insallh duyarsın bebişinni pıt pıtlarını daha bir cok hyecan var bebişini görcen cinsiyetini ögrencen hareketlerinii hissedicen insallh hepsini yasarsın saglıklı bi hamilelik gecirip saglıkla bebegini kucagına alırsın cnm
umutlu nerdeeee kıslarrCADIARZU
o dunde yoktu yok yazdım onukötükedihüso
bende öleyım bendeee cetrefıllı sormaaa aha 5 kılo aldım 6 aydaaaa(((((((((halada yıyomm geceleriii
canımm inşallah duyarsınız, çok heyecanlı bişeymiş, pıt pıt atıyomus böyle, ayy inşallah biz de yasarız o günlerikızlar dua edin bana bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitcez
aminnnn inşallahinşallah sninde bnimde bebşi olmayan herkesin bebişi gelsin canımmmmmmmmm
ay hadi hayırlısı bakalım canım yaaainsallh öyledir cnm bnm doktorumda büyük ihtimalle hamilesin bi dahaki hafta gel kanda bakalım dedide bn aklımda kaln grip ve yolculuk
ohhh iyi yarasın :)Canlarım aaffedin benii. :sinifsinif: Öyleece acilen izin alınca kacar gibi çıktım cuma günü. Bu tatil nasıl iyi geldi anlatamamm haa :lepi:
günaydın kızlar bugün son klomenlerimi içiyorum ve çarşamba doktordayım:lepi: pc nin başında çok oturamıyorum gözlerimde zaten problem vardı iyice arttıkafamçokkarıştı
alminasım datlum kıymatlumolumunekankayizsmile büyük geçmiş olsun canım arkadaşım inşallah herhangi bir durum olmadan babişkon çıkar hastaneden:Saruboceq:
umutluuuuuuuu yok yazılmaktan son anda kurtuldun çatladıkbilmiyorumkismile kız eve hemen pc alklava:
günaydın arkadaşlar hepinize alminascım geçmiş olsun sersellom sanada bu ay klomenin inşallah cevap verir bitanem de bebişine kavuşursun umutlum sen nasılsın merak ettik seni
alminas geçmiş olsun
serselo ben de dün bitirdim klomenleri, hadi inşallah koca koca yımırtlarımız olmustur canım benim:)
umutlu herkes seni cok merak etti biliyo musun, habersiz gitme bi da biere
ktg canım allah yazdıysa yol mol dinlemez bebeğin, inşallah hayırlısıyla olmuştur..
nereye gitti n canım tatil için edirnedemiydin
sagol canıminşallah canım senin bebişinde sağlıklıdır
saat 1 de dr da olacagım canım oradanda anneme gececegım aksam donerım ancakalminasım ne zaman gideceksin cinsiyet için hadi çabuk git çabuk gel
Canlarım aaffedin benii. :sinifsinif: Öyleece acilen izin alınca kacar gibi çıktım cuma günü. Bu tatil nasıl iyi geldi anlatamamm haa :lepi:
günaydın kızlar bugün son klomenlerimi içiyorum ve çarşamba doktordayım:lepi: pc nin başında çok oturamıyorum gözlerimde zaten problem vardı iyice arttıkafamçokkarıştı
alminasım datlum kıymatlumolumunekankayizsmile büyük geçmiş olsun canım arkadaşım inşallah herhangi bir durum olmadan babişkon çıkar hastaneden:Saruboceq:
umutluuuuuuuu yok yazılmaktan son anda kurtuldun çatladıkbilmiyorumkismile kız eve hemen pc alklava:
annaaaa aynıyız kı.benimde klomende bugün son günüm.çarşamba doktor.:dance:.hade bakalım bu ay uğur getire hepimize.sonuçlarımızı dört gözle bekliyorum tabi bide böyyük böyyük yumoşlar inşallahhhhhh.:Saruboceq::lepi:
kaydirigubbakcemile5süper seninde bebişin gelir umarım günde kaç tane kullandın
kıslarr aynı gunumu buldunuz kaydirigubbakcemile3hepınız aynı gun pırtlayacaksınızzzzz
barı aynı saate denk getırmeyınnn sallanmayalaımmm hahahahah
kıslarr ya bebegın cınsıyetını merak edıyorumm ıns bugun anlasılırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?