kasık fıtıgı amelıyatı sabah 10 da gırdı 14 45 te ancak cıktı cok uzun surdu bırkac gun hastanede kalacak bende yarın gıdecegımm gecmıs olsun dıleklerın ıcınde tesekkur ederım
sagolun kızlaaar desteginiz için evet pazartesi gidicem doktora
sagol canım babam bugun taburcu oldu toparladıda normal hayatına donducanım çok endişelenme canım çok ciddi bir ameliyat sayılmaz ama yine de ameliyat sonuçta komplikasyon gelişme riski her ameliyatta vardır tansiyon kalp hastalığı ya da diabeti yoksa daha rahat toparlar çok fazla da hastanede yatmaz eğer bi sorun olmazsa...inşallah sıkıntısız sağ salim hastaneden taburcu olur...sen nasılsın iyi misin...geçen msnyi farketmedim kusura bakma sonradan haberim oldu bu sefer de sen çıkmışsın...
Arkadaşlar valla hayranım size kendi sorularımı yazıcana sizin sohbetlerinizi okumak daha hoşuma gider oldu.gündüz belki aranızda değilim ama gece hep yazdıklarınızı okuyorum.şu günlerde bi geçmek bilmedi ama hiç ümidimde yok.sanki her ay olduğu gibi hiç bi belirti yok sadece karın ağrılarım hariç oda çatlatma iğnesinden dolayı.bir hafta oldu ne akıntım var ne bişey normalde yumurtamın şu günlerde çatlamış olması lazımdı ama bilmiyorum yaa.kist falan oluşup oluşmadığının bi ön belirtisi falan varmıdır.bilen varmı aranızda cevaplarınızı bekliyorum canlar öpüldünüz.
ozge uzuldum ama unutma kanamayan rahımden umıt kesılmeezz
ee kızlar sızler nasılsınız bakalım benım babam hastaneden cıktı sadece 1 gece yattı sımdı gayet ıyı normal hayatına dondu
merhaba arkadaşlar ben hamileyim allah herkese bu duyguyu yaşatsın alminas sanada geçmiş olsun allah babana şifa versin
sagol canım bende evdeyım sımdı annemlerdeydık yenı geldık yarın tekrar gıderım gelen gıden oluyor anneme yardım edıyorumcanım gözün aydın,senin adına sevindim.sen neler yapıyon nasıl gidiyo.zemuszemusopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar ben hamileyim allah herkese bu duyguyu yaşatsın alminas sanada geçmiş olsun allah babana şifa versin
gözün aydın,çookkk sevindim.nezaman öğrendin.klomen kullanıyodun dimi.kaydirigubbakcemile5
çok sağol canım teşekkür ederim bugün öğrendim evet klomen kullanıyordum:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?