Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gunaydın canımmm
evet zehroş gelıyorrr
dunde yazdım nurtopum hamıleymıs eskılerden 3 kısı kaldı umutlum sen mınıkcanım bu uc kısıd hamıle oldumu eskı grup tamam herkes bırden pırtlarrr dımı kızımm senın calısma gunun yaklastı sakın bos gecme lmaz:hergun herfırsatta calıssssbayanssulusmiletakıldıgın yer olursa sor bana bırkac taktık verırım hehehee:lepi:

emredersin komutanımkaydirigubbakcemile5 yarın doktora gidiyorum kaydirigubbakcemilebakalım kaç yumoş olmuş fisfisfisçalışmalar tam gaz devam merak etme bu tedavimde daha kararlıyım ve daha rahatım kasmıyorum kendimi şartlandırıyorum olursa olur olmazsa tüp bebeğe kadar yolu varkaydirigubbakcemile2

umutlum günaydın hadi sıra bizdeeeeeeeeeeeee bebişler gelsin artık

günaydın kızlar
alminascım tebrik ederim, kızın olacakmıs:)
ben bugün doktora gidicem 4te, daha caslıamalara baslamadık, 11. günüm bugün
B]Günaydın Ayşeciğimm. Nasılsın görüşmeyeli. Bak bugün erkenden burdayım. Şeniz[/B]

Günaydın Serselom. Nassınn güülüüm. Buralardasın dimi artıkıın

Ağzın bal yesin datlıım. Rabbim güzel kızının yünüzü görmeyi, sağlıklı mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşaallahh. Yıllar sonra da minik kızımızın tahsili, mürüvvetini, mutluluklarını konuşuruz inşallahh. opuyorumnanaktan

umutlum günaydın hadi sıra bizdeeeeeeeeeeeee bebişler gelsin artık

Evet canım yaaa, sıra bizde artııkk. zemuszemus geleni savdık, gideni savdık, sırada neredeyse kimseler kalmadııı sırnaşık şey Demek yarın gidiyorsun yumoş kontrolüne. Ben de bugün inşallah o hep gitmek istediğim doktora gidecem öğlen. Randevumu aldım dünden. Bakalım o neler diyecek, neler önerecek. Benim adetimin 13. günü bugün ama kesin yumurta neyim yoktur. Çünkü biliysin ki ben 45-50 günde adet oluyorummm. -tatlicadiarzu-

buradayım gülom ya klomenle başım belada harfleri öremiyorum yavaş yazmak zorunda kalıyorum o yüzden mesajlara geç cevap yazıyorum nurtopu da hamiş sıra bizde

cetrefillim nasılsın doktor görüşmen bugün demi benimde yarın bakalım kaçar tane yumoşumuz olmuş

kuzu günaydın canım nasılsın

gunaydın herkeze,gunaydın serselom ii degılım hemde hıç ii degılım :çok üzgünüm:regl oldum bu sabah senağlamasenağlamasenağlamabukadar uzulcegımı bılmıodum ama ilkınde hıç kotu olmadım amabu sefer..dr falanda gıtmıycem artık senağlama

şansa bak hiç aynı isimden arkadaşım olmamıştı :1hug:
isminiz ne ki siziiin:kedi:

cetrefillim nasılsın doktor görüşmen bugün demi benimde yarın bakalım kaçar tane yumoşumuz olmuş
hamdolsun serselocum iyiyim, gitcem evet doktora, saat 4e alıyorum randevumu,geri işe dönmüyorum:) valla bu ay 4 tane kullandım klomen, yine 2 yumurtan olusmus derse sinir olurum, artık amacımı unuttum sadece yumurta bekliyorum:roflol:

sen yarın kaçta gideceksin? hadi inşallah sağlılı olgun dolgun yumoslar olusmustur canım:lepi:

aaaa yapma böyle, tamam doktora bi süre ara ver ama kendini de bırakma, canım malesef bazı seyleri istedigimiz anda elde edemiyoruz, herşeyin bi zamanı var ve demekki o zaman deilmiş bu ay... üzme kendini, her şey cok güzel olacak allahın izniyle:1hug:

ayyyyyyyyyyyyyy hayırlısı olsun umarım bir sürü yumoşun olmuştur yarı 11 de randevum

geldım kızlarrr benım koca ıs seyahatıne cıktı cumaya kadar yokk onu yolcu ettım gerrcı bana ıs seyahatı dedı bende ona ıkna oldummmbilmiyorumkismilebaska yerlere gıttıyse bılemem kaydirigubbakcemile3ben ıs seyahatıne ınandımsırnaşık şeysaka bır yana cumaya kadar esım yok cuma gunude eskısehıre eltımlere gıdecegız o yokken bende annemlerde kalacagımm anlayacagınız bu hafta yokumm serselom ptesıden sonra da ankaraya gelecegız esım ıs ıcın ankaraya gıdecek benıde goturecek teyzemlere bırakacak keklerı pocaları yap sana caya gelıyorummmmsırnaşık şey
kuzucum cok uzuldum ama pes etmek yokk oluruna bırak vaktı degılmıs demekkı daha yasın genc onunde bırsuru zaman varr bebek kendı ıcın uygun zamanı bılıyordurr merak etme sen gelecek o tamam mı:teselli:

kuzu yapma tatlı daha çok yenisiniz bu kadar karamsarlığa kapılma bak benim martta 3 yıla girecek ama hala ümidim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…