Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Herkeze selam arkadaşlar
Benin 1 cm çikolata kistim vardı doğum kontrol hapı kullandım ve geçti. Doktor bu ay klomen verdi günde bir tane 5 gün iç dedi içtim sonra yumurtalarıma baktı 2 tane oluşmuş 12.5 cm di ikiside küçük dedi çatlatma iğnesi yapmadı bir ilaç daha verdi duphaston diye bunu iç adetinin 3 günü gel dedi. Şimdi ilacı içiyorum
Arkadaşlar yumurtlamaya iyi gelen yiyecekler hangisi biraz anlatırmısınız Önceki yazılanlara baktım biraz karışık geldide.kafamçokkarıştı Yardımcı olursanız sevinirim

canım geçmiş olsun.inşallah çok beklemezsin sende.walla benimde bu ikinci klomen kullanışım.geçen ay bir yumurtam oluşmuştu 17 mm.ama olmadı.bu ayda kullandım dün gittim daha yumoş yok dedi.cumartesi bidaha gitcem bakalım olur inşallah.ben incir ve fındık yiyom bol bol iii geldiğini duymuştum.hemen hergün tüketiyom.kaydirigubbakcemile3

günaydın için biraz geç kaldımherkese merhabaaaa... nasılsınız kızlarrr inş. hepimiz için hayırlı ve güzel gün olsun inşşşş

bende böyle bişey okumuştum bikere az bi ihtimalde olsa olabiliyor canım geç döllenme olabilie bi kaç gün daha bekle bence sonra tekrar kan değerine baktır yok çıkmazsa yine doktoruna mutlaka git..

günaydın için biraz geç kaldımherkese merhabaaaa... nasılsınız kızlarrr inş. hepimiz için hayırlı ve güzel gün olsun inşşşş

sanada günaydın walla bende geç geldim bugün okuldan gelir gelmez baktım.erken uyanıyom ama geç giriyom napalım.nasıl gidiyo.

mrb kızlar, 10 gün aradan sonra işe başladım, kistim 9 cm.den 7 cme düşmüş. kullandığım ilaça devam regl olunca 2.günü geliyorsun dedi.

bana doktor önce şu kisti bi eritelim sonra hamile kalman için başlıcaz dedi. klomen devri bitti dedi. ne vercek acaba? bilgisi olan olan var mı ne verebilir?

geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda kistten tamamen kurtulursun...bebişinede hemen kavuşursun...

günaydın kızlar umarım bu ay gelir bebişim güzel dilekleriniz için teşekkürler umarım gelişim gösterir yumoşlarım kocaman olurlar çatlarlar ve içleri bebişle dolar

dilemyare bende erken kalkıyorum aslında ama yataktan çıkamıyorum çok tembelleştim... şidilik herşey iyi gidiyor ağrım sızım yok bulantım yok aslında olmamasına biraz canım sıkılıyordu ama onuda aştım sanırım haftaya kontrolüm var hayırlısıyla...

günaydın kızlar umarım bu ay gelir bebişim güzel dilekleriniz için teşekkürler umarım gelişim gösterir yumoşlarım kocaman olurlar çatlarlar ve içleri bebişle dolar

inş. inş. canım gelicek bebişin sen içini rahat tut hayırlısıyla seninde gelecek bebişin bu ay..

slm kızlar çok köüyüm dünden beri vajinamda çok kötü kaşıntı var pazartesi doktor kontrolüm var bide bu çıktı hamileliğe engel olurmu kaşıntıı

merhaba;a.s.
ben bal polen karışımını sabah aç karnına yiyordum.bunun haricinde beslenmene dikkat et.doktorun belki vitamin de kullanmana izin verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…