Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

serselocum hayırlı olsun canım inşallah yumurtaların catlayacak olgunluga erişir ve bu ay olur canım benim inşallah

opuyorumnanaktangunaydın kızlarrrrrrrrropuyorumnanaktan bugun dr gunum bakalım neduycek vercekmı tekrar klomennn:)) aman bu klomende ayrı bı dertt yaw kullanınca ınsanı dahamı sınırlı yapıo ne hersey esınırlenıom ben amaann bu ay sınır olmasa baruuubilmiyorumkismile

Günaydın datluum. Hayırlı sabahlaarr opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan nasılsın umutluuu:)

valla kuzucum evet cok sinirli ve alıngan yapıyo yani acaba psikoljik mi dedim de deil yani:)

kızlaaar anlatın bakem sevgiler gününde ne alacaksınız eşlerinize?

ben hiç bişey almıycam valla çünkü dün kredi kartımı bulamadıgım için bankayı aradık kayıp diye, sivas istansyon caddesinde şu isimli bey bankaya teslim etmiş, kartınız kapandı dediler( eşim düşürmüş... ben de cok kızdım, hiç bişey yok bu yıl ona

:roflol:bız düşürsek vay sen dıkkatlı degılsın vay bılmem neee:roflol: gıı ossun sen al yınede küstürmeee bu aralarr sonra küstürürsünnn :roflol:valla ben artık dıom tartıstıgımızda hiççç küsme işim var senle bıtsın ondan sonra istersen de küs heheheh:roflol::roflol:

Sana da günaydın kuzucuğuum. Biz ne çekersek bu klomenden çekiyoruz yaa. Hele ki 3. kullanışımda daaaha bi esirikli olduyduum. Ama herşey bebişş içiiinn :ecrin_bebek:-tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktan nasılsın umutluuu:)

valla kuzucum evet cok sinirli ve alıngan yapıyo yani acaba psikoljik mi dedim de deil yani:)

kızlaaar anlatın bakem sevgiler gününde ne alacaksınız eşlerinize?

İyiyim Ayşeciğim sen nasılsın. Bi iş yapıyorum, bi KK ya bakıyorumm aklinialirimsmile

serselocum yumoşların süper sana diyeceğim gün aşırı değil de hergün çalış ben öyle yapmıştım inşallah tutar bakarsın ikiz olur

ahaaaaaaaa banada verırse bu 3 . olcek desene esereklı gunler beklı benıde delikafadulden

valla yok hediye mediye, o bana alacakmıs, çünkü hediye almayı da pek beceremez, parasını verir ben alırım kendime hediye:roflol: dedim bu yıl sana yok artık, çünkü ben herşeye hediye alırım ona, ha saolsun bi dediğimi iki etmez ama öyle süpriz yapayım pek yoktur, gecen yılbasında bana bürosit koltuk aldı kızlar, bilgisayar basında rahat oturacakmısım:roflol: o kadar incedir yani:)
COLOR]
ıyiyim Ayşeciğim sen nasılsın. Bi iş yapıyorum, bi KK ya bakıyorumm aklinialirimsmile
[/B]
kolay gelsin canım ben de öyleyim valla iyiyim sen nasılsın?

Son düzenleme:

:roflollsun bek düşünüü senii :)) bakalım bızımku ne alcekk

:roflollsun bek düşünüü senii :)) bakalım bızımku ne alcekk

Benim adam da hiiiçç öle incelik yapmaz. Geçenlerde dedim ki, alyanslarımız olmuuyu artıkın, yenilesek mi acep diye. Hee yenileyelim vallah diiy. Ben de bu sabah takmadım alyansımı çünkülüm cçok sıkıyı. Sabah sabah dedim bak haberin olsun yüzüğümü takmadım. Olsun yaa önemli değil, zaten değiştirelim artık onu diiiyy. klava: Günler öncesi hatırlattım aslında sevgililer gününde ne alacağını amaaa nerdee. Adamın ruhunda olcek incelik, sonradan kazanılmıyor yanii. O yüzden ben de ona biişiler almaycem. alsanaalsanasmile

:roflol:sırnaşık şeyaman oleler ama işlerıne gelmıoda ondan bence yoksa herseyı bılıolarr masalhhhh yanıı bakalım ne olcek aman almasa bende almam valla alıdımıda gerı veırı gendume alırım bısylerr ayol yılbasında ben aldım o almadıı :dilcikar:sonradan aldı gıttık ben begen dım o aldı hahahhahahahhaahahha.:mymeka:

aynen, yılbasında düdük gibi cıktı karsıma:roflol: ama bir hafta surat yaptım, ne ilginç deil mi kızlar, dememize ragmen almıyorlar:roflol: allah iyiliklerini versin, seviyolar ya canları saolsun:)

aynen, yılbasında düdük gibi cıktı karsıma:roflol: ama bir hafta surat yaptım, ne ilginç deil mi kızlar, dememize ragmen almıyorlar:roflol: allah iyiliklerini versin, seviyolar ya canları saolsun:)

:roflol:aynen canım evet sevıolar o yeter alkisalkisalkis:lepi:ama arada hedıye süprızde fena olmaz yanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…