canım çok sağol şu kürü biraz yapalım yenisini yaptırcaz.eşim ömründe ağzına sigara koymamış,içki içmemiş neden bu kadar düşük oluyo anlamadım.ben diyom bak biraz sigara iç hemen hamile kalcam diyorum ama:) benim arkadaşlar var içki,sigara ne istersen var kız hemen hamile kaldı.ben anladımki bunların hiç etkisi yok gebelikte valla
bnm gecen ay catlamayan26 cm di cok buyumustu bnm doktorum hemn 3 taneyle basladı oda yapmıs olabilirmiş bu ay 2 e düstük
bende gunde 2 tane ıcmıstım ama o klomen bende cok kılo yaptı sacımı doktu sınırlı yaptı gozlerım bulanık gordu vs vs
aynı canım benide şişirdi zaten şişmek için sebeb arıyorum.agrasiflik desen had safada normalde çok sabırlıyım ama beni bitirdi.klomeni kullandığım zaman benim öğrenciler hazır kıta duruyodu artık sınıfta yavrularım onlarda benim için korkmaya başlamıştı artık ama geçti şükür
Günaydın tatlılarım kaymaklılarım opuyorumnanaktan
sorma cnm aynı dertten bndede var bnsde siirrte ögretmenm düsünün bide dıs gebelik yasadım ve ame oldum burda cok zor doktor yok dogru düsgün en isi bile dikkatsiz bi acayıp bi dedigi bi dedigini tutmuyo bnde bu ay 3. kullanısım klomni bugun 3. günü 2 günüm kaldı günde 2 tane içtim baaklım bu sefer ne olacak gecen ay 2 yumurtam olustu ancak tüpüm olmayan taraftadı işe yaramadı insallh bu ay tüp olan taradtan olur sansım artar bu arada bu igne konsnda bnde cok muallktayım bi doktor karsıyım diyo biri yapılması lazım diyo anlamadım gitti bnm gecen ay biri catladı biri catlamadı mesela o igne ne zmn yapılıyor
gunaydın mıllettt benım koca evde pc dolu bende laptoptan yazıyorum.. bugun cok sevınclıyım benım kızkardesım yurtdısında yasıyor hem okuyor hem calısıyor 1haftalı ıznı varmıs bılet aldık ona yarın sabah turkıyeye gelıyor babamda amelıyat olmustu ya hepımızı gorecek annemlerde gelıp bende kalacaklarr cumartesı aksam donecekler benden haberler sımdılık bu kadar
ohhh ne güzel gözün aydın canım kardeşinle güzel bir hafta geçir, çok iyi bilirim uzaktan birinin gelmesi ne kadar mutlu eder insanı kaydirigubbakcemile
sagol canım zaten tek kardesım var aramızdada 1 yas var kasım ayından berıde gormuyordum ıyı olacak hem bebegıde merak edıyor abla gelır gelmez dr gıdıp ultrasonda gorelım dıyor:)) kızkardesım hemsıre benım kıbrısta tupbebek merkezınde calısıyor herzaman ızın alıp gelemıyor bırdaha agustos ayında doguma gelecek kısmet olursa bebek ıcın cok heyecanlanıyor hergun soruyor abla ne yapıor dıyee:)
uhdecim hamdolsun canım ben iyiyim,adetimi bekliyorumsen nasılsın?
bende iyiyim canım ne olsun uğraşıp duruyoruz işte bende adet olmayı bekliyorum hayırlısı artık
cetrefıllım cennetımsın cok sagolun evet cok mutluyummm sızler nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?