Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

armıza hşgeldin canım çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki öneiyor doktorlar ama her gün önerende var 24 ve 36 saat diliminde önerende doktorun ne dedi sana

slm kızlar subat tatili nedeniyle 15 gündür yoktum klomn kulandım bu ay bnde adetin 14.günü gittim 20 ve 26 cmlik yumurtalarım olusmustu iki gün sonra tekrar cagırdı gittigimde catlamıstı ilişki önerdi siirteki doktorumda 21 günde progestron testi istedi bnde yaptırdım 80 cıktı bu hamile kalmıs olabilirim anlamındamı acep bide netten hesapladıgıma göre yerlesme gününde cok kötü grip oldum ve 25 saatlik bi yolculuk gecirdm bundan dolayı olmamıstır die korkuyom

günaydın arkadaşlar hepinize alminascım geçmiş olsun sersellom sanada bu ay klomenin inşallah cevap verir bitanem de bebişine kavuşursun umutlum sen nasılsın merak ettik seni

Tşk serselo verdiğin bilgiler için dr. Cuma günü gittiğimde yumurtalarımın güzel geliştiğini ve p.tesi tekrar bakalım gerekirse iğne yaparız dedi bakalım bugün gidicem bende

günaydın arkadaşlar hepinize alminascım geçmiş olsun sersellom sanada bu ay klomenin inşallah cevap verir bitanem de bebişine kavuşursun umutlum sen nasılsın merak ettik seni

canım çok teşekkür ederim inşallah bebişim gelir:Saruboceq: mart ayında 2 yıl bitecek 3 yıla gireceğiz bebek çalışmalarında:sinifsinif:

alminasım gelmiş hoşgelmiş canım hiç karşılaşamıyoruz baban nasıl oldu

Selam kızlar. Iş yoğunluğundan pek fazla giremiyorum. Benim de en son perşembe günü yumurtam 19 mm olmuştu. Bugün tekrar gidicem bakalım nolcak?
Alminas geçmiş olsun canım.

geldımm kıslar babamı taburcu etmısler evde suan bende toparlanayım evımı yınee ....k goturuyor camasırlar utuler yıgıldı ıslerımı bıtırıp annemlere gıdecegımm
bebegımı soranlara cevap gayet ıyı sımdılık saglıklı cınsıyetı bellı degıl ama yuksek olasılıkla kızz cunku en son gıttıgımde bacak arası dolmamıstı dr bacak arası bos dedı 15 gun sonra bakarız dedı
kızlar bende alerjık astım vardı suaralar cok tıkanıyorumm sankı burnumun delıklerı sıs hıc nefes alamıyorummm

alminas geçmiş olsun

serselo ben de dün bitirdim klomenleri, hadi inşallah koca koca yımırtlarımız olmustur canım benim:)

umutlu herkes seni cok merak etti biliyo musun, habersiz gitme bi da biere

ktg canım allah yazdıysa yol mol dinlemez bebeğin, inşallah hayırlısıyla olmuştur..

insallh deger için cok yüksek olma ihtimali var dedilerde bakalım hani 15 üstü yumurtlama olmus anlamına geliyo bnm ki 80 cok gibi geldi

insallh deger için cok yüksek olma ihtimali var dedilerde bakalım hani 15 üstü yumurtlama olmus anlamına geliyo bnm ki 80 cok gibi geldi

canım senı yanıltmıs gıbı olmayayımda benım dr um 50 ve uzerı progesteron ıcın gebelık anlamına gelır demıstı yanı hamıle olma ıhtımalın yuksek

inşallah sninde bnimde bebşi olmayan herkesin bebişi gelsin canımmmmmmmmm

canım senı yanıltmıs gıbı olmayayımda benım dr um 50 ve uzerı progesteron ıcın gebelık anlamına gelır demıstı yanı hamıle olma ıhtımalın yuksek

insallh öyledir cnm bnm doktorumda büyük ihtimalle hamilesin bi dahaki hafta gel kanda bakalım dedide bn aklımda kaln grip ve yolculuk

insallh duyarsın bebişinni pıt pıtlarını daha bir cok hyecan var bebişini görcen cinsiyetini ögrencen hareketlerinii hissedicen insallh hepsini yasarsın saglıklı bi hamilelik gecirip saglıkla bebegini kucagına alırsın cnm

insallh öyledir cnm bnm doktorumda büyük ihtimalle hamilesin bi dahaki hafta gel kanda bakalım dedide bn aklımda kaln grip ve yolculuk

yok canım yolculuktan bırsey olmaz ben bebk calıstıgımız gun ıstanbuldan afyona gıttım 5-6 saat hemde 12 gıbı calıstıysak sabaha karsı 3 gıbı yola cıktık anlayacagın bebegım yınede tutundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…