlerını duyarzzzz:Saruboceq:

herkeseeeee günaydınnnnnnnnzemuszemuszemuszemus
azezcımm gunaydın sanadaa,özge merk eddıozzz evett hadı uyannn artıkk ben 10.30 da cıkıcamm cunkuu ((

günaydın seldacım
sen test yapmayı düşünmüomusun?
sennnkini de merk ettm şimdiyerimseniben

iim tatlım msjnı görmemişim
kuzenim doğum günü bugün uzun zaman sonrada olsa dışarı çıkıcam
tabii arabayla gidip arabayla dönücem
eşim hala hasta muamelesi yapıo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…