canım sana bişey söyleyecem ben klomen kullanırken kontrole gittiğimde sadece 1 yumurtam olurdu sonra bi arkadaş bana keçi boynuzu pekmezi önerdi ben sabah akşam içtim pekmezi önceden 1 yumurtayı zor çıkaran vücudum ayda 4 yumoş çıkardı.. ben seninle paylaşmak istedim istersen bide sen dene...
günaydın arkadaşlar a.s.açılış benden olsunsempatiksalakcinni gönlünüz sevgiyle :asigim:kucağınız bebişlerle:ecrin_bebek: dolsun:Saruboceq:hepiniziopuyorumnanaktan
günaydın kızlar, serselo gelmiş hoşgelmiş, umutlum sen nasılsın? opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar nasılsınız ???
kızlar siz klomn bittikten kac gün sonra gidiyorsunuz doktora yumurtalara bakmak için
kızlar siz klomn bittikten kac gün sonra gidiyorsunuz doktora yumurtalara bakmak için
huhuuuuu nbr sınızzz ben bıraz gec geldım sabah kızkardesımı almaya gıttık havaalanına geldık kahvaltı faslı falan ancak fırsat bulup gırebıldım ne var ne yoksunuz bakalımmmm
huhuuuuu nbr sınızzz ben bıraz gec geldım sabah kızkardesımı almaya gıttık havaalanına geldık kahvaltı faslı falan ancak fırsat bulup gırebıldım ne var ne yoksunuz bakalımmmm
Canım ben klomenden sonraki gün gidiyordum doktora. Ama genelde büyümemiş oluyordu. İki defa 16 ve 17. günlerde büyümüştü yumoşum. Bir defasında da 12. günü büyümüştü ben de çok şaşırmıştım. Bu yüzden de güzelim, doktorlar yumurtanın olgunlaşmasını kaçırmak istemedikleri için erken çağırıyorlar. Bence sen yeni doktorunu dinle ve dediği günde git. Zaten olgunlaşmamışsa 2 gün sonra gel falan diyor doktorlar. Ben ayda 4 kez gittiğimi bilirim.
bide biri catlatma ignesine karsıyım diyo biri al diyo arada kaldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?