Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar herkese mrb.biraz önce dr dan geldik.dr kafamızı karıştırdı yine.adetimin üçüncü günü iyi dedi.bende yumurta fakirliği varmış.normal bir insanda her ay 10,15 yumurta olurmuş bende her ay bu yaşıma rağmen 1yada 2 yumurta oluyor.onun için ben fakir ama gururlu bir kadınım:) neyse şaka bi tarafa birde rahmim geriye dönükmüş gebeliğe hiçbir etkisi yokmuş sakın kafana takma dedi.daha önce eşimin sperm tahliline bakmış ve iyi demişti şimdide eşime zaten spermlerindenormalin altındaydı dedi.bizde anlamadık azdıda neden ilk gördüğünde iyi dediki sanki.klomen verdi ecospirin diye bi ilaç bide folikasit verdi.bizde eşimle konuştuk burdaki arkadaşlarıda takip ediyoruz sürekli herkeste genelde bir,iki tane yumoş oluyo biz eğer yanlış değilsek.dr dan gelirken eşimle konuştuk klomeni kullanmıcam incir kürü yapıyorum aynı zamanda bal,tarçın,çörekotunu yapıyorum.ilaç kullanmaya niyetim hiç yok bu ay.

birde kızlar şu bal,tarçın,çörekotu karışımını yaparken çörekotunu nasıl toz haline getircez.ben öyle tüm tüm yiyorum valla umarım etkisi olur.

bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa çok memnun kalırım vallahi.
biz artık kendi kendimizi tedaviye başladık sanırım.kendi teşhisimizi kendimiz koyuyoruz

merhaba klomeni niçin kullanmak istemiyorsunuz acaba

bende salı kullanmaya başladım normalde 7-8 gün sürerdi adetim 5 inci günü bitti ilaçtanmı kaynaklandı acaba bilmiyorumkismile

Ben de çıkıyorum arkadaşlar.Yarın da çalışıyorum görüşürüz yine.Herkese iyi akşamlar diliyorum...

canım ben dünden beri giremiyodum,inan bir hamiş görünce kendim yapmış gibi mutlu oldum.alkisalkisalkis.senin adına çok sevindim canısı.allah tamamına erdirsin ve bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin.:Saruboceq:

bende salı kullanmaya başladım normalde 7-8 gün sürerdi adetim 5 inci günü bitti ilaçtanmı kaynaklandı acaba bilmiyorumkismile

ilaçtan kaynaklanmış olabilir.benimde adet gecikmem oldu klomenden ötürü.tam 9 gün gecikti,bişey var sandıydım.bilmiyorumkismile.olabiliyo böle.

canım ben zaten üç kere klomen kullandım ve her kullandığımda kist oluştu.kist oluyo daha sonraki ayda kist için tedavi oluyom anlayacağın çok sıkıldım bu tekerrürlerden.psikolojimde etkileniyo ister istemez.bir kaç ay kürlerle uğraşmayı düşünüyorum en azından ilaçlar gibi vücuduma zarar vermiyo.

zannetmiyorum canım klomenden olduğunu bende klomen kullanınca adetim üç,dört gün geç olmuştu ama adeti kısaltırmı bilmiyorum canım.

ayyy canım cok güldüm ya türkçe çok esnek bir dil yani annemin doktoru demek istedim beni cıkarmıs annemin içinden hahaha

kızlarrrrr eşimin spermiyogramı 64 milyon ilk 2 saat %90ı hareketli nasıl bir sonuc sizce doktora gösterememiş bugun kafamız karıstı

ayyy canım cok güldüm ya türkçe çok esnek bir dil yani annemin doktoru demek istedim beni cıkarmıs annemin içinden hahaha

neden güldünki aşkolsun yanlış okumuşum beni doğurtan demişsin bende sen doğurdun sandım orda bi yanlış anlama olmuş neyse senide güldürmüşüm

Son düzenleme:

slm kızlar benide aranıza alırmısınız bende bu ay reglim gelince klomen kullanmaya başlıycam ve glucophage diye de bi ilaç daha kullanmaya başladım.
bişey sorucam ben klomen kullanıcam ama çatlatma iğnesi yapılmıycam yani doktor öle bişey demedi
zaten bende hiç bi sorun yok ama bir yıldır hiç bi sorun olmadığı halde gelmedi meleğim

canım klomen yumurta olusturmak veya olgunlastırmak icin veriliyo yumurtaların azdır yada yeterli büyüklükte değildir bilmiyorum ama sorun yoksa verilmio die biliyorum

klomeni her kullanan iğne yaptırmak zorunda değil zaten.yumurtaları kendiliğinden çatlamayanlara iğne veriliyor.bende klomenden sonra iğne vurulmadım.sende problem yoksa doktor muhtemelen hamile kalma şansını biraz daha arttırmak için vermiştir hapı.hatta belki de ilk ayda bile hamile kalabilirsin zaten normal yumurtlaman varsa.bu hap o yumurtaları arttıracak.

mrb kızlar bugün kimsecikler yok burda hayırdır hep birlikte partiyemi gittiniz şekerler.ben int.preseed diye kayganlaştırıcı jel almıştım biraz önce elime geçti.bu ay onu denicez artık bebiş için yeryüzündeki her şeyi denemeye karar verdik biz.hayırlısı

bn bugun doktora gittim malum adetin 5. günü :) 30 cm olup catlamyan yumrtam kist olmamıs cok sukur bu ay yine klomene devam insallh bu ay tupum olan taraftan yumurta gelişirde umudum artar

günaydıııınnnnnn,bu saat oldu kimsecikler gelmemiş,açılışı ben yaptım,benden daha tembelleride varmış.kaydirigubbakcemile3.öpüyorum herkesi,umarım hepimiz için güzel bir pazar olur.kaydirigubbakcemile2

bugün açılış bendennnnn zemuszemus
günaydın hepinize cuma akşamdan beri annemlerde(kayınvalidem) kalıoduk
babam şehir dışındaydı yalnıs kalmasın die
bugün evimdeimmmm

tühhhh 2 dakika ile açılışı kaçırmışımmm
neyse nasılsın dilemyare

sağol canım iiyim,evet açılışı kaçırdın.a.s.bizde az önce kalktık,kocişle tv karşısında kahvaltı film keyfi yapıcaz.kahvaltıdan sonra uğrarım,umarım gelir birileri,alminas ve serselom nie yokki.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…