Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar nasılsınız?
bir sorunum var normalde 6 gün süren adetim bu ay 3.gününde bitti klomenin etkisinden olabilirmi yoksa başka bi sorunmu varkii

kıslar ben cıkıyorum gıdıp su veletın cınsıyetıne bakayımm neymıss ohaoldumsmilebılıyorsunuz ben erkek dedıkce dr kız dıyorduu ogreneyımde merakım gecsınnn

kıslar ben cıkıyorum gıdıp su veletın cınsıyetıne bakayımm neymıss ohaoldumsmilebılıyorsunuz ben erkek dedıkce dr kız dıyorduu ogreneyımde merakım gecsınnn

hadi bakalım akşam görüşürüz inşllj ya ben kör oldum sanıtım

serselo klomenin etkisi canım inşallah hamiş kalırsında gerek kalmaz bir daha klomene incir kürünü denesene tatlım ben klomenle kalamadım ama incir kürüyle kaldım

hadi bakalım hayırlısı.sonucu dört gözle bekliyorum canım.eli ayağı düzgün,ayıpsız,kusursuz bir bebeğin olur inşallah.galiba ailen ve eşin kız istiyodu,sen erkek.bakalım hangisi.

serselo klomenin etkisi canım inşallah hamiş kalırsında gerek kalmaz bir daha klomene incir kürünü denesene tatlım ben klomenle kalamadım ama incir kürüyle kaldım

evet ya bende okudum saraçoğlunun sitesinden.baya etkili oluyomuş.bende bitki çayı vardı saraçoğlunun 28 adet,günde bir tane.aynı zamanda onada başladım,bakalım hayırlısı inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

bende pco yoktu düzensizlikte yokru canım onun için soğan kürünü yapmadım kendim adetin 2.günü başladım 12,gününe kadar kürü uyguladım 12,gün doktor yumurta yok diyince kızdım bıraktım bi de baktım ki hamileyim aslında istediğin zaman başlayabiliyosun ama ben hep adetin 1günü başladım 21 gün kullan 7 gün ara ver sonra 21 gün yine kullan bu arada eşimede keçiboynuzu kürü yaptırdım ve 9.günden itibaren hergün ilişkiye girdim gün aşırı değildi istersen nasıl yaptığını anlatabilirim canım incir+havuç kürünün

bu ay kaçırdım sanırım çğnkü klomeni 5 hündür kullamıyorum ama buı at olmazsa gelecek ay denim:1hug:

dene canım o kadar zahmetli değil nasıl yapıldığını o zaman sormak istersen anlatırım ben hiç bir zaman 21 gün kullanmadım 1 gün başladım yumurtlama günüm bitti bıraktım

dene canım o kadar zahmetli değil nasıl yapıldığını o zaman sormak istersen anlatırım ben hiç bir zaman 21 gün kullanmadım 1 gün başladım yumurtlama günüm bitti bıraktım

sağol bitanmben bu ay gebe kalamazsam nmutlaka deneyeceğim sana sorrım aklımdaınkaydirigubbakcemile5

kızlr havalr çok soğukl sokak hayvamlarına evde kalmış ekmek kemik baklık artıklarını toplayıp verin inanın yüznüzr bakıp teşekkür ediyorlar

Eklentiler

• $1 kap su.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…