hıc haberım yok cıcım ıkısınede face ten mesaj attım cevap gelmedıTatlılarım kaymaklılarım hafta sonu biliysiniz ki evde internet yokk. Ben sizi çook öslüüyyüm. olumunekankayizsmile
Alminasım senin haberin vardır Serselo nerelerde? :uhm: Merak ettim vallahi onu.
Esemosum da cumartesi günü doktora gidecekti, baktım ama birşey yazmamış burayı.
Aaaa kıslaar, kendinizden habersiz bırakıyorsunuz kızacam ama artııkkklava:
çok iyi anlattın canım saol
hayır canım ben konyalıyım ama iş nedeniyle diyarbakırdayız
ben geldim tatilden özlediniz mi beni dur bi bakim geçmişe
ben geldim tatilden özlediniz mi beni dur bi bakim geçmişe
Sevdacığıım, adaşımı sana havale ediyorum. Bi güzel gel hakkından. Benim accık işim var geliiciim az sonra. Haa bir de ben hesap soracam adaşımdanuleynnnn nerdeydın sennnn catladıkk beeeklava: klava:
anladım gecen yıl mayısta bende dıyarbakıra geldım benımde gorumcem dıyarbakırda ogretmen ofıste oturuyor onu zıyaret ettık
Sevdacığıım, adaşımı sana havale ediyorum. Bi güzel gel hakkından. Benim accık işim var geliiciim az sonra. Haa bir de ben hesap soracam adaşımdanklava:
günaydınnn şekerler...nasılsınız bakimmm...ooo serselo hoşgeldin datlum kız sen nerelerdesinklava: klava:...alminas umutlu uhde sizler nasılsınız...haftasonu evde değildim c.tesi günü kontrolümden iyi sonuçla döndüm önce bizim ufaklık saklandı bizi korkuttu sonra doktor vajival baktı ve gördük kalbini duyduk şükürler olsun. ALLAH ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inş:Saruboceq:
Tatlılarım kaymaklılarım hafta sonu biliysiniz ki evde internet yokk. Ben sizi çook öslüüyyüm. olumunekankayizsmile
Alminasım senin haberin vardır Serselo nerelerde? :uhm: Merak ettim vallahi onu.
Esemosum da cumartesi günü doktora gidecekti, baktım ama birşey yazmamış burayı.
Aaaa kıslaar, kendinizden habersiz bırakıyorsunuz kızacam ama artııkkklava:
hosgeldın canımm cok sukur kontrolun ıyı gecmısss
canlrım benim aniden oldu evde olduğum için canım çok sıkılıyor iş bulamadım buralarda eşimde sağolsun bir gezi hazırlamış bize sürpriz olarak valizimizi hazırladık ve çıktık bayağı güzel bir tatil geçirdik bebek fikride bizi bayağı yordu iyi oldu böyle bir tatil bu arada dün geldik pazara gittik birden bire yağmur fırtına dolu yağdı ve pazar şemsiyelerinden biri koluma düştü biraz şişti ama şuan yi oynatabiliyorum bugün fazla takılamayacağım size kayınpederimin ölüm yıldönümü pilav tavuk yapıp dağıtacağım ve üstüne kardeşimin doğum günü bende sizi çok özledim ama herşeyden uzak kalmak istedik
günaydınnn şekerler...nasılsınız bakimmm...ooo serselo hoşgeldin datlum kız sen nerelerdesinklava: klava:...alminas umutlu uhde sizler nasılsınız...haftasonu evde değildim c.tesi günü kontrolümden iyi sonuçla döndüm önce bizim ufaklık saklandı bizi korkuttu sonra doktor vajival baktı ve gördük kalbini duyduk şükürler olsun. ALLAH ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inş:Saruboceq:
canım iyi yapmışsın kafan biraz da olsa dağılmıştır inş. bu ay bide bebişin gelir oh değme keyfine...kendinede dikkat et koluna buz felan koysaydın dünkü fırtına felaketti canım birden çıktı demek sen o saatlerde dışardaydın geçmişolsun canım...pilav yapacaksın haaa ALLAH kabul etsin düşünceli arkadaşımolumunekankayizsmile
hoşgeldiin sefalar getirdin güzeeliim. Bak bi daha habersiz kaybolma bozuşuruz haaa alsanaalsanasmile neler yaptın nerelerdeydin gülüüüm
gorunur canım merak etme kalbı attıktan sonra cok hızlı gelısyorlar hemen buyuyorlar erkek dedı ama kesın degıl kendı dr uma bu cumartesı gıdecegım o zaman net bellı olur artık bızde sasırdık bır kız dedıler bır erkek dedıler suan ne oldugunu bızde bılmıyoruz ama ıcgudusel olarak ben ılk gunden berı erkek oldugunu hıssedıyorum dr kız dedıgınde bıle hayır bu erkek demıstım bılmıyorum belkı yanılırımmmsaol canım ewet çok şükür iyi geçti... ama ilk önce normal ultrasondan görünmediya biraz korktum 1 ay sonra gittiğimde artık rahat rahat görünür dimi sevda...bu arada sen ne yaptın canım yani senin bebişin şimdi erkek dimi kesin tekrar gittinmi burdaki doktoruna..
neyse gecerlı bır bahanesı varmıs arkadasımın tatılı ıyı gecmısss cok sevındıkcanlrım benim aniden oldu evde olduğum için canım çok sıkılıyor iş bulamadım buralarda eşimde sağolsun bir gezi hazırlamış bize sürpriz olarak valizimizi hazırladık ve çıktık bayağı güzel bir tatil geçirdik bebek fikride bizi bayağı yordu iyi oldu böyle bir tatil bu arada dün geldik pazara gittik birden bire yağmur fırtına dolu yağdı ve pazar şemsiyelerinden biri koluma düştü biraz şişti ama şuan yi oynatabiliyorum bugün fazla takılamayacağım size kayınpederimin ölüm yıldönümü pilav tavuk yapıp dağıtacağım ve üstüne kardeşimin doğum günü bende sizi çok özledim ama herşeyden uzak kalmak istedik
canım iyi yapmışsın kafan biraz da olsa dağılmıştır inş. bu ay bide bebişin gelir oh değme keyfine...kendinede dikkat et koluna buz felan koysaydın dünkü fırtına felaketti canım birden çıktı demek sen o saatlerde dışardaydın geçmişolsun canım...pilav yapacaksın haaa ALLAH kabul etsin düşünceli arkadaşımolumunekankayizsmile
uleynnnn nerdeydın sennnn catladıkk beeeklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?