kızlar ben şimdilik kaçıyorum acıkmaya başladım kahvaltımı yapayım tekrar görüşürüz...
canım arkadaşımolumunekankayizsmile söz bi daha size haber vermeden bir yere gitmem sözzzzzzzzzzz ama anideden oldu vallabilmiyorumkismile
ben adetimin 23.gunu yaptrıdım ve 19.08 cıkmıstı dr um gayet guzel bır deger demıstı
slm canım sukur ıyıyız sen nasılsın.valla canım son haftaya kadar kız dedıler gecen hafta 4 boyutlu ultrasona gırdım ondada erkek dedıler o yuzden sımdı cınsıyetınden emın degılım haftaya cumartesı kendi dr uma gıdecegım sanırım ogun kesın bellı olur. senın nasıl gıdıyor kacıncı haftadasın senın bellı oldumu
12.haftaya girdik biz.Dr 1 ay sonra görüşünce dedi geçen hafta..Ama ben bugün tekrar gidecem.cumartesi akşam banyoda düştüm.Ağrılarım tekrar başladı.Bugün bebişimi kontrol etmek için gidecem.Birşeyi yoktur inşallah.
Bence kendini ikisinede alıştırma insan sonra ne yapacağını şaşırıyor.Hayırlı evlat olur inşallahopuyorumnanaktan
Bak tatlımm meraklandığın kadar yokmuş dimiii bebişin orada iştteee. Rabbimin yardımıyla da sağ salim yüzünü göreceksin inşallah güüülüm.günaydınnn şekerler...nasılsınız bakimmm...ooo serselo hoşgeldin datlum kız sen nerelerdesinklava: klava:...alminas umutlu uhde sizler nasılsınız...haftasonu evde değildim c.tesi günü kontrolümden iyi sonuçla döndüm önce bizim ufaklık saklandı bizi korkuttu sonra doktor vajival baktı ve gördük kalbini duyduk şükürler olsun. ALLAH ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inş:Saruboceq:
canlrım benim aniden oldu evde olduğum için canım çok sıkılıyor iş bulamadım buralarda eşimde sağolsun bir gezi hazırlamış bize sürpriz olarak valizimizi hazırladık ve çıktık bayağı güzel bir tatil geçirdik bebek fikride bizi bayağı yordu iyi oldu böyle bir tatil bu arada dün geldik pazara gittik birden bire yağmur fırtına dolu yağdı ve pazar şemsiyelerinden biri koluma düştü biraz şişti ama şuan yi oynatabiliyorum bugün fazla takılamayacağım size kayınpederimin ölüm yıldönümü pilav tavuk yapıp dağıtacağım ve üstüne kardeşimin doğum günü bende sizi çok özledim ama herşeyden uzak kalmak istedik
12.haftaya girdik biz.Dr 1 ay sonra görüşünce dedi geçen hafta..Ama ben bugün tekrar gidecem.cumartesi akşam banyoda düştüm.Ağrılarım tekrar başladı.Bugün bebişimi kontrol etmek için gidecem.Birşeyi yoktur inşallah.
Bence kendini ikisinede alıştırma insan sonra ne yapacağını şaşırıyor.Hayırlı evlat olur inşallahopuyorumnanaktan
amaaaaan bugün kendine izin ver, gecen hafta cok hızlı gecti, yoruldun tabi, dısardan söyleyin bugün de nolcak ki, sen de kocaman bi kase salata yap, ohhh mis işteoff kızlar bır tembellık var bende bugun sormayınnn evde 1 gıdım yemek yokk benım yemek yapacak gucum bıle yok ne olacak bu halım bılmembilmiyorumkismile
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız bakallım
amaaaaan bugün kendine izin ver, gecen hafta cok hızlı gecti, yoruldun tabi, dısardan söyleyin bugün de nolcak ki, sen de kocaman bi kase salata yap, ohhh mis işte
ahhh dısarı yemegını koca yese sorun yokta neyse mantar sote ıle makarna yaptım sımdı kocada gec gelecek bursaya gıttı bugun ben tek basımayım oda gece gelınce yerr
hoşgeldin sultaaaan, nasılsın?
iyidir canım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
iyidir sultancım yaaa gün sayıyorum adetime az kaldı, gelmez inşallah diyorum ama belirtiler kendini göstermeye basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?