günaydın kızlaaar:)
opuyorumnanaktan nasılsın umutluuu:)Günaydın datluum. Hayırlı sabahlaarr opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktangunaydın kızlarrrrrrrrropuyorumnanaktan bugun dr gunum bakalım neduycek vercekmı tekrar klomennn:)) aman bu klomende ayrı bı dertt yaw kullanınca ınsanı dahamı sınırlı yapıo ne hersey esınırlenıom ben amaann bu ay sınır olmasa baruuubilmiyorumkismile
opuyorumnanaktan nasılsın umutluuu:)
valla kuzucum evet cok sinirli ve alıngan yapıyo yani acaba psikoljik mi dedim de deil yani:)
kızlaaar anlatın bakem sevgiler gününde ne alacaksınız eşlerinize?
ben hiç bişey almıycam vallaçünkü dün kredi kartımı bulamadıgım için bankayı aradık kayıp diye, sivas istansyon caddesinde şu isimli bey bankaya teslim etmiş, kartınız kapandı dediler ( eşim düşürmüş... ben de cok kızdım, hiç bişey yok bu yıl ona
opuyorumnanaktangunaydın kızlarrrrrrrrropuyorumnanaktan bugun dr gunum bakalım neduycek vercekmı tekrar klomennn:)) aman bu klomende ayrı bı dertt yaw kullanınca ınsanı dahamı sınırlı yapıo ne hersey esınırlenıom ben amaann bu ay sınır olmasa baruuubilmiyorumkismile
opuyorumnanaktan nasılsın umutluuu:)
valla kuzucum evet cok sinirli ve alıngan yapıyo yani acaba psikoljik mi dedim de deil yani:)
kızlaaar anlatın bakem sevgiler gününde ne alacaksınız eşlerinize?
serselocum yumoşların süper sana diyeceğim gün aşırı değil de hergün çalış ben öyle yapmıştım inşallah tutar bakarsın ikiz olurkızlar beni merak eden herkese çok teşekkürlerzemuszemus evet geldimeşimin yanına giitim yemeğe çıktıkcokacimcoook ve daha şimdi geldim eve 5 tane yumoşum olmuş :lepi:cuma tekrar gideceğim 11- 11,5- 11,5- 12- 12 bunlar yumoş büyüklüklerim doktorum iyi dedi cuma tekrar gideceğimkaydirigubbakcemile hem sağdan hem soldan yumurtlamışım :kedi azar günü de çatlatma iğnesi günü sevgililer günündeŞeniz hadi hayırlısı bakalım sizde ne var ne yok
GÜnaydın umutlum
Sana da günaydın kuzucuğuum. Biz ne çekersek bu klomenden çekiyoruz yaa. Hele ki 3. kullanışımda daaaha bi esirikli olduyduum. Ama herşey bebişş içiiinn :ecrin_bebek:-tatlicadiarzu-
İyiyim Ayşeciğim sen nasılsın. Bi iş yapıyorum, bi KK ya bakıyorumm aklinialirimsmile
valla yok hediye mediye, o bana alacakmıs, çünkü hediye almayı da pek beceremez, parasını verir ben alırım kendime hediye:roflol: dedim bu yıl sana yok artık, çünkü ben herşeye hediye alırım ona, ha saolsun bi dediğimi iki etmez ama öyle süpriz yapayım pek yoktur, gecen yılbasında bana bürosit koltuk aldı kızlar, bilgisayar basında rahat oturacakmısım:roflol: o kadar incedir yani:):roflol:bız düşürsek vay sen dıkkatlı degılsın vay bılmem neee:roflol: gıı ossun sen al yınede küstürmeee bu aralarr sonra küstürürsünnn :roflol:valla ben artık dıom tartıstıgımızda hiççç küsme işim var senle bıtsın ondan sonra istersen de küs heheheh:roflol::roflol:
kolay gelsin canım ben de öyleyim vallaCOLOR]
ıyiyim Ayşeciğim sen nasılsın. Bi iş yapıyorum, bi KK ya bakıyorumm aklinialirimsmile[/B]
valla yok hediye mediye, o bana alacakmıs, çünkü hediye almayı da pek beceremez, parasını verir ben alırım kendime hediye:roflol: dedim bu yıl sana yok artık, çünkü ben herşeye hediye alırım ona, ha saolsun bi dediğimi iki etmez ama öyle süpriz yapayım pek yoktur, gecen yılbasında bana bürosit koltuk aldı kızlar, bilgisayar basında rahat oturacakmısım:roflol: o kadar incedir yani:)
kolay gelsin canım ben de öyleyim vallaiyiyim sen nasılsın?
:roflollsun bek düşünüü senii :)) bakalım bızımku ne alcekk
Benim adam da hiiiçç öle incelik yapmaz. Geçenlerde dedim ki, alyanslarımız olmuuyu artıkın, yenilesek mi acep diye. Hee yenileyelim vallah diiy. Ben de bu sabah takmadım alyansımı çünkülüm cçok sıkıyı. Sabah sabah dedim bak haberin olsun yüzüğümü takmadım. Olsun yaa önemli değil, zaten değiştirelim artık onu diiiyy.klava: Günler öncesi hatırlattım aslında sevgililer gününde ne alacağını amaaa nerdee. Adamın ruhunda olcek incelik, sonradan kazanılmıyor yanii. O yüzden ben de ona biişiler almaycem. alsanaalsanasmile
aynen, yılbasında düdük gibi cıktı karsıma:roflol: ama bir hafta surat yaptım, ne ilginç deil mi kızlar, dememize ragmen almıyorlar:roflol: allah iyiliklerini versin, seviyolar ya canları saolsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?