Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende esımde sıgara ve ıckı kullanmıyoruz yınede sıp dıye bulamadık cocugu epey ugrastık canımm

bnm gecen ay catlamayan26 cm di cok buyumustu bnm doktorum hemn 3 taneyle basladı oda yapmıs olabilirmiş bu ay 2 e düstük

bende gunde 2 tane ıcmıstım ama o klomen bende cok kılo yaptı sacımı doktu sınırlı yaptı gozlerım bulanık gordu vs vs

aynı canım benide şişirdi zaten şişmek için sebeb arıyorum.agrasiflik desen had safada normalde çok sabırlıyım ama beni bitirdi.klomeni kullandığım zaman benim öğrenciler hazır kıta duruyodu artık sınıfta yavrularım onlarda benim için korkmaya başlamıştı artık ama geçti şükür

bılırım bılırım bende oyle sınırlı oluyordum

doğu illerde iyi doktor bulabilmek gerçekten çok zor, seni çok iyi anlıyorum canım, ben diyarbakırda iyi bir dr. bulamadım ki sen siirtte nasıl bulacaksın Allahım kolaylık versin işimiz çok zor inanki canım

gunaydın mıllettt benım koca evde pc dolu bende laptoptan yazıyorum.. bugun cok sevınclıyım benım kızkardesım yurtdısında yasıyor hem okuyor hem calısıyor 1haftalı ıznı varmıs bılet aldık ona yarın sabah turkıyeye gelıyor babamda amelıyat olmustu ya hepımızı gorecek annemlerde gelıp bende kalacaklarr cumartesı aksam donecekler benden haberler sımdılık bu kadar

ohhh ne güzel gözün aydın canım kardeşinle güzel bir hafta geçir, çok iyi bilirim uzaktan birinin gelmesi ne kadar mutlu eder insanı kaydirigubbakcemile

ohhh ne güzel gözün aydın canım kardeşinle güzel bir hafta geçir, çok iyi bilirim uzaktan birinin gelmesi ne kadar mutlu eder insanı kaydirigubbakcemile

sagol canım zaten tek kardesım var aramızdada 1 yas var kasım ayından berıde gormuyordum ıyı olacak hem bebegıde merak edıyor abla gelır gelmez dr gıdıp ultrasonda gorelım dıyor:)) kızkardesım hemsıre benım kıbrısta tupbebek merkezınde calısıyor herzaman ızın alıp gelemıyor bırdaha agustos ayında doguma gelecek kısmet olursa bebek ıcın cok heyecanlanıyor hergun soruyor abla ne yapıor dıyee:)

uhdecim hamdolsun canım ben iyiyim,adetimi bekliyorum sen nasılsın?

alminascım gözün aydın canım yaaaq ne mutlu, tüm aile bir arada olacaksınız:)

canım benim teyze olacak ya heyecanlanıyor işte, gidin tabii oda görsün yiğenini onunda hakkı a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…