Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet canım nerdesin sen yoksun ay bu klomen mahbetti benş klavyedeli harglri görmüyotum el yordamıyls yazıtorun

canım klomenin yanında progestan kullanıyor musun? bende klomen herhangi bişi yapmadı ama progestan acayip baş dönmesi ve sersemlik yapıyordu. aynı şekilde bir arkadaşta daha böyle yaptı. progestanı içtikten sonra 5 dk içinde ben ben değilmişim gibi oluyordum... göz algım değişiyor baş dönmesi ve sersemlik hali başlıyordu.çoğu zaman biraz uyudum ilacı içtikten sonra.

canım klomttienke birlikte metformin etkili şeker ialcı kullanıyorum mahveti beni sersem tabuk gibi dolaşıyorunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canım klomttienke birlikte metformin etkili şeker ialcı kullanıyorum mahveti beni sersem tabuk gibi dolaşıyorunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

tahmin edebiliyorum şu andaki halini.bende aynı şekilde oluyordum progestanı içince. Bakalım benim durumum ne olacak. bu haftasonuna doğum kontrol ilacım bitecek bakalım ne zaman adet olucam.Adetin 4. günü de doktora gidicem.

ben kaçar seviyorum hepiniziopuyorumnanaktan bu arada kayınvalidem yakın gözlüklerini unutmuş bende onları taktım son mesajım düzgün olsun bari dedim

kızlar dua edin bana bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitcez
Sultanıım güle git, güle güle gel canımıniçii. Hayırlısıyla duy bakalım pııtırcığın pıtpıtlarını
dualarımız senınle canım ıns hayırlısı ıle duyarsın bende bugun ultrasona gırecegım cınsıyetıne bakmak ıcın

Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah gülüm. Allah gönlüne göre versin. Kız da olsa erkek de olsa hepsi bizim evladımız. Rabbim sağlıklısını, hayırlısını versin. Haberlerini bekliyorum balım.

kızlar banada dktor progestan verdi tutunmasını kolaylastırır die mahvediyo beni içince 1 saat uyummm lazım yoksa ayakta duramıyorum gözüm kararıyo resmn

nurtopu tebrik ederim. çok sevindim Allah tamamına erdirsin. nasıl oldu anlatırmısın? kan tahlilin kaç çıktı belirtiler neydi>??

sen tüp bebek deniycektin heralde yanlış hatırlamıyorsam değilmi??

kızlar banada dktor progestan verdi tutunmasını kolaylastırır die mahvediyo beni içince 1 saat uyummm lazım yoksa ayakta duramıyorum gözüm kararıyo resmn

evet canım aynen öyle oluyor ama panik yapmaya gerek yok. progestan ile birçok kişi aynı belirtileri yaşıyor.

nurtopu tebrik ederim. çok sevindim Allah tamamına erdirsin. nasıl oldu anlatırmısın? kan tahlilin kaç çıktı belirtiler neydi>??

sen tüp bebek deniycektin heralde yanlış hatırlamıyorsam değilmi??

[/B]

Allah tamamına erdirsin canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın, analı babalı büyütürsün.

gözünaydın canım... Rabbim bizlere de bu müjdeli haberi vermeyi nasip etsin inşallah. Klomenle mi hamile kaldın? ve ankarada nerede tedavi oluyordun canım?

Çok sağolun arkadaşlar
Darısı başınıza inşallah
İnşallah sağlıklı bi şekilde yükselir değerim
evet özlemcim iyi hatırlıyosun
Tüp bebek denedim, klomenle değil
Anatolia tüp bebek merkezinde tedavim yapıldı
Bugün transfer sonrası 10. gün. Değerim 154 çıktı

İnşallah hayırlısıyla güzel bir gebelik yaşarsın canım.... Birde çok özel olmazsa birşey sormak istiyorum. tüp bebek masrafların ne kadar tuttu? yani ne kadar verdiniz merkeze. biz bağkur'luyuz acaba öyle bir durumda ne kadar ödememiz gerekir diye merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…