almınasımm cabucak gelll merk edıozz melegımızııı inşş gosterır :)))
Kuzucuğuum, sen neler yaptın anlat bakiim accık. Çalışmalar iyi geçti mi sonuç neyim var mı
umutlum benım calısmalar bıttııı :)) beklemedeyım suan ocak 12 de olmustum en son reglımı.bugunde iğneden sonrakı 17.gunum :)) ayın 12 sını beklıom :)))sen neler yapıosunnnn bakalım kaçakkkk :))
Canııım, sorma bi kaçamak yaptım valla. iyi geldi ama kış günü evde bol bol dinlendim. Benim adetimin 12. günü bugün. Burada çok iyi bilinen bi doktor var, biraz pahalı olduğu için gidemiyordum ona ama yarın için randevu aldım. İnşallah iyi haberlerle gelirim. Bakalım ne diyecek, ne önerecek. En azından adet tarihimi düzenlese çookk iyi olacak. İnşallaaahh bu defa senden de güzel haberler alacağız. Sevda hala gelmedi doktordan. Bebişinden ayrılamadı sanırsaam
özgecim mrb
kan tahlili yaptıracaktın bugün noldu?
Kızlar beta hcg pozitif çıktı çok şükür
Darısı hepinizin başına inşallah
geldımm yıne kesın degıl ama cınsıyetı %80 kızz bır kızım olacakmısss ama yıne 10 gun sonra bakacakCanııım, sorma bi kaçamak yaptım valla. iyi geldi ama kış günü evde bol bol dinlendim. Benim adetimin 12. günü bugün. Burada çok iyi bilinen bi doktor var, biraz pahalı olduğu için gidemiyordum ona ama yarın için randevu aldım. İnşallah iyi haberlerle gelirim. Bakalım ne diyecek, ne önerecek. En azından adet tarihimi düzenlese çookk iyi olacak. İnşallaaahh bu defa senden de güzel haberler alacağız. Sevda hala gelmedi doktordan. Bebişinden ayrılamadı sanırsaam
almınassssss canım nerdsınnnn mrk ettım gelmedın hala
özgecim . peki dr.a gitmedinmi?
bide aşılama demişsin ya
bence dr.na danış
bide bana kalırsa klomen kullanıp hamile kalamayınca üzülüyoruz aşılama da negatif olsa
nasıl yıkılırıs bence biras daa klomen kullanmak daa faydalı die düşünüorum
zaten aşılma öncesi senn rahim filmi (hsg) çektirmen eşinin de spermiogram yaptırması gerekir
ozge asılamada klomen ıcılıyor zaten ayrıca catlatma ıgnesıde oluyorsunnn
sevdacım mrb
hayırlısıyl tatlı bi kızın olucakmış inş.
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?