:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:minik zehramızgeliyor günaydın herkezea.s.:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:annesi gibi güzel ve akıllı olur inşalla bereketyile gelsin evinize mutluluk huzur getirsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nurtopumda hamiş sıra bizde canım sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
gunaydın canımmm
evet zehroş gelıyorrr
dunde yazdım nurtopum hamıleymıs eskılerden 3 kısı kaldı umutlum sen mınıkcanım bu uc kısıd hamıle oldumu eskı grup tamam herkes bırden pırtlarrr dımı kızımm senın calısma gunun yaklastı sakın bos gecmelmaz:hergun herfırsatta calıssssbayanssulusmiletakıldıgın yer olursa sor bana bırkac taktık verırım hehehee:lepi:
B]Günaydın Ayşeciğimm. Nasılsın görüşmeyeli. Bak bugün erkenden burdayım. Şeniz[/B]günaydın kızlar
alminascım tebrik ederim, kızın olacakmıs:)
ben bugün doktora gidicem 4te, daha caslıamalara baslamadık, 11. günüm bugün
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:minik zehramızgeliyor günaydın herkezea.s.:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:annesi gibi güzel ve akıllı olur inşalla bereketyile gelsin evinize mutluluk huzur getirsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nurtopumda hamiş sıra bizde canım sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
gunaydın canımmm
evet zehroş gelıyorrr
dunde yazdım nurtopum hamıleymıs eskılerden 3 kısı kaldı umutlum sen mınıkcanım bu uc kısıd hamıle oldumu eskı grup tamam herkes bırden pırtlarrr dımı kızımm senın calısma gunun yaklastı sakın bos gecmelmaz:hergun herfırsatta calıssssbayanssulusmiletakıldıgın yer olursa sor bana bırkac taktık verırım hehehee:lepi:
umutlum günaydın hadi sıra bizdeeeeeeeeeeeee bebişler gelsin artık
umutlum ben sana bundan sonra adaşım demek istiyorumvereliniortak
hoşgeldiiiin ya maşallah ne kadar pozitifsin gelince neşe saçılıyo canım allah gönlüne göre versina.s.
B]Günaydın Ayşeciğimm. Nasılsın görüşmeyeli. Bak bugün erkenden burdayım. Şeniz[/B]
Anlaştık adaşım kaydirigubbakcemile5
kuzu günaydın canım nasılsın
isminiz ne ki siziiin:kedi:şansa bak hiç aynı isimden arkadaşım olmamıştı :1hug:
hamdolsun serselocum iyiyim, gitcem evet doktora, saat 4e alıyorum randevumu,geri işe dönmüyorum:) valla bu ay 4 tane kullandım klomen, yine 2 yumurtan olusmus derse sinir olurum, artık amacımı unuttum sadece yumurta bekliyorum:roflol:cetrefillim nasılsın doktor görüşmen bugün demi benimde yarın bakalım kaçar tane yumoşumuz olmuş
gunaydın herkeze,gunaydın serselom ii degılım hemde hıç ii degılım :çok üzgünüm:regl oldum bu sabah senağlamasenağlamasenağlamabukadar uzulcegımı bılmıodum ama ilkınde hıç kotu olmadım amabu sefer..dr falanda gıtmıycem artık senağlama
isminiz ne ki siziiin:kedi:
hamdolsun serselocum iyiyim, gitcem evet doktora, saat 4e alıyorum randevumu,geri işe dönmüyorum:) valla bu ay 4 tane kullandım klomen, yine 2 yumurtan olusmus derse sinir olurum, artık amacımı unuttum sadece yumurta bekliyorum:roflol:
sen yarın kaçta gideceksin? hadi inşallah sağlılı olgun dolgun yumoslar olusmustur canım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?