Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bn fazla umutlanma derm cnm cünkü bnmkide gecen ay 80 cıkmıstı pek alkası yokmus yani ama insallh senin olmustur da ondandır cnm

Merhaba arkadaşlar
ben henüz katıldım forumunuza, ben de bu ay ilk kez kullandım klomen, malum PKO var bende de 15 senedir. Bunu bildiğim için hemen dr.a gittim çocuk yapmaya karar verince. dr. da baktı ki yumurtlama yok tabi çaktı klomeni..

hoşgeldin aramıza canım, burda herkesin farklı farklı sorunları var inş. en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun :Saruboceq:

canım ilk önce sağlıklı olsun cinsiyetine gelince bende merak etmiyor değilim hani haberlerini bekliyor olacagız..

alminascım yetişemedim sana.haydi bakalım,hayırlı,sağlıklı bir bebiş olur inşallah.kızkardeşin gelmiş,ne güzel gözünaydın.bekliyorum canım hayırlı haberlerini.opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım.inşallah hayırlısıyla sende kavuşursun bebişine.bende pkoluyum.bakalım bizde bekliyoz,burası uğurlu,biçok kişi müjdelerini verdi.bakalım sıra kimde.zemuszemus

hoşgeldin canım.inşallah hayırlısıyla sende kavuşursun bebişine.bende pkoluyum.bakalım bizde bekliyoz,burası uğurlu,biçok kişi müjdelerini verdi.bakalım sıra kimde.zemuszemus

dilemyare çok sağol, çok teşekkür ederim, amin hepimiz umarım
umarım dediğin gibi uğurlu gelir bana da
ben de yarın gidicem dr.a bakalım çatlama patlama olmuş mu yumurtada görücez yahut yiycez iğneyi
artık ezberlemiş herkes başına ne geleceğini tedavi sırasında...:smiley-cool:

olur tez zamanda senin de sağlıklı bir bebeğin inşallah
bu arada ben 32 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim.

inş. hepimizin olur canım :Saruboceq: yeni evlisin hayırlısı be canım

bende 33 yaşındayım canım bekliyoruz inş. birgün olacak

Evet canım yaa, sen merkeze uzaktın dimi. dediğim gibi benim çok farklı günlerde büyüdüğü için senin de riske atmanı istemem. Çalışma konusuna gelince ben de gün aşırı yapıyordum ama, burada ki çoğu arkadaş çatlatma iğnesinden sonra hergün ilişkiyle bebişlerine kavuştu. Önümüzdeki ay ben de öyle yapacam inşallah. Sana da hergünü tavsiye ederim.
bide biri catlatma ignesine karsıyım diyo biri al diyo arada kaldım valla
Bana kalırsa bu doktordan doktora değil, hastadan hastaya değişir. Bazılarının kendiliğinden cçatlarken bazılarının çatlamıyormuş ve büyüyüp çatlayamayan yumurtalar kiste dönüşüyormuş. Ne zararı olacak ki iğnenin. Ben iki defa vurulmuştum bir defasında da kendiliğinden çatlamış iğneye gerek yok demişti doktorum o yüzden vurulmadım. Fakat buna rağmen o ay kist oluşmuştu.
Canım benim hayırlı haberlerinle bekliyoruz seni. İnşallah sağlıklıdır meleğimiz. Kız da olsa bizim, erkek de olsa. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh.

Delfino aramıza hoşgeldin arkadaşım. İnşallaahh bu ayın sonunda senin de güzel haberlerini alırız. Başıma geleceği birçoğumuz biliyoruz canım haklısın. Ben 2 yıldan bu yana uğraşıyorum bebek yapmak için. 16 aydan bu yana da aralıklarla tedevi görüyorum. Allahıma çok şükür ki benim bir tane yavrum var. Rabbim isteyen herkese bol bol versin inşallaahh

Kıızz biz yaşıtız kanımcaa . 77 doğumluyum ben. Ne kadar çabuk geçti dimi 33 senee :çok üzgünüm:

valla bende inanamıyorum 33 sene nasıl geçti :) kendimi halen 20 lik kız gibi hissediyorum valla :)

çokmu yaşlanmışız ayol :))

Delfino aramıza hoşgeldin arkadaşım. ınşallaahh bu ayın sonunda senin de güzel haberlerini alırız. Başıma geleceği birçoğumuz biliyoruz canım haklısın. Ben 2 yıldan bu yana uğraşıyorum bebek yapmak için. 16 aydan bu yana da aralıklarla tedevi görüyorum. Allahıma çok şükür ki benim bir tane yavrum var. Rabbim isteyen herkese bol bol versin inşallaahh[/QUOTE]

Umutlucum cok sağol, ya ne yapıp edip aklımızı başka şeylerle meşgul etmemiz lazım. Benim forumda gördüğüm, pekçok kişinin sadece buna odaklanıyor olması
Ben elimden geldiğince kafamı işle ya da ne bilim kitap dergi, internet ya da neyse işte ilgi alanı onunla meşgul etmeye çalışıyorum. etrafımdaki insanlardan da gördüğüm kadarıyla ne zaman başka birşeyi düşünüyorlar, o zaman çocuk oluyor..

Tabi benim için konuşması kolay klomenle benim ilk ayım ben de uzunca bir süre deneyip sonuç alamazsam belki ben de aynı ruh haline girerim, ama bundan mümkün olduğunca kaçınmaya çalışacağım bunu biliyorum.

Umarım buradaki herkes gönlündekine kavuşur..

Son düzenleme:
cnm bnde bilimyom simdi kendi doktorum daha dikkatli bilgili ama igneyi yapmıyo digeri yapıyo ona gideyim desem oda cok dikkatsiz biri ne yapacagımı sasırdım valla gecen ay biri catladı biri catlamadı bnm zaten yurtllama prob yok tek tüpüm var dei kullanıyorum ondada yine tek yumrta işe yarayacaksa bi anlamı kalmıyo bosuna içiyo gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…