benim adım hala pek bi cetrefilli:roflol:
eline sağlık canımcım,arayıp bulman yeter, bi da ki aya nasılsa üst liseteye alırken beni düzeltirsin
bakam bu topık ıyı gelıyor bebek ıle ılgılı seylerı cıddıyetle degılde saka yollu konusuyoruz durum boyle olunca hem gulup eglenıyoruz hemde kafaya takmıyoruz ama bu arada bebek fıkrındende uzaklasmıyoruzz ben boyle dusunuyorum belkı yanılıyorumdur
haklısın walla,sıkıntımızı,stersimizi çevremizde ailemizde nekadar paylaştığımız insan olsada anca yaşayanlar daha iyi anlıyo.bu yüzdendir burdaki sıcak atmosfer.:enbuyukkk::enbuyukkk:
katılıyorum sana canım insanın yaşadığını yine kendisi gibi yaşayan daha iyi anlıyo :enbuyukkk:
Cetrefıllıyı duzelttım uhdeyı ekledımmm
evet canım,inşallah burda birbirimize destek olarak aşacaz bu sıkıntıları ve herbirimiz müjdeli haberlerimizi ve daha sonraki süreçlerimizi burda paylaşacaz inşşaalllaahhhh.:Saruboceq:
alminascım sen spermiogram sonucundan anlıyonmu,eşimin sonuçlarını yapıp gösterdik dra nasıl diye sordum iyi dedi.okadar.bişey açıklamadı.bisürü şey var,çok anlayamadım,anlayan varmı acep.bilmiyorumkismile
Cetrefıllıyı duzelttım uhdeyı ekledımmm
canım olman gereken tarıhı soylemelısın yanı 26 subat olarak yazayım mı?seyahatteydımde ya canım gozden kacırmısım sanırımmm eklerım sımdıMerhaba canım nasılsın bebiş nasıl:ecrin_bebek:
Beni listeye yazmayı unuttun sanırımmafoldumben 26 ocak son adet tarihim
Eklersen sevinirimhihoyyyt
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
bıraz anlıyorum canım spermıogram 2 cesıt bakılıyor bırı who ya gore dıgerı kruger e gore degerlerını yazarsan belkı yardımcı olabılırımmm
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
sperm sayısı 72.000.000/ml de. sperm hareketi a tipi(ileri hareketli) %50,b tipi%20,c tipi(yerinde hareketli)%10,hareketsiz%20. miktar 2.4cc,çözünme normal
canım olman gereken tarıhı soylemelısın yanı 26 subat olarak yazayım mı?seyahatteydımde ya canım gozden kacırmısım sanırımmm eklerım sımdı
hosgeldın ıyıyız sen nasılsın
bu degerler bence normal dogal yoldan hamıle kalabılırsın benımde esımın sperm sayısı 77 mılyon cıkmıstı yakın degerler yanı 20mılyon ve altındakı degerlerı tup bebek olarak degerlendırıyor dr larr ıcın rahat olsun testınız normal cıkmısss korkulacak hıcbırsey yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?