selam herkeseeee cetrefillim inşşaaallllah regl olmaz,bize hayırlı haberler verirsin canım.:Saruboceq:.en azından bir ümidin var.benim o da yok.yumoş olmadı bu ay.:bbo:.olsun bbee.hayırlısı olsun.
ayy dilemyarem saol canım güzel dileklerin için, allah agzından alsın inşallah
canım hayırlısı be, günde kac klomen kullandın sen bu ay?
yaaaa yine açılış yapamadım:kedi:
ama umutlum yapmışşşşş günaydınlar güzeller
umutluuuuu nasılsın?
umutlum,cetrefilli nasılsınız ??
Selam tatlııım. Gözün aydın olsun. Allah yüzünü heeep güldürsün inşallah fıstığıım.gunaydın mıllettt benım koca evde pc dolu bende laptoptan yazıyorum.. bugun cok sevınclıyım benım kızkardesım yurtdısında yasıyor hem okuyor hem calısıyor 1haftalı ıznı varmıs bılet aldık ona yarın sabah turkıyeye gelıyor babamda amelıyat olmustu ya hepımızı gorecek annemlerde gelıp bende kalacaklarr cumartesı aksam donecekler benden haberler sımdılık bu kadar
canım ben gecen ay günde 4 kullandım, sabah 2 aksam 2.. ama 2serden basladı, sonuc alamadıkca dozu artırdı günde 4e 5 yumurta oldu, 3ü gelişti...canım günde 2 kullandım yine.geçen ay oldu yumoş ama bu ay olmadı.yeni bir dr buldum ona gitcem erzurumda,onu aradım,adetinin 4. günü klomene başla günde 3 kullan 5 gün,12 yada 13.günü gel dedi,bakalım inşallah önümüzdeki ay olur.:Saruboceq:
canıııım sen de olma, niye oluyosunalsanaalsanasmile, inşallah ardarda veririz güzel haberleri, serselo da bu aralar gün sayıyo, bir sürü hamiş cıkar bu ay inşallahCanlarım ben iyiyim nolsun çalışıyorum. Ayşeciğim ikimiz de adet beklemeye başladık yanii. Ben biran önce adet olayım da tedaviye başlayayım. Ama sen adet olmaaa, hamişş olll kaydirigubbakcemile5
canım günde 2 kullandım yine.geçen ay oldu yumoş ama bu ay olmadı.yeni bir dr buldum ona gitcem erzurumda,onu aradım,adetinin 4. günü klomene başla günde 3 kullan 5 gün,12 yada 13.günü gel dedi,bakalım inşallah önümüzdeki ay olur.:Saruboceq:
gunaydın mıllettt benım koca evde pc dolu bende laptoptan yazıyorum.. bugun cok sevınclıyım benım kızkardesım yurtdısında yasıyor hem okuyor hem calısıyor 1haftalı ıznı varmıs bılet aldık ona yarın sabah turkıyeye gelıyor babamda amelıyat olmustu ya hepımızı gorecek annemlerde gelıp bende kalacaklarr cumartesı aksam donecekler benden haberler sımdılık bu kadar
kızlar girdim ama çıkmam lazımbilmiyorumkismile eşim kızılaya çağırdı gezelim kaydirigubbakcemilededi bu akşam yemekcokacimcoook dışarıdan öptüm opuyorumnanaktanhepinizi bakın haber vermeden gitmiyorum:kedi:bu arada pialv ve tavuk yaptım dağıttım ALLAH kabul etsin:Saruboceq:
Merhaba canım özledim senii.olumunekankayizsmile ben de hep tek yumurta yapabildiim :gitme: o pekmezden ben de içmek istiyorum önümüzdeki ay. pekmeez, ada çayı ne varsa yapacam inşallah. ne kadar içiyordun canım pekmezi.canım sana bişey söyleyecem ben klomen kullanırken kontrole gittiğimde sadece 1 yumurtam olurdu sonra bi arkadaş bana keçi boynuzu pekmezi önerdi ben sabah akşam içtim pekmezi önceden 1 yumurtayı zor çıkaran vücudum ayda 4 yumoş çıkardı.. ben seninle paylaşmak istedim istersen bide sen dene...
Canım tekrar geçmiş olsun sana. bi geldi mi gitmiyor grip. bi de sen ilaç alamıyorsun şimdi. Allah şifalar versin gülümmrb kızlar nasılsınız
okuldan yeni geldim
çoooook yorgunum gribide atlatamadım
sevdacım gözün aydın
ne güsel ma aile berabersiniz.
Alıntı:
umutlu22 kullanıcısından alıntı
Sevdacığım sen adaçayı içmiştin dimi son ayında. Adetinin kaçıncı günleri başlamıştın tatlım hatırlıyor musun? Bir de şu hazır olarak satılan poşet adaçaylarından olsa olur muu acabaa :uhm:
Adaşım beniiim. Süpersin. Allah kabul etsin gülüm dağıttıklarını. Giderken haber vermen de çook güzell. Bizden habersiz kocişle bile gezmek yook :roflol:
Alıntı:
dilemyare kullanıcısından alıntı
walla görüyonmu alminasın anlamadığı bişey yok.helal sana be.her konuda danışabiliriz dimi.keşkem yakın olaydık kı.opuyorumnanaktan
canlarım benım tam 5 ay bebegım olmadı hemde sebepsız hersey normaldı ama bebıs tutmuyordu bu bes ayın ucundede klomen ve catlatma ıgnesı kullandım yınede tutmadı eskıler hatırlar hergun aglayıp zırlıyordum herzaman kendı dr uma gıttım ama hangı dr ıcın ıyı dıyorlarsa onada gıttım anlayacagınız ıstanbulda nekadar dr var ıse gordu benıkaydirigubbakcemile3bırde ben cok suphecıyımdır ne test dedılerse dıbıne kadar arastırıp yaptırıyordum hepsını bu 5 aylık surecte ogrendım
ama bana sorarsanız ben adacayından fayda gordum marketlerde satılan su hazır posette olanlardan gunde 3 fıncann ıctım adetımın ılk gunu basladım 21 gun ıctım o cok faydalı oldu dıye dusunuyorum
serselo gıt gez sekerım tadını cıkarrrzemuszemusafıyet seker olsun olumunekankayizsmile
canlarım bende adaçayı kullandım hamiş kaldım o ay bence herkes adaçayını denesin mutlaka...birde düşünün ben tedaviye başladığım ilk zamandarda burdaki bi sigorta hastanesine gidiyordum 1 ay felan birsürü test yaptılar kan aldılar v.s v.s sonuç olarak ordaki doktor bana erken menopoz teşhisi koydu bana nerdeyse felç inecekti hastanenin önüne yıkıldım kaldım sonra özele gitmeye başladım bu durumun asılsız yanlış teşhis olduğunu öğrendim.. zaten doğum yapınca menopaza girmişsin diyen doktoru ziyarete gidecem bebişimle... onun için hepiniz rahat olun ben hamiş kaldıysam ALLAH ın izniyle hepiniz kalacaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?