Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sağol canım,haklısın yararını duymuştum deneyecem,zati zayıfım bide kansızlık var onada iyi geliyo,ayrıca hergün bir yada iki avuç fındık yiyom,adaçayı içiyom,günde 3,4 tane incir yiyom,bir kaşık bal,tarçın,çörekotu karışımı yiyom.bunların hepsine bu hafta başladım.artık ya yumoş konusunda rekor kırcam yada fazla dopinkten uçucam.sırnaşık şey.walla bu ayda böle gitsin bakalım nolcak.kaydirigubbakcemile3

kızlar topic 2. sayfaya düşmüştü.... benim bugün doktor kontrolüm vardı.Kist yok olmuş 2. klomen denemesine başlıyorum.Yarın içmeye başlayacağım klomeni.inşallah mart ayı uğurlu ayım olur

günaydın arkadaşlar a.s.açılış benden olsunsempatiksalakcinni gönlünüz sevgiyle :asigim:kucağınız bebişlerle:ecrin_bebek: dolsun:Saruboceq:hepiniziopuyorumnanaktan

işlerden dolayı bir bakıp gidiyorum yoksa buralardayım ben opuyorumnanaktan

kızlar siz klomn bittikten kac gün sonra gidiyorsunuz doktora yumurtalara bakmak için

kızlar siz klomn bittikten kac gün sonra gidiyorsunuz doktora yumurtalara bakmak için

Canım ben klomenden sonraki gün gidiyordum doktora. Ama genelde büyümemiş oluyordu. İki defa 16 ve 17. günlerde büyümüştü yumoşum. Bir defasında da 12. günü büyümüştü ben de çok şaşırmıştım. Bu yüzden de güzelim, doktorlar yumurtanın olgunlaşmasını kaçırmak istemedikleri için erken çağırıyorlar. Bence sen yeni doktorunu dinle ve dediği günde git. Zaten olgunlaşmamışsa 2 gün sonra gel falan diyor doktorlar. Ben ayda 4 kez gittiğimi bilirim.

huhuuuuu nbr sınızzz ben bıraz gec geldım sabah kızkardesımı almaya gıttık havaalanına geldık kahvaltı faslı falan ancak fırsat bulup gırebıldım ne var ne yoksunuz bakalımmmm

huhuuuuu nbr sınızzz ben bıraz gec geldım sabah kızkardesımı almaya gıttık havaalanına geldık kahvaltı faslı falan ancak fırsat bulup gırebıldım ne var ne yoksunuz bakalımmmm

hoşgeldin canım, gözün aydın bugün sessiz buralar girip çıkıyoruz sanırım işlerimiz yogun ondan oluyor :)

cnm yeterki olsunda bn razıyım gitmeye gerci bn siirtin bi koyundeyim siirt merkezegidiyorum 1.15 dk malesef o kötu oluyor yani 12. gündede catladıgı oldu ha bak cok sasırdım bnde bnmki 16 günde catladı gecen ay dedimki aman 13 gün cok erken bn yine 14. gün gideyim dedim haftaiçide gitmm cok zor oluyor oteki doktorum 3 gün bekle 4. gün gel demişti c tesi gideyim bu aradada calısmalara devam birer gün ara vererekmi daha iyi yoksa hergün ilşkimi daha iiyi

bide biri catlatma ignesine karsıyım diyo biri al diyo arada kaldım valla

canım benimde geçen seneki doktorum çatlatma iğnesi verdi 3 ay.bu seneki doktorum ben gerek duymuyorum dedi.bakalım bu sefer iğne olmamam belki ise yarar.progestoron sonucum 41.2 cıktı doktor çok güzel sonucun dedi.demekki yumurtam çatlamış.yüksek çıkınca gebelik olasılıgıda arrtıyo diyolar bir bilginiz varmı?bilmiyorumkismile

kızlarrr ben dr a bugun gıdıyorum esım bırkac gun olmayacagı ıcın haftasonu gıdemeyecegız dr a gelınce sonucu sızlere yazarım teyzesıde gormek ıstıyorr :))) bugun cınsıyetı bellı olacak sanırım ıns olur yaa bende sastım kaldım bır kız dedıler bır erkek dedılerr bakalım neymıss
umutlum serselom kuzum dılemyare ceterefıllı vs vs donunce gorusuruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…