dılemyre nasılsın cnm
Herkeze selam arkadaşlar
Benin 1 cm çikolata kistim vardı doğum kontrol hapı kullandım ve geçti. Doktor bu ay klomen verdi günde bir tane 5 gün iç dedi içtim sonra yumurtalarıma baktı 2 tane oluşmuş 12.5 cm di ikiside küçük dedi çatlatma iğnesi yapmadı bir ilaç daha verdi duphaston diye bunu iç adetinin 3 günü gel dedi. Şimdi ilacı içiyorum
Arkadaşlar yumurtlamaya iyi gelen yiyecekler hangisi biraz anlatırmısınız Önceki yazılanlara baktım biraz karışık geldide.kafamçokkarıştı Yardımcı olursanız sevinirim
bende böyle bişey okumuştum bikere az bi ihtimalde olsa olabiliyor canım geç döllenme olabilie bi kaç gün daha bekle bence sonra tekrar kan değerine baktır yok çıkmazsa yine doktoruna mutlaka git..arkadaşlar adetim 6gün geçti kan testi yaptım negatif ama halen adet olmadım....bir akrabamız benim gibi olmuş kan testindede hamileligi çıkmamış ama hamileymiş megerse doktorada ultrasonlada baktırmış ordada çıkmamış bir hafta sonra yine test yaptırmış hamile oldugunu ögrenmiş.bunasıl oluyo ben anlamadım içime şüpe düştü şimdi bendemi öyle oldum acaba...böyle olan varmı aranızda arkadaşlar?
günaydın için biraz geç kaldımherkese merhabaaaa... nasılsınız kızlarrr inş. hepimiz için hayırlı ve güzel gün olsun inşşşş
günaydın için biraz geç kaldımherkese merhabaaaa... nasılsınız kızlarrr inş. hepimiz için hayırlı ve güzel gün olsun inşşşş
ozge doktoruna bi gitseydin canım en azından için rahatlardı...valla adetim baya gecikti test yaptım negatif ama hala gelen giden yok şaşkın ördek gibi dolasıyorum
saol canım... hamişliğin nasıl gidiyor varmı ağrı sızı...bide senin bebiş kaç haftalık oldu canımm..teşekkür ederiz sanada güzel birgün olur inşallah canım
mrb kızlar, 10 gün aradan sonra işe başladım, kistim 9 cm.den 7 cme düşmüş. kullandığım ilaça devam regl olunca 2.günü geliyorsun dedi.
bana doktor önce şu kisti bi eritelim sonra hamile kalman için başlıcaz dedi. klomen devri bitti dedi. ne vercek acaba? bilgisi olan olan var mı ne verebilir?
geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda kistten tamamen kurtulursun...bebişinede hemen kavuşursun...
günaydın kızlar umarım bu ay gelir bebişim güzel dilekleriniz için teşekkürler umarım gelişim gösterir yumoşlarım kocaman olurlar çatlarlar ve içleri bebişle dolar
Herkeze selam arkadaşlar
Benin 1 cm çikolata kistim vardı doğum kontrol hapı kullandım ve geçti. Doktor bu ay klomen verdi günde bir tane 5 gün iç dedi içtim sonra yumurtalarıma baktı 2 tane oluşmuş 12.5 cm di ikiside küçük dedi çatlatma iğnesi yapmadı bir ilaç daha verdi duphaston diye bunu iç adetinin 3 günü gel dedi. Şimdi ilacı içiyorum
Arkadaşlar yumurtlamaya iyi gelen yiyecekler hangisi biraz anlatırmısınız Önceki yazılanlara baktım biraz karışık geldide.kafamçokkarıştı Yardımcı olursanız sevinirim
hayatımdan bezdim artık bulantılar ve kusmalar beni yedi bitirdiiii :S sinirden ağlıyorumm artık sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?