canım inşallah tutarlar tüp bebekte kolay değilmiş hadi hayırlısı. :CüvCüv:Slm arkadaslar bende tÜp bebek yaptırdım 19 tane yumurtam oldu 15 tanesı kalıtelı cıktı bunlarında 11 tanesı dÖllendı 2 tane koydu doktorum transfere 3 koydurmadıgıma pısmanım ınsallah tutarlar gercu emrıyolarım kalıtelıymıs kalıtesı 8 cıktı beklıyorum 7 gunum kaldı bana dua edın
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar...
uzun bir aradan sonra yeniden aranıza katıldım ama halen bebiş yok tabii..
6 yıldır verdiğim mücadelemde doktorların gazabına uğradığımı anladım şimdiye kadar gittiğim dr. sebeb
bulamamışlardı bebişin olmayışına sebebsiz infertilite demişlerdi son kez farklı bir doktora gideyim
dedim sonra tüp bebek deneyelim diye düşünmüştük eşimle. bu doktorum sebebi ilk görüşte buldu ,
benim problemim rahimde şekil bozukluğu varmış buda hamile kalmama engelmiş kalsam bile düşük
olurmuş ameliyatla düzeltilmesi gerekiyomuş, bende buralardan ayrı kaldığım sürede bunlarla uğraştım
laparoskopi ve histeroskopi yapıldı hem şekil düzeltildi hemde rahim içinde gebeliğe engel ne varsa
temizlendi şimdi 6 yıl sonra sil baştan başlıyoruz herşeye ama ümidim var halen inş. bundan sonra daha
iyi olacak Allahım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşturur bizleri :Saruboceq:
günaydın kızlar umarım herkesler iyidir
merhaba canım çok geçmiş olsun benim de senin gibi şekil bozukluğu var rahimde yalnız benim doktorum bunu hemen anlamıştı önceden gittiğim bütün doktorlarda anlamıştı.seninki nasılki kimse anlayamamış.ama doktorum çocuk olması için bi problem yok dedi.benimki deve hörgücü gibi duruyomuş.seninki nasıl. pardon zeynocum uhde için yazmıştım. bi bilgin varmı bu konu hakkında.mrb canım geçmiş olsun senin söylediğin bu problemi genelde doktorlar pek anlamıyormuş sen iyi bir doktora denk geldin sanırım bu bahsettiğin doktorun nerde hangi şehirde ve uzmanlık alanı nedir ayrıca nasıl muayene ettide anladı şekil bozukluğu olduğunu...inş. sende kavuşursun bebeğine...
merhaba canım çok geçmiş olsun benim de senin gibi şekil bozukluğu var rahimde yalnız benim doktorum bunu hemen anlamıştı önceden gittiğim bütün doktorlarda anlamıştı.seninki nasılki kimse anlayamamış.ama doktorum çocuk olması için bi problem yok dedi.benimki deve hörgücü gibi duruyomuş.seninki nasıl. pardon zeynocum uhde için yazmıştım. bi bilgin varmı bu konu hakkında.
nbrrr bende kocısımle pazarkeyfı yapıyordummmm bayanssulusmileo yuzden yoktumm sımdı geldım kımsecıkler yokkksağol canım iiyim,evet açılışı kaçırdın.a.s.bizde az önce kalktık,kocişle tv karşısında kahvaltı film keyfi yapıcaz.kahvaltıdan sonra uğrarım,umarım gelir birileri,alminas ve serselom nie yokki.bilmiyorumkismile
yine sakin burası kimsecikler yok.bilmiyorumkismile
nbrrr bende kocısımle pazarkeyfı yapıyordummmm bayanssulusmileo yuzden yoktumm sımdı geldım kımsecıkler yokkk
ben geldım sen cıkmıssın canım nasılsın bakalım zazezım sen nasılsınnnolumunekankayizsmile
ben adetimin 23.gunu yaptrıdım ve 19.08 cıkmıstı dr um gayet guzel bır deger demıstıbirşey soracaktım siz pregesteron testi yaptınız mı kaç çıktı
nasılsınız kızlar.Biz iyi sayılırız.Sevdacım cinsiyeti belli olmadı mı senin miniğinbilmiyorumkismile
merhaba kizlar ..catlatma ignesini carsamba vurulmustum simdiden kan testinde cikar mi acaba sonuc ben cok sabirsizim yaaaaaa..ama sanki tutmadi gibi hissediyorum
hadi yaa ozaman beklicem mecbur..doktorum 4 martta yaptirabilirsin dedi..umarim adet olmam o gune kadar..hep ruyalarimda adet oldugumu goruyorumboshayallersmilecanım ıgnenın etkısı 14 gunde vucuttan cıkıyor eger 14 gun dolmadan yaparsan testı ılacın etkısı ıle pozıtıf cıkarr yanıltır senı
uyanın tembel tenekeler kacgundur burası sessız sakın kımseler yoktu... busabah sayım var yoklama yapacagımmm ona gorekaydirigubbakcemile3
Burdayım:)))Günaydın tabi öncelikle.Benim dünden beri midem bulanmaya başladı ama sadece sabahları,bu hep böyle sürecek mi acaba?İşe gelene kadar çok zorlandım,şimdi daha iyiyim.Hiç gücüm yok,imkan olsa bütün gün yatabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?