üzülme umutlum bende seni yanlız bırakmayayım inş. bizimde lacak bebişlerimiz
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Evet canım eveeett bizim de bebişlerimiz olaccak.
Dün oğlum yine baskı yapıyor bana. Arkadaşına gitti ödev yapmaaya, o arkadaşının da kardeşi varmış. Paşam da istiyormuş artıkkk kardeeş. Ne yapıyım oğluum, Allahtan iste olmuyor işte kardeş dedim. Ne dese beğenirsinizzz. Siz de tüp bebek mi yapacaksınız ne yapacaksınız bulun bi çareee dedii. -tatlicadiarzu- Tabii veletin herşeyden haberi var artık. 6. sınıf fen bilgisi dersinde üremeyi çok detaylı anlatıylar çünküülüüm. sempatiksalakcinni
ayy canım bunların hepsi var da işte her ay aynı seyi yasadıgım için... hayırlısı diyorum napıyım:)canım benim inşallah gelmez biliyosun adet belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen aynı canım göğüs de acı ağrı kasık ağrısı
hani listeeeedelikafaduldenhamıs olmaya kımse kalmayacak bu topıkteeee:) lısteye baksanıza 100 kusur olduk bee
herşeyin hayırlısı canım
kısss susss lısteyı bulamıyorum kacgundur kımbılır kacıncı sayfada kaldı sabah serseloya soyleyecektım o sıp dıye buluyordubilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3ayy canım bunların hepsi var da işte her ay aynı seyi yasadıgım için... hayırlısı diyorum napıyım:)
hani listeeeedelikafadulden
camasır yıkadım canımm onları astım yemek koydum bırazdan da evı supurecegım ama canım hıc ıstemıyorr cok tembellık var uzerımdeÖyle valla tatlım, Rabbim hepimize hayırlsını versin.
Sevdaaa naptın gülüüm, temislik mi yapıysun yoksaa.
selam herkese,naber millet.alminasım yok yazmış beni.:sinifsinif:ama ben erkenciydim walla,okuldaydım,çıkıştada çalışmam vardı,az önce geldim bişeyler atıştırıp koştum buraya.opuyorumnanaktan
benim bebek hiç beklemediğim anda geldi bunlar hep beklenmedik zamanlarda geliyorlarmış onun için stersten uzak durup aklınızdan bebek işini çıkarın ki hemencicik gelsin
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Evet canım eveeett bizim de bebişlerimiz olaccak.
Dün oğlum yine baskı yapıyor bana. Arkadaşına gitti ödev yapmaaya, o arkadaşının da kardeşi varmış. Paşam da istiyormuş artıkkk kardeeş. Ne yapıyım oğluum, Allahtan iste olmuyor işte kardeş dedim. Ne dese beğenirsinizzz. Siz de tüp bebek mi yapacaksınız ne yapacaksınız bulun bi çareee dedii. -tatlicadiarzu- Tabii veletin herşeyden haberi var artık. 6. sınıf fen bilgisi dersinde üremeyi çok detaylı anlatıylar çünküülüüm. sempatiksalakcinni
mrb kızlar
okuldan geldim nöbetçiydim bugünkafamçokkarıştı
bide grip olmuşum
hepinizin haberlerini aldımm
benden de böle haberler
bide merak ediorum deryaberil artık takılmıo mu buralara
bişii olduda kaçırdımmı yoksa?
walla ben çocuk fikrini çıkarıp kafamdan düşünmemeye çalışıyom ama bakıyom başka şeylere sinirleniyom bazen,aslında temelinde düşünmesemde bu yıpranmışlık yatıyo sanırım.daha dikkatli olmayı deniyom ama çok hassaslaşmışım.ama eskiye nazaran iiyim.eskiden hergün ağlıyodum.şimdi daha iyiyim.boshayallersmile
ahadaaa buldum lısteyııı kızlar lısteyı ınceleyınde hatalı yada eksık yerler var ıse bana bıldırınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?