Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb kızlar ben topiğe giremiyorum bi sorun var galiba her açtığımda sayfayı en son girdiğim tarihin sayfası geliyo ekrana gönderdiğim msjlarda gitmiyo site yönetimi ingilizce bi msj gelio

canım inşallah tutarlar tüp bebekte kolay değilmiş hadi hayırlısı. :CüvCüv:

mrb canım geçmiş olsun senin söylediğin bu problemi genelde doktorlar pek anlamıyormuş sen iyi bir doktora denk geldin sanırım bu bahsettiğin doktorun nerde hangi şehirde ve uzmanlık alanı nedir ayrıca nasıl muayene ettide anladı şekil bozukluğu olduğunu...inş. sende kavuşursun bebeğine...

merhaba canım çok geçmiş olsun benim de senin gibi şekil bozukluğu var rahimde yalnız benim doktorum bunu hemen anlamıştı önceden gittiğim bütün doktorlarda anlamıştı.seninki nasılki kimse anlayamamış.ama doktorum çocuk olması için bi problem yok dedi.benimki deve hörgücü gibi duruyomuş.seninki nasıl. pardon zeynocum uhde için yazmıştım. bi bilgin varmı bu konu hakkında.

Son düzenleme:

canım benimde rahmim arkaya dönükmüş.bende eylülden beri tedavii oluyorum dr daha yenice söyledi.ama gebelik için herhangi bir etkisi yokmuş.teleşa gerek yok dedi hamileliğe yada gebeliğin oluşmasına kesinlikle etkisi yok dedi.nettende araştırdık öyleymiş.ilk duyduğumda çok kormuştum ama sonra geçti.

nbrrr bende kocısımle pazarkeyfı yapıyordummmm bayanssulusmileo yuzden yoktumm sımdı geldım kımsecıkler yokkk
yine sakin burası kimsecikler yok.bilmiyorumkismile

ben geldım sen cıkmıssın canım nasılsın bakalım zazezım sen nasılsınnnolumunekankayizsmile

nasılsınız kızlar.Biz iyi sayılırız.Sevdacım cinsiyeti belli olmadı mı senin miniğinbilmiyorumkismile

birşey soracaktım siz pregesteron testi yaptınız mı kaç çıktı
ben adetimin 23.gunu yaptrıdım ve 19.08 cıkmıstı dr um gayet guzel bır deger demıstı
nasılsınız kızlar.Biz iyi sayılırız.Sevdacım cinsiyeti belli olmadı mı senin miniğinbilmiyorumkismile

slm canım sukur ıyıyız sen nasılsın.valla canım son haftaya kadar kız dedıler gecen hafta 4 boyutlu ultrasona gırdım ondada erkek dedıler o yuzden sımdı cınsıyetınden emın degılım haftaya cumartesı kendi dr uma gıdecegım sanırım ogun kesın bellı olur. senın nasıl gıdıyor kacıncı haftadasın senın bellı oldumu

merhaba kizlar ..catlatma ignesini carsamba vurulmustum simdiden kan testinde cikar mi acaba sonuc ben cok sabirsizim yaaaaaa..ama sanki tutmadi gibi hissediyorum

merhaba kizlar ..catlatma ignesini carsamba vurulmustum simdiden kan testinde cikar mi acaba sonuc ben cok sabirsizim yaaaaaa..ama sanki tutmadi gibi hissediyorum

canım ıgnenın etkısı 14 gunde vucuttan cıkıyor eger 14 gun dolmadan yaparsan testı ılacın etkısı ıle pozıtıf cıkarr yanıltır senı

canım ıgnenın etkısı 14 gunde vucuttan cıkıyor eger 14 gun dolmadan yaparsan testı ılacın etkısı ıle pozıtıf cıkarr yanıltır senı
hadi yaa ozaman beklicem mecbur..doktorum 4 martta yaptirabilirsin dedi..umarim adet olmam o gune kadar..hep ruyalarimda adet oldugumu goruyorumboshayallersmile

uyanın tembel tenekeler kacgundur burası sessız sakın kımseler yoktu... busabah sayım var yoklama yapacagımmm ona gorekaydirigubbakcemile3

uyanın tembel tenekeler kacgundur burası sessız sakın kımseler yoktu... busabah sayım var yoklama yapacagımmm ona gorekaydirigubbakcemile3

Burdayım:)))Günaydın tabi öncelikle.Benim dünden beri midem bulanmaya başladı ama sadece sabahları,bu hep böyle sürecek mi acaba?İşe gelene kadar çok zorlandım,şimdi daha iyiyim.Hiç gücüm yok,imkan olsa bütün gün yatabilirim.

hosgeldın mıde bulantısı hakkında bılgım yok canım cunku benım basıma hıc gelmedı bıldıgım teksey ılkucay sıkıntılı gecıyormus 4.aydan ıtıbaren tum zorluklar bıtıyormuss sende sık dısını bakalım 3 ay sonra rahata erersınolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…