Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

maşallah ne çok arkadaş varmış bizim gibi uğraşan. ben bişeyler sormuştum arkadaşlar tecrübesi olan birileri cevap yazabilirmi?

sağol teşekkür ederim alminas
:ecrin_bebek:

maşallah ne çok arkadaş varmış bizim gibi uğraşan. ben bişeyler sormuştum arkadaşlar tecrübesi olan birileri cevap yazabilirmi?
hosgeldın aramıza buradakı arkadaslarımın nasıl kullandıgını anlatayım genelde adetlerının 3.gunu gunde 2 doz olmak suretıyle 5gun klomen ıcıyorlar ultrason ıle yumurtaları gozlemlenıyor ve yeterlı buyukluge ulastıgında kı bu genelde 16-20 mm oluyor hemen catlatma ıgnelerını oluyorlar ıgne olduktan sonrakı 36 saat ıcınde yumurtaları catlıyor ve onlarda bu gunlerı atlamadan calısıyorlar sonra beklemeye baslıyorlar takrıben 14 gun suruyor bekleme donemı gectıkten sonra adet olmadılarsa test yapıyorlar burdakı hemen hemen herkes bu yontemı kullanarak hamıle kaldı

hadı bakalım ıns

geç döllenme falan olma ihtimali varmı sizce kızlar gecikirdi adetim ama hiç bu kadar gecikmedi takıldım kaldım bu ay ikinci klomeni kullancam bende olmazsa rahim filmi isticek doktorum offfffffff

alminas teşekkür ederim canım ama bana dr çatlatma iğnesi vermedi takibede çağırmadı daha yeni evliyiz 1 sene önceden tedavi başlanmıyor ama ben çok kafama taktım o yüzden önerdi bu ilacı neyse bakalım hakkımızda hayırlısı...

bence dr una sor eger takıp yapmaz ıse ve catlatma ıgnesı vurulmaz ısen bu ılactan dolayı kıst olma ıhtımalı yuksek bızden uyarması gerekırse dr unu degıstırr arkadasım

Merhaba arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum özellikle klomen kullanan arkadaşlar bu tedaviyi görenlerin 6 ayda bir göğüs muayenesinden geçmesi gerekiyormuş dikkat ettiyseniz prospekdüsünde de anlatılıyor göğüslerde kist yapıyormuş zamanla ilerde başka rahatsızlıklarada sebebiyet veriyormuş e tabi vücuda hormon yükleniyor nitekim bu yüzden klomene fazla bağlı kalıp uzun süre kullanmamaınızı tavsiye ederim şuan da aylar önceden klomen kullanan arkadaşım gögüslerinde kist var ve buyüzden tedavi görüyor doktr ameliyatla alınmalı demiş ilaçlarla küçülme imkanı yokmuş aynı zamanda göğüsden süt geliyor buda kısırlık belirtisi çocuk için tedavi görmek istiyor ama tedavi kist yapıyor şuan çok zor durumda 5 yıllık evli klomenle 1 kez hamile kaldı düşük yaptı sonra ilacı bıraktı şimdi göğsündeki kistleriyle uğraşıyor birtaraftan da çocuk istiyor fakat tedavi kistleri büyütüyormuş, ben 1 ay kullandım benimde göğsümde kiste benzer sertlik var daha önce ultrasyonda çıkmıştı ilaçla kaybolmuştu klomen kullanınca tekrar büyüdüğnü farkettim tekrardan klomen kullanmaya cesaret edemiyorum hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen hamile kalamıyorum bende çocuğum olsun istiyorum şuan hiçbirşey kullanmıyorum zamana bırakıyorum yapcak başka bişey yok kendiliğinden olursa olcak, klomen kullanan arkadaşlar ilerde sağlıklı yaşam için göğüs muayenesi olmayı da ihmal etmeyin aklınızda bulunsun istedim....

evet benim doktorumda dedi onu o yüzde ikinciyi kullancam bu ay olmazsa baska yollar denicez klomeni bıraktırcakkk

günaydın seldacım
sen test yapmayı düşünmüomusun?
sennnkini de merk ettm şimdiyerimseniben
canım sabah yazdım elektırıkler gıttı ya :)) benım bugun 15.gunum iğneden sonrakı.ocak 12 de olmusutum regl ocak ayındada iğneden sonrakı 16.gunumdu rgl tarıhım.bende 12sını beklıyorum eger olmazsam ole yaparım dıorum yada dr gıderım :))
sagolun kızlaaar desteginiz için evet pazartesi gidicem doktora
cnmm kısalrın dedıgı dogru henuz kırmızılar gelmedıı inşş gelmez:))gelse bıle bızım için her yenı ay yenı bır umuttt
ozge uzuldum ama unutma kanamayan rahımden umıt kesılmeezz
ee kızlar sızler nasılsınız bakalım benım babam hastaneden cıktı sadece 1 gece yattı sımdı gayet ıyı normal hayatına dondu

canımcım cok gecmıs olsun gozun aydın cok sevındım hemen cıkmasına ve ii olmasınaaa babanın,zemuszemusopuyorumnanaktan

ozgecim sen en iyisi kanda baktır canım en garantilisi o çünkü değilmi?pazartesiyi beklicen mi?hayırlısı canım hakkında:1hug:

evet canım pazartesi kanda baktırcam artık ama ondada negatif cıkcak büyük ihtimal bu ay cok stres yapptım belki ondan gecikti bilmiyorum valla kafam karmakarısık bu ay ikinci klomeni kullancam olmazsa

sağol canım yaa inşallah hepimiz için hayırlısı.

zeynom bende 4 kere klomen kullandım kullandığım aylarda dediğin gibi göğsümde farklı bi sertlik oluyordu... canım madem bir sorununuz yok herşeyi oluruna bırak bak bana bizimde bir sorunumuz yoktu ama ben tez canılılığım yüzünden 4 kere klomen tedavisi 2 kere aşılama oldu ama olmadı ben tedaviyi bıraktım 2. ayımda geldi bebişim...inş canım sende en kısa zamanda kavuşursunbebişine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…