arkadaşlar klomen en çok ne kadar kullanılır
arkadaşlar klomen en çok ne kadar kullanılır
bana doktor 3 kere kullanma hakkı tanıdı. 3 kereden sonra rahim filmi çekilip aşılama aşamasına geçilecek.
Ama 6 kere kullananı da gördüm bu forumda.
slm canım keşke ilk etapta hsg yaptırsaydın garanti olması açısından ben okadar ugrastım tek tüpüm tıkalıymış megerse2 kere cektırdım flim başa döndüm anlayacagın((
slm canım keşke ilk etapta hsg yaptırsaydın garanti olması açısından ben okadar ugrastım tek tüpüm tıkalıymış megerse2 kere cektırdım flim başa döndüm anlayacagın((
bence aşılama yaptırma direk tüp bebeğe geç
ozge asılamada klomen ıcılıyor zaten ayrıca catlatma ıgnesıde oluyorsunnn
biliyorum canım acaba daha garanti bi yöntemmi die düsündüm
amın canım darısı ıns en kısa zamanda basınaSevdacım hayırlı olsun... Kızın sağlıkla bereketle gelir inşallah... Bahtı güzel olsun.
slm hosgeldın eklerızde tam tarıh soylermısın canımslm herkese bende klomen kullandım bu ay benide eklermisiniz listeye adet tarıhim şubat ilk yeni kullandım dr marttada kullanırsın dedi pre seedle kullandım bu ay baklaım hayırlısı
canım cok sagol cok kesın olmasada yuksek olsılıkla kızım olacak hamılelıgım sukur rahat gecıyor bulantım kusmam asermem yok gayte normalım darısı herkesın basına bencede sayma gunlerını canım bende bebek fıkrını unutup aklımdan cıkardıgım ay hamıle kaldımmmAlminas canım çok geçmiş olsun baban için acil şifalar diliyorum.tatil dönüşü mesajları yeni okuyabildim.
tesekkur ederım allaha sukur babam ıyılestı bıraz sıkıntı cektı ama sımdı normale dondu canımm
Umarım kızınıda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.umarım hamileliğin iyi geçiyordur.bu arada ben adet oldum.hoş olduda bitti bile çoktan ben artık saymıyorum.çocuk düşüneli beri ilk defa adet günümü saymıyorum aklıma geldiği zaman başka şeylerle uğraşıyorum.hayırlısı artık kulübede sık sık girmiyorum artık.kafamdan çıkarmam gerekiyo çünkü.kendine dikkat et.bebişine iyi bak
amın canım ıns sende saglıkla kucagına alırsın bebısınıalminas demek kızın olacak ne kadar güzel allahım kucağına alıp doya doya koklamak nasip etsin
evet yaa kızım olacakmıs gercekten oyle cok sevımlı oluyorlar gıydır susle buyuyuncede anneye arkadas dert ortagı oluyor bılıyorsunuzdur ben erkek ıstıyordum benım harıcımdekı herkeste kız ıstıyordu anneanne dede teyzeler amcalar hepsı kız dıyordu onların dedıgı oldu ama ben hala sankı erkek gıbı hıssedıyorum nedense dr %80 kız dedı ama ne bılım ıstee elı ayagı duzgun olsun saglıklı olsunda hıc fark etmez cınsıyetı ıns en kısa surede sende hamıs olursunda bızde senın bebısını konusuruz bosver adet ol takma kafana unutma bırgun mutlaka bebıslerımız olacak sadece nazlılar gelmekte bıraz gecıkıyorlar ama ben ınanıyorum hepsı bırgun mutlaka geleceklerralminas tebrikler canım demek kız annesi olacaksın kızında annesi gibi güzel olur inşallah canım çok sevindim kızlar çok tatlı oluyorlar çıtı pıtı giydiriyorsun nasıl sevimli oluyorlar anlatamam benim yeğenimde kız ordan biliyorum bide süslü oluyorlar Allah kucağına almayı nasip etsin canımm:1hug::ecrin_bebek:
herkese günaydın.açılışı bugünde ben yaptım,malum okullar açıldı,erkenciyiz artık.dün akşam girememiştim,o yüzden vaktimde varken bir göz atayım dedim.tabi miskinler siz uyuyun bakalım.oofff oofff sabah uykusu çoookk tatlı.hemde bugün nöbetçiyim.:sinifsinif:sevdacım tebrik ederim,inşallah bıcır bıcır konuşan dünya tatlısı bir kızın olur.ben kaçar.öğlen görüşürüzzzzzz...bayanssulusmile
günaydın kızlar
alminascım tebrik ederim, kızın olacakmıs:)
ben bugün doktora gidicem 4te, daha caslıamalara baslamadık, 11. günüm bugün
gunaydın canım calısın calısın sen serselom dılemyarem aynı anda calısacaksınız kucuk capta sarsıntı yaratacaksınız hehehehee hepınız aynı gun pırtlamıssınızz
sagol canım evet kızım olacakmıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?