slmm mıllet ben annemlerdeydımm bugun babam yıne hastaneye yattı ıyılesemedı gece sancısı oldu hastaneye goturdu esım dr uda yatıs vermıs tekrar yattı
slmm mıllet ben annemlerdeydımm bugun babam yıne hastaneye yattı ıyılesemedı gece sancısı oldu hastaneye goturdu esım dr uda yatıs vermıs tekrar yattı
zeynom bende 4 kere klomen kullandım kullandığım aylarda dediğin gibi göğsümde farklı bi sertlik oluyordu... canım madem bir sorununuz yok herşeyi oluruna bırak bak bana bizimde bir sorunumuz yoktu ama ben tez canılılığım yüzünden 4 kere klomen tedavisi 2 kere aşılama oldu ama olmadı ben tedaviyi bıraktım 2. ayımda geldi bebişim...inş canım sende en kısa zamanda kavuşursunbebişine ..
herkese günaydıııınnn,ilk defa erkenciyim,açılış yaptım wallaaa..tatil güzeldi ama hergüzel şey gibi çabuk bitti.erkenden uyanmak işkence.kafamçokkarıştı.neyse herkes için aydınlık dolu güzel bir gün olması dileklerimle.dönünce görüşürüz.yerimseniben
gunaydınnn kısçelerrr nasılsınız gecmıs olsun dıleklerını ıleten tum arkadaslarıma tesekkur ederım baban aynı yıne hastanede kasık fıtıgı amelıyatı oldu ama cok afedersınız tuvalete cıkamadı cok sancısı oldu hemde kasıkları sısıp morardıdr sonda taktı dun gece rahat bır uyku uyudu bu sabah 9 gıbı urolojı uzmanı gelecek muayeneye bakalım ne dıyecek onu beklıyoruz
umutlum nerlerdeydın sen cok merak ettım
dılemyare gunaydın canım acılıs bu sabah
gunaydınnn kısçelerrr nasılsınız gecmıs olsun dıleklerını ıleten tum arkadaslarıma tesekkur ederım baban aynı yıne hastanede kasık fıtıgı amelıyatı oldu ama cok afedersınız tuvalete cıkamadı cok sancısı oldu hemde kasıkları sısıp morardıdr sonda taktı dun gece rahat bır uyku uyudu bu sabah 9 gıbı urolojı uzmanı gelecek muayeneye bakalım ne dıyecek onu beklıyoruz
canım cok gecmıs olsunn gece rahat olmasına sevındım arayamadıma senı benımtel bozuldu numaralarda kaldı :)) inşş cıkar ve bıran once ii lesır baban canım,sen nasılsın melegımız nasılllgunaydınnn kısçelerrr nasılsınız gecmıs olsun dıleklerını ıleten tum arkadaslarıma tesekkur ederım baban aynı yıne hastanede kasık fıtıgı amelıyatı oldu ama cok afedersınız tuvalete cıkamadı cok sancısı oldu hemde kasıkları sısıp morardıdr sonda taktı dun gece rahat bır uyku uyudu bu sabah 9 gıbı urolojı uzmanı gelecek muayeneye bakalım ne dıyecek onu beklıyoruz
Günaydın Dilemyare.
Arkadaşlar herkese tek tek günaydın. Güzel günler olsun inşallahh.10 gün aradan sonra aranıza yeniden katıldım. Ben de bir hafta kafa tatili yaptım ayool.. Çokk özledim sizi. Şimdi biraz geçmişi okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?