inşallah canım,hayırlısı,benim yumoşlar olsa tutacakta bakalım.:bbo:
kızlar girdim ama çıkmam lazımbilmiyorumkismile eşim kızılaya çağırdı gezelim kaydirigubbakcemilededi bu akşam yemekcokacimcoook dışarıdan öptüm opuyorumnanaktanhepinizi bakın haber vermeden gitmiyorum:kedi:bu arada pialv ve tavuk yaptım dağıttım ALLAH kabul etsin:Saruboceq:
Sevdacığım sen adaçayı içmiştin dimi son ayında. Adetinin kaçıncı günleri başlamıştın tatlım hatırlıyor musun? Bir de şu hazır olarak satılan poşet adaçaylarından olsa olur muu acabaa :uhm:benden tavsıye gunde 3 fıncan adacayı ıc
kızlar girdim ama çıkmam lazımbilmiyorumkismile eşim kızılaya çağırdı gezelim kaydirigubbakcemilededi bu akşam yemekcokacimcoook dışarıdan öptüm opuyorumnanaktanhepinizi bakın haber vermeden gitmiyorum:kedi:bu arada pialv ve tavuk yaptım dağıttım ALLAH kabul etsin:Saruboceq:
alminas anacım sen de ihtisası yapmıs duvara asmıssın:roflol: anacım nerden biliyosun bu kadar sperm degerlerini falan:) maşallah
kızlar ben bu ay klomen kullandım yarın adetimin21i günü doktor progestoron tahlili istedi.diyorumki yapmısken gebelik testide yapıyım çıkarmı acaba.bu arada çatlatma iğnesi olmadım.yapılınca yanlış sonuç verdiğini biliyorum.
kızlar ben bu ay klomen kullandım yarın adetimin21i günü doktor progestoron tahlili istedi.diyorumki yapmısken gebelik testide yapıyım çıkarmı acaba.bu arada çatlatma iğnesi olmadım.yapılınca yanlış sonuç verdiğini biliyorum.
herhalde yumurtan kendiliğinden çatlayacak dimi,çatlatma iğneni olmadığına göre.bence yaptır sonuç çıkar gibime geliyo.inşallah olumlu sonuç alırsın canım.:Saruboceq:
Selam Jaleciğiim. Nasıl doktormuş o öyleee?? Ben ayda 2 yumurtayı bile göremedim klomen kullandığım haldeee, milletin nasıl 10-15 tane yumurtası oluyormuşşş. Vallahi çok saçma geldi banaa. Bence en yakın zamanda değiştir o doktoru. Hiç yapmadım ama, bir ara yerim diye almıştım çörekotunu. Büyük olasılıkla öyle bütün bütün koyacaksın karışımın içine.
alminas anacım sen de ihtisası yapmıs duvara asmıssın:roflol: anacım nerden biliyosun bu kadar sperm degerlerini falan:) maşallah
Sevdacığım sen adaçayı içmiştin dimi son ayında. Adetinin kaçıncı günleri başlamıştın tatlım hatırlıyor musun? Bir de şu hazır olarak satılan poşet adaçaylarından olsa olur muu acabaa :uhm:
Adaşım beniiim. Süpersin. Allah kabul etsin gülüm dağıttıklarını. Giderken haber vermen de çook güzell. Bizden habersiz kocişle bile gezmek yook :roflol:
walla görüyonmu alminasın anlamadığı bişey yok.helal sana be.her konuda danışabiliriz dimi.keşkem yakın olaydık kı.opuyorumnanaktan
alminas canım eşimin spermiogram sonuçları nasıl sanırım sen anlıyosun.
Toplam hacim:4.00ml
Toplam sperm sayısı:172 milyon
Ml.deki sperm sayısı:43.0 milyon
A(ileri hızlı hareketli):3 milyon %7 normal %25
B(ileri yavaş hareketli):19milyon %44 normal%35
C(olduğu yerde hareketli):9milyon %21
D(hareketsiz):12 milyon %28
canım dr az spermin var dedi bizde keçiboynuzu kürüne başladık.birde dr bir broşür verdi dünya para dünyası olmuş.bir firma sperm sayısını çoğaltan bi hap çıkarmış her kutu 110tl ayda iki kutu bitiyomuş.ve 6 ay kullanmak gerekiyomuş.bide 3 aydan önce sonuç vermiyomuş.netten eşim araştırdı kimse yararını görmemiş hatta spermlerde düşüş gözlenmiş.yükselenlerinde çok az bir yükselişi olmuş.bizde doğal yollardan çoğaltalım dedik.eşim sprem testini yaptığı ay gripdi ve iki kutu antibiyoti bitirmişti sanırım oda spermlerde düşüş yapıyomuş.kürü bitirdikten sonra tekrar tahlil yaptırcaz bakalım canım.çok uzattım ya bu konuları kimseyle konuşamayınca yazdıkca yazasım geliyo valla.şimdiden teşekkür ederim canım cevabın için
sorma cnm aynı dertten bndede var bnsde siirrte ögretmenm düsünün bide dıs gebelik yasadım ve ame oldum burda cok zor doktor yok dogru düsgün en isi bile dikkatsiz bi acayıp bi dedigi bi dedigini tutmuyo bnde bu ay 3. kullanısım klomni bugun 3. günü 2 günüm kaldı günde 2 tane içtim baaklım bu sefer ne olacak gecen ay 2 yumurtam olustu ancak tüpüm olmayan taraftadı işe yaramadı insallh bu ay tüp olan taradtan olur sansım artar bu arada bu igne konsnda bnde cok muallktayım bi doktor karsıyım diyo biri yapılması lazım diyo anlamadım gitti bnm gecen ay biri catladı biri catlamadı mesela o igne ne zmn yapılıyor
canım degerlerınız bıraz dusuk ama ılerı hareketlı ve yavas hareketlının 20 mılyon un altında olunca tup bebek yapıldıgını bılıyorum ama sayıısı cok yuksek 143 mılyon bence hareketlendırmek lazım benım esımde kecı boynuzu yerdı halada yıyor cocuklugundan berı cok sevıyormuss tadını bence dogal yoldan olur ama bıraz gec olur ugrasmak lazımm bız tam 5 ay denedıkk oyle denedıgımız ılk ay hemen tutmuyor benım dr umda 6 ay ıcınde % 80 hamıle kalırsın demıstı ve adamcagız bıldı bence kecıboynuzu kuru etkılı faydasını gorurusunuz bende antıbıyotıgın olumsız etkısı oldugunu duymustum bence bırkac ay sonra tekrar yaptırın bakalım ne cıkacak sonucc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?