gny arkadaşlar bugün konu açtım ama kimse cvp yazmamış bende burada sormak istedim ben 2 aydır klomen kullanıyorum 3 gün önce dr gittim yumurtlamama baktı p.tesi yani bugün tekrar gelmemi söyledi son kez kontrol edelim eğer gerekirse çatlama iğnesi yapalım dedi geçen ay iğne yapmamıştık sormak istediğim şu ki çatlama iğnesini yaptıktan kaç saat sonra ilişki öneriyor dr.
günaydın arkadaşlar hepinize alminascım geçmiş olsun sersellom sanada bu ay klomenin inşallah cevap verir bitanem de bebişine kavuşursun umutlum sen nasılsın merak ettik seni
insallh deger için cok yüksek olma ihtimali var dedilerde bakalım hani 15 üstü yumurtlama olmus anlamına geliyo bnm ki 80 cok gibi geldi
insallh deger için cok yüksek olma ihtimali var dedilerde bakalım hani 15 üstü yumurtlama olmus anlamına geliyo bnm ki 80 cok gibi geldi
alminas geçmiş olsun
serselo ben de dün bitirdim klomenleri, hadi inşallah koca koca yımırtlarımız olmustur canım benim:)
umutlu herkes seni cok merak etti biliyo musun, habersiz gitme bi da biere
ktg canım allah yazdıysa yol mol dinlemez bebeğin, inşallah hayırlısıyla olmuştur..
kızlar dua edin bana bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitcez
canım senı yanıltmıs gıbı olmayayımda benım dr um 50 ve uzerı progesteron ıcın gebelık anlamına gelır demıstı yanı hamıle olma ıhtımalın yuksek
insallh öyledir cnm bnm doktorumda büyük ihtimalle hamilesin bi dahaki hafta gel kanda bakalım dedide bn aklımda kaln grip ve yolculuk
dualarımız senınle canım ıns hayırlısı ıle duyarsın bende bugun ultrasona gırecegım cınsıyetıne bakmak ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?