canım benimde geçen seneki doktorum çatlatma iğnesi verdi 3 ay.bu seneki doktorum ben gerek duymuyorum dedi.bakalım bu sefer iğne olmamam belki ise yarar.progestoron sonucum 41.2 cıktı doktor çok güzel sonucun dedi.demekki yumurtam çatlamış.yüksek çıkınca gebelik olasılıgıda arrtıyo diyolar bir bilginiz varmı?bilmiyorumkismile
Merhaba arkadaşlar
ben henüz katıldım forumunuza, ben de bu ay ilk kez kullandım klomen, malum PKO var bende de 15 senedir. Bunu bildiğim için hemen dr.a gittim çocuk yapmaya karar verince. dr. da baktı ki yumurtlama yok tabi çaktı klomeni..
hoşgeldin aramıza canım, burda herkesin farklı farklı sorunları var inş. en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun :Saruboceq:
kızlarrr ben dr a bugun gıdıyorum esım bırkac gun olmayacagı ıcın haftasonu gıdemeyecegız dr a gelınce sonucu sızlere yazarım teyzesıde gormek ıstıyorr :))) bugun cınsıyetı bellı olacak sanırım ıns olur yaa bende sastım kaldım bır kız dedıler bır erkek dedılerr bakalım neymıss
umutlum serselom kuzum dılemyare ceterefıllı vs vs donunce gorusuruzzz
UHDE teşekkür ederim, hoşbulduk, tahmin edebiliyorum, Allah herkese kolaylık versin..
ve herkes sağlıklı bebeklerine kavuşsun umarım.
Merhaba arkadaşlar
ben henüz katıldım forumunuza, ben de bu ay ilk kez kullandım klomen, malum PKO var bende de 15 senedir. Bunu bildiğim için hemen dr.a gittim çocuk yapmaya karar verince. dr. da baktı ki yumurtlama yok tabi çaktı klomeni..
hoşgeldin canım.inşallah hayırlısıyla sende kavuşursun bebişine.bende pkoluyum.bakalım bizde bekliyoz,burası uğurlu,biçok kişi müjdelerini verdi.bakalım sıra kimde.zemuszemus
uhde senin bebeğin var mı?
olur tez zamanda senin de sağlıklı bir bebeğin inşallah
bu arada ben 32 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim.
Evet canım yaa, sen merkeze uzaktın dimi. dediğim gibi benim çok farklı günlerde büyüdüğü için senin de riske atmanı istemem. Çalışma konusuna gelince ben de gün aşırı yapıyordum ama, burada ki çoğu arkadaş çatlatma iğnesinden sonra hergün ilişkiyle bebişlerine kavuştu. Önümüzdeki ay ben de öyle yapacam inşallah. Sana da hergünü tavsiye ederim.cnm yeterki olsunda bn razıyım gitmeye gerci bn siirtin bi koyundeyim siirt merkezegidiyorum 1.15 dk malesef o kötu oluyor yani 12. gündede catladıgı oldu ha bak cok sasırdım bnde bnmki 16 günde catladı gecen ay dedimki aman 13 gün cok erken bn yine 14. gün gideyim dedim haftaiçide gitmm cok zor oluyor oteki doktorum 3 gün bekle 4. gün gel demişti c tesi gideyim bu aradada calısmalara devam birer gün ara vererekmi daha iyi yoksa hergün ilşkimi daha iiyi
Bana kalırsa bu doktordan doktora değil, hastadan hastaya değişir. Bazılarının kendiliğinden cçatlarken bazılarının çatlamıyormuş ve büyüyüp çatlayamayan yumurtalar kiste dönüşüyormuş. Ne zararı olacak ki iğnenin. Ben iki defa vurulmuştum bir defasında da kendiliğinden çatlamış iğneye gerek yok demişti doktorum o yüzden vurulmadım. Fakat buna rağmen o ay kist oluşmuştu.bide biri catlatma ignesine karsıyım diyo biri al diyo arada kaldım valla
Canım benim hayırlı haberlerinle bekliyoruz seni. İnşallah sağlıklıdır meleğimiz. Kız da olsa bizim, erkek de olsa. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh.kızlarrr ben dr a bugun gıdıyorum esım bırkac gun olmayacagı ıcın haftasonu gıdemeyecegız dr a gelınce sonucu sızlere yazarım teyzesıde gormek ıstıyorr :))) bugun cınsıyetı bellı olacak sanırım ıns olur yaa bende sastım kaldım bır kız dedıler bır erkek dedılerr bakalım neymıss
umutlum serselom kuzum dılemyare ceterefıllı vs vs donunce gorusuruzzz
Merhaba arkadaşlar
dilemyare çok sağol, çok teşekkür ederim, amin hepimiz umarım
umarım dediğin gibi uğurlu gelir bana da
ben de yarın gidicem dr.a bakalım çatlama patlama olmuş mu yumurtada görücez yahut yiycez iğneyi
artık ezberlemiş herkes başına ne geleceğini tedavi sırasında...:smiley-cool:
inş. hepimizin olur canım :Saruboceq: yeni evlisin hayırlısı be canım
bende 33 yaşındayım canım bekliyoruz inş. birgün olacak
Kıızz biz yaşıtız kanımcaa . 77 doğumluyum ben. Ne kadar çabuk geçti dimi 33 senee :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?