alminas'ın bebişinin cinsiyeti bugün mü belli olacak?
evet canım nerdesin sen yoksun ay bu klomen mahbetti benş klavyedeli harglri görmüyotum el yordamıyls yazıtorun
canım klomenin yanında progestan kullanıyor musun? bende klomen herhangi bişi yapmadı ama progestan acayip baş dönmesi ve sersemlik yapıyordu. aynı şekilde bir arkadaşta daha böyle yaptı. progestanı içtikten sonra 5 dk içinde ben ben değilmişim gibi oluyordum... göz algım değişiyor baş dönmesi ve sersemlik hali başlıyordu.çoğu zaman biraz uyudum ilacı içtikten sonra.
canım klomttienke birlikte metformin etkili şeker ialcı kullanıyorum mahveti beni sersem tabuk gibi dolaşıyorunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Sultanıım güle git, güle güle gel canımıniçii. Hayırlısıyla duy bakalım pııtırcığın pıtpıtlarınıkızlar dua edin bana bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitcez
dualarımız senınle canım ıns hayırlısı ıle duyarsın bende bugun ultrasona gırecegım cınsıyetıne bakmak ıcın
ben kaçar seviyorum hepiniziopuyorumnanaktan bu arada kayınvalidem yakın gözlüklerini unutmuş bende onları taktım son mesajım düzgün olsun bari dedim
ben kaçar seviyorum hepiniziopuyorumnanaktan bu arada kayınvalidem yakın gözlüklerini unutmuş bende onları taktım son mesajım düzgün olsun bari dedim
Kızlar beta hcg pozitif çıktı çok şükür
Darısı hepinizin başına inşallah
kızlar banada dktor progestan verdi tutunmasını kolaylastırır die mahvediyo beni içince 1 saat uyummm lazım yoksa ayakta duramıyorum gözüm kararıyo resmn
nurtopu tebrik ederim. çok sevindim Allah tamamına erdirsin. nasıl oldu anlatırmısın? kan tahlilin kaç çıktı belirtiler neydi>??
sen tüp bebek deniycektin heralde yanlış hatırlamıyorsam değilmi??
[/B]
Allah tamamına erdirsin canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın, analı babalı büyütürsün.
gözünaydın canım... Rabbim bizlere de bu müjdeli haberi vermeyi nasip etsin inşallah. Klomenle mi hamile kaldın? ve ankarada nerede tedavi oluyordun canım?
Çok sağolun arkadaşlar
Darısı başınıza inşallah
İnşallah sağlıklı bi şekilde yükselir değerim
evet özlemcim iyi hatırlıyosun
Tüp bebek denedim, klomenle değil
Anatolia tüp bebek merkezinde tedavim yapıldı
Bugün transfer sonrası 10. gün. Değerim 154 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?