Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar ben şimdilik kaçıyorum acıkmaya başladım kahvaltımı yapayım tekrar görüşürüz...

kızımm kahvaltı bu saate kalırmııı o cocuk aclıktan kırılmıstırr. engec 8 de kahvaltını yapmalısınnn
benımkının karnı acıkınca baslıyor tekmelemeye yemek yedıkten 10 dk sonra hıc hareket yokk

serselooo hoşgeldinnnn, nasılsın canım? çok gecmiş olsun, dikkat et kendine, tatilde bulmuşsunuzdur inşallah

12.haftaya girdik biz.Dr 1 ay sonra görüşünce dedi geçen hafta..Ama ben bugün tekrar gidecem.cumartesi akşam banyoda düştüm.Ağrılarım tekrar başladı.Bugün bebişimi kontrol etmek için gidecem.Birşeyi yoktur inşallah.
Bence kendini ikisinede alıştırma insan sonra ne yapacağını şaşırıyor.Hayırlı evlat olur inşallahopuyorumnanaktan

ay canım dıkkat et valla bakalım cumartesı bellı olacak heyecanlıyım

Bak tatlımm meraklandığın kadar yokmuş dimiii bebişin orada iştteee. Rabbimin yardımıyla da sağ salim yüzünü göreceksin inşallah güüülüm.

Yarasın adaşıma tatiil. Çok iyi olmuş gülüm, sevindim senin adına. Ne o öyle bebişşş bebişşş . biraz da gesmek eğlenmek lazım dimii sositososito

canımmm çok geçmiş olsun, inşallah bişey yoktur, aman dikkat et kendine

off kızlar bır tembellık var bende bugun sormayınnn evde 1 gıdım yemek yokk benım yemek yapacak gucum bıle yok ne olacak bu halım bılmembilmiyorumkismile

off kızlar bır tembellık var bende bugun sormayınnn evde 1 gıdım yemek yokk benım yemek yapacak gucum bıle yok ne olacak bu halım bılmembilmiyorumkismile
amaaaaan bugün kendine izin ver, gecen hafta cok hızlı gecti, yoruldun tabi, dısardan söyleyin bugün de nolcak ki, sen de kocaman bi kase salata yap, ohhh mis işte
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız bakallım

hoşgeldin sultaaaan, nasılsın?

iyidir canım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

hosgeldın sultan nasıl gıdıyor hamılelık

iyidir sultancım yaaa gün sayıyorum adetime az kaldı, gelmez inşallah diyorum ama belirtiler kendini göstermeye basladı

hoşbulduk sevda iyi gidiyor allaha şükür sen nasılsın işlerim yoğun olduğu için geçmişe bakamadım arkadaşlar

Amanııınnn hamişler basmış burayıı. şu anda 4 tane kayıtlı okuyucu var ve benden başka herkes hamiişşş.
Alllahııımm ben de hamiş olayım artııık noluuur...

üzülme umutlum bende seni yanlız bırakmayayım inş. bizimde lacak bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…