Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydııııın alminas nasılsın? anacım hamileler sabah uyanamaz, uykucu olur, sen hemen nöbete geliyosun:roflol:

gunaydın nasılsınnnnmirmirmirmir

iyi sayılırım canım yaaa adet belirtilerimi saymazsak tabi... 3-4 gün var ama kendini gösterdi valla, sabah da bi umut işte idrarda baktım, ı ıh, yine yok benim dana bu ay sanırım

sen nasılsın? bebiş nasıl? haftasonu naptınız?

gunaaaaayyyydııınnnn bu sabah acılıs bendennnnnnnnnnnnnnn

uyanın tembel tenekeler kacgundur burası sessız sakın kımseler yoktu... busabah sayım var yoklama yapacagımmm ona gorekaydirigubbakcemile3

firstmoonxxxx burda
umutlu22 yok
serselo yok
kuzu84 yok
zazez yok
cetrefıllı yok
dılemyare yok
vs vs nerde bu mıllet

günaydınn kızlar,

güzel bir hafta diliyorum herkese opuyorumnanaktan

Alminaass geldiiim kuzuum, yok yazma beniii. Günaydın hayırlı sabalarr. Vallahi işe de geç kaldım bugün topice deee. Özledim valla nassın sevdacığıım
Cetrefillim, sana da günaydın. Ne bu erkenden umutlar yitirilmiiş. Ne diyorduuuk : Kanamamış rahimden umut kesilmeeezz. sempatiksalakcinni
Uhdeeem sana da günaydın güzelim. Hayırlı sabahlar, sana da güzel bir hafta olur inşaallahh. buyrunnnnnnnnn
Ben bi geçmişi okuyayım bakiim kızlar. Buralardayım.

ıyıyız canım haftasonu evdeydık hıc cıkmadık kocısımle beraber basbasa takıldık.evet yaa hamılelerın mıdesı bulanıyor uykucu oluyorlar anam bende hıcbırı yok tam aksıne uykusuzluk varr ( sabah 6 da uyandım esım bursaya gıttı onu yolcu ettım sonrada oturdum pc basına. gecen hafta baska bır kadın aldım temızlıge anam hıc guzel yapmadı ev gozume pıs gelıyor sımdı bugun yenıden sılıp supureyım dıyorum evı bırtek camlar ve perdeler temız oldu gerısını hıc temız yapmadı valla...
adet belırtılerım basşadı dıyorsunda hamılelık ıle adet belırtısı bırbırıne cok benzıyor karıstırma ıhtımalın yuksek olabılır adet gunune kadar bekle bakalım ozaman bellı olur kaydirigubbakcemile5

günaydınn kızlar,

gunaydın uhdecım hosgeldın nasılsın

umutlum hosgeldın cok ozledım senı baktım gunlerdır burası sesssız bıraz ses vereyım dedımmm :))))))) sen neler yaptın haftasonu nasıl gectı bakalımolumunekankayizsmile

hoşgeldiiiin umutlum, herkese güzel haftalar, iyi sabahlar canım, nasılsın?
günaydınn kızlar,

günaydın uhdeciiim

ya işte temizlikci alınca da basından ayrılamıyorsun, ama sen de yorma kendini, pisse pis kalsın nolcak, yavas yavas yap,bugün süpür, yarın sil, ertesi gün toz al yani...
canlarım inşallah dediğiniz gibi bunlar gebelik belirtileri olsun inşallah.. ee serseloyla görüştün mü? haber aldın mı?

yok hıc haber almadımmeyvahedigeldismile

arkadaşlar birşey sorabilirmiyim ??

bir kaç mesajı alt alta nasıl ekleyip cevap yazıyosunuz uğraşıyorum bir türlü olmadı

arkadaşlar birşey sorabilirmiyim ??

bir kaç mesajı alt alta nasıl ekleyip cevap yazıyosunuz uğraşıyorum bir türlü olmadı

mesajın altında alıntı yap mQ edıt hızlı yanıt falan yazıyor ya okudukca mQ ya bas en son mesaja gelıncede alıntı yap a bas hepsı aynı sayfaya cıkıyor canımm

Selam Jaleciğiim. Nasıl doktormuş o öyleee?? Ben ayda 2 yumurtayı bile göremedim klomen kullandığım haldeee, milletin nasıl 10-15 tane yumurtası oluyormuşşş. Vallahi çok saçma geldi banaa. Bence en yakın zamanda değiştir o doktoru. Hiç yapmadım ama, bir ara yerim diye almıştım çörekotunu. Büyük olasılıkla öyle bütün bütün koyacaksın karışımın içine.

Tatlılarım kaymaklılarım hafta sonu biliysiniz ki evde internet yokk. Ben sizi çook öslüüyyüm. olumunekankayizsmile
Alminasım senin haberin vardır Serselo nerelerde? :uhm: Merak ettim vallahi onu.
Esemosum da cumartesi günü doktora gidecekti, baktım ama birşey yazmamış burayı.
Aaaa kıslaar, kendinizden habersiz bırakıyorsunuz kızacam ama artııkk klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…