bünyem şaştı yawww.bi insan habire yer mi?tecrübeli olanlar söyleyin bu dönem geçicidir dimi? nerdeyse derste öğrencilerden izin isticem ben bi yiyeyim diye:S
Bünyenin şaşması normal güülüm. Demek ki bulantıların geçti. Bence dğurana kadar bu iştah devam eder. benim öyle olmuştu çünküü. 7 ayda 14 kilo almıştım. :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:canım yaaa sen çok yaşa emiii sabah sabah beni çok güldürdün canım benim... inş.. bu ay meleğin gelir:tomato::tomato:
merhaba arkadaşlar.ben adet tarihimi yanlış söylemişim 19 olcak.bu aydan çok ümitliyim. inşallah fazla ümitlenip sonunda hüsrana uğramam ama ateşim bi ara çok yükseldi.ellerim ayaklarımda falan şişlikler oluştu bide baş ağrısı sormayın.sağ kasığımda hafif ağrı ve sol yumurtalımda batar gibi ağrılar bilmiyorum yaa bunların hepsi yanlış alarm olabilirmi acaba bide son olarak bugün iki damla kadar koyu kahverengi akıntım oldu.Allahım inşallah tutmuştur yaa olabilirmi acaba yarın kan testi yaptırmak istiyorum çıkarmı acaba.lütfen cevap.
sorma cnm yaa ayne sabah sabah ii olduu gülmekkk:roflol:
alminasdan hiç ses yokkkkCADIARZUozletii gendını hbr yok heeeeeeeeeeeeklava:
kızlar adet oldumbekliyodumda yarın gelseydi haftasonuna denk gelsin istiyodum adetin 5. günü acaba cuma günü içsem ctesi doktora gitsem yine bişey olurmu ki 2 haptan kist falan varsa
iyiyim bitanemolumunekankayizsmile sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikzemuszemus
sagol canım evet cok sık bır restauranta gıttık cok guzel bır geceydıooohhh takıl canım,tadını çıkar.eşinle yalnız geçirceğiniz son sevgililer günü unutma.seneye bebiş olacak yanınızda ve bundan sonraki tüm yıllarda da.oyüzden rahat rahat tadını çıkarın,günün kutlu olsun canısı.:1hug:
senınde gunun kutlu olsun canım evet cok yakınız yarın ıstanbula donuyoruz artıkkmrb sevdacım
bise çok yakınsın şuan kütahya-eşkişehir 80 km
dilemyare haklı 2 kişilk son sefgililer gününüz
tadını çıkarın seneye daa farklı bi tat olucak
hepimisin günü kutlu olsunnn
ii eğlenceler
lıste var serselom tutuyorrrarkadaslar burda hala liste varmı?
buayda olmadı..yenı beklenmeyen tarıhım 11mart
serselo ekler canım olsun yıne calısırsın uzulmemerhaba kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun... ben bu ayda kırmızı kartı gördüm ewet malesef olmadı yine artık bi dahaki aya kaldı umut... listeyle ilgilenen arkadaşımız benim beklenmeyen adet tarihim 13 MART :çok üzgünüm:
serselom sen cok yasa bu acemılere ogret bacımmmgünaydın canlarım
oldu mu kızlar?
sagol canım ıyı gıdıyor bugun 4 boyutlu ultrasona gırdım cok saskınız kızım olacaktı bugun dr bebek ıcın erkek dedı oglumuz oluyor sastık kaldık ama cok sukur saglıgı cok yerındealminas mrb canım nasıl geçiyor hamilelik.eskişehirde havalar nasıl.umarım bir sıkıntı yoktur
demeeee ayy bulantılarım işte habire yedikçe olmuyor ama yemekktende sıkılıyorum artık.çok afedersin 15.30 da bi tane gözleme yedim saat 17de benim midem kazınıyordu resmen.gece bile açlık uyanıyorum ve uyuyamıyorum.
beklemek çok zor yaaa.ben bu ay ilk kez ilaç kullandım ve aslında pekte ümitli değildim ama şu belirtiler beni ümitlendirdi açıkcası.ilaçtan dolayı olabilirmi acaba diyorum bi yandan da.neyse ben yine sizin dediğiniz gibi bekliyim en iyisi songünlerde hiç geçmek bilmiyo.sabır sabır...Allahım her şeyin en iyisini bilir en kısa zaman da bizim yüzümüzüde güldürür inşallah mafoldumben .canım umarım tutmuştur ama kendini çok kaptırma derim ben çünkü sonunda daha fazla üzülüyorsun.bence kan tahlili için bekle günün geçtikten sonra yaptır.beklemek zor biliyorum ama sabretmek zorundasın canım.inşallah mutlu haberi bze en kısa zamanda verirsin.ama önce sabır
arkadaşlar ben 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bundan dolayı çalışmalara 3 ay ara verdik ve geçen ay doktara gittik doktor bana progesteron testi yaptı ve değerin düşük diye klomen verdi kullandım malesef hasta oldum şimdi doktor adetimin 3. günü gelmemi söyledi şimdi ne olacak benim gibi olan varmı cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?