Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yaa 2 gundür akıntım var ve bı kaçgundur gogüslerım acayıp agrıo ve şiş.bunlar hep reglımden once olurdu ( anlamadımkı rglımı olucam ben (((((((((

slmm mıllet ben annemlerdeydımm bugun babam yıne hastaneye yattı ıyılesemedı gece sancısı oldu hastaneye goturdu esım dr uda yatıs vermıs tekrar yattı

Amiinnn canım inşşallahh..

herkese günaydıııınnn,ilk defa erkenciyim,açılış yaptım wallaaa..tatil güzeldi ama hergüzel şey gibi çabuk bitti.erkenden uyanmak işkence.kafamçokkarıştı.neyse herkes için aydınlık dolu güzel bir gün olması dileklerimle.dönünce görüşürüz.yerimseniben

gunaydınnn kısçelerrr nasılsınız gecmıs olsun dıleklerını ıleten tum arkadaslarıma tesekkur ederım baban aynı yıne hastanede kasık fıtıgı amelıyatı oldu ama cok afedersınız tuvalete cıkamadı cok sancısı oldu hemde kasıkları sısıp morardı dr sonda taktı dun gece rahat bır uyku uyudu bu sabah 9 gıbı urolojı uzmanı gelecek muayeneye bakalım ne dıyecek onu beklıyoruz
umutlum nerlerdeydın sen cok merak ettım
dılemyare gunaydın canım acılıs bu sabah

Günaydın Dilemyare.
Arkadaşlar herkese tek tek günaydın. Güzel günler olsun inşallahh.10 gün aradan sonra aranıza yeniden katıldım. Ben de bir hafta kafa tatili yaptım ayool.. Çokk özledim sizi. Şimdi biraz geçmişi okuyayım.

Tatlım geçmiş olsun. Allah babana şifalar versin. Tez zamanda atlatır inşallah. Sen nasılsın, meleğimiz nasıl? Cinsiyetini öğrendin mi canımıniçiii. Ben valla bir hafta kafa izni aldım. Oğlan evde diye. Resmen yalvardım cuma günü müdüre. Sağolsun kıramadı sonunda izni verdi. sempatiksalakcinni Onbeş tatil evde oğlumla vakit geçireyim dedim ama oğlum beni bıraktı gitti. Balıkesir' de çalışmaları varmış takımla birlikte oraya gitti. Oğlum judocu bu aradaa. naniknanik

Günaydın Sevdacım.Çok geçmiş olsun tekrar,umarım biran önce sağlığına kavuşur.Ee toparlaması lazım kendini,dedelik görevi onu bekliyor çünkü.

slmm mıllet ben annemlerdeydımm bugun babam yıne hastaneye yattı ıyılesemedı gece sancısı oldu hastaneye goturdu esım dr uda yatıs vermıs tekrar yattı

canım cok gecmıs olsunn gece rahat olmasına sevındım arayamadıma senı benımtel bozuldu numaralarda kaldı :)) inşş cıkar ve bıran once ii lesır baban canım,sen nasılsın melegımız nasılll

anaaaaa tatıl yaptın demek bızde merk ettık senı valla hee hbr de vermedınn klava:

herkezeeeeeeeeee kocaman günaydınnnnnnnnnzemuszemus

herkese günaydııın.. opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun...en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.sen kendine dikkat etmeyi aman ihmal etme.bebişine çok iyi bak.

özge sonucu merakla bekleyenlerdenim.iyi haberler ver bizeeee hihoyyyt

gny arkadaşlar bugün konu açtım ama kimse cvp yazmamış bende burada sormak istedim ben 2 aydır klomen kullanıyorum 3 gün önce dr gittim yumurtlamama baktı p.tesi yani bugün tekrar gelmemi söyledi son kez kontrol edelim eğer gerekirse çatlama iğnesi yapalım dedi geçen ay iğne yapmamıştık sormak istediğim şu ki çatlama iğnesini yaptıktan kaç saat sonra ilişki öneriyor dr.

günaydın kızlar bugün son klomenlerimi içiyorum ve çarşamba doktordayım:lepi: pc nin başında çok oturamıyorum gözlerimde zaten problem vardı iyice arttıkafamçokkarıştı
alminasım datlum kıymatlumolumunekankayizsmile büyük geçmiş olsun canım arkadaşım inşallah herhangi bir durum olmadan babişkon çıkar hastaneden:Saruboceq:
umutluuuuuuuu yok yazılmaktan son anda kurtuldun çatladıkbilmiyorumkismile kız eve hemen pc alklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…