Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

alminasım ne zaman gideceksin cinsiyet için hadi çabuk git çabuk gel

inşallah canım rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

kızlar dua edin bana bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitcez
canımm inşallah duyarsınız, çok heyecanlı bişeymiş, pıt pıt atıyomus böyle, ayy inşallah biz de yasarız o günleri

inşallah sninde bnimde bebşi olmayan herkesin bebişi gelsin canımmmmmmmmm
aminnnn inşallah

insallh öyledir cnm bnm doktorumda büyük ihtimalle hamilesin bi dahaki hafta gel kanda bakalım dedide bn aklımda kaln grip ve yolculuk
ay hadi hayırlısı bakalım canım yaaa
Canlarım aaffedin benii. :sinifsinif: Öyleece acilen izin alınca kacar gibi çıktım cuma günü. Bu tatil nasıl iyi geldi anlatamamm haa :lepi:
ohhh iyi yarasın :)

günaydın arkadaşlar hepinize alminascım geçmiş olsun sersellom sanada bu ay klomenin inşallah cevap verir bitanem de bebişine kavuşursun umutlum sen nasılsın merak ettik seni

nereye gitti n canım tatil için edirnedemiydin

Canlarım yokluğumu hissedip beni merak ettiğiniz için ayrı ayrı hepiciinize teşekkür ederim. Sultanıım evet edirnedeydim gülüm. hatta sürekli evdeydim. sırnaşık şey Ev hanımı olmak ne kaa güzelmişş bee

inşallah canım senin bebişinde sağlıklıdır
sagol canım
alminasım ne zaman gideceksin cinsiyet için hadi çabuk git çabuk gel
saat 1 de dr da olacagım canım oradanda anneme gececegım aksam donerım ancak
Canlarım aaffedin benii. :sinifsinif: Öyleece acilen izin alınca kacar gibi çıktım cuma günü. Bu tatil nasıl iyi geldi anlatamamm haa :lepi:

sen cok cezalısın sana bır zopaaa bı zopa yanıklava:klava:

annaaaa aynıyız kı.benimde klomende bugün son günüm.çarşamba doktor.:dance:.hade bakalım bu ay uğur getire hepimize.sonuçlarımızı dört gözle bekliyorum tabi bide böyyük böyyük yumoşlar inşallahhhhhh.:Saruboceq::lepi:

kaydirigubbakcemile5süper seninde bebişin gelir umarım günde kaç tane kullandın

umutlum hoş geldin walla gözümüz yollarda kaldıydı.bende 15 tatil boyunca evdeydim,gerçekten kafana göre takılmak,istediğin saatte uyuyup uyanmak ve iş stresi yok çok güzeldi.ama napalım başladık yine.arada tatil iii oluyo.bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile5süper seninde bebişin gelir umarım günde kaç tane kullandın

inşallah canım.walla ben geçen ayda bu ayda günde iki kullandım.hatta drma sordum,çünkü burda fazla kullananlarda vardı.bende arttıracakmıyım dedim,gerek yok yumurtan oluşuyo dedi.klomen için 6 ay vaktimiz var dedi.bakalım.hayırlısı.

sorma deprem yaratacağız bu ay:umursamaz: hepimiz aynı gün çalışmadayız:kedi:

ayyyyy klavyedeli harfleri göremiurym yanlış yazıyorum sanırem ne olur affedğn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…