Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende polikistik over var.klomen kullandım ilk ay kist oluştu 2. kullanışımda hamile kaldım ve Allah'ın izniyle bir oğlum olacak

ayyy ne güzel ya, süper sağ salim kavusursun bebegine umarım,
darısı başımıza, böyle güzel örnekleri duydukca daha bir iyimserlik geliyor insana
bebeginle bol şanslar ...

ayyy ne güzel ya, süper sağ salim kavusursun bebegine umarım,
darısı başımıza, böyle güzel örnekleri duydukca daha bir iyimserlik geliyor insana
bebeginle bol şanslar ...

çok saol canım.inşallah en kısa zamanda sizinde yüzünüzz güler ama ümitsizliğe kapılmaya hiç gerek yok ve şuna inanıyorum ki bu fikre odaklanmamak gerek kafa ne zaman rahatlarsa o zaman oluyor gerçekten.

kızlarrrr cınsıyetı kesın bellı olduu bır kızım olacak dr kesın kız dedı cunku rahımı bıle olusmus sımdı bana kız ısmı bulunn bakalımmm:)

delfino hosgeldın dılersen lısteye ekleyebılırım senı adet olacagın tarıhı soylersen
cıvcıv cok tebrık ederım benımde kızım oluyorrr besık kerpmesı yaparızzz
umutlum gezmeye gıtmedımm evdeyım dr a gec gıttık

alminas çok sağol, herkes ne kadar iyi ya, herkes hoşgeldin dedi
ekle şekerim beni de madem uğurluymuş, otobüs beklemeye gelmedik zaten:smiley-cool:
Seni de tebrik ederim, ne güzel yaa hepinizin güzel haberlerini almak, sağ salim kavusursunuz inşallah

bu arada benim son adet tarihim 9 Şubat ama bundan sonraki 11-12 sinde en geç olması lazım... (PKO var ya düzenli değil)

Son düzenleme:

canııım çok saol.bizde bugün 2 tane doktora gittik.biri göremedi diğeri hemen erkek dedi.baya bi inceledi her şeyi normal dedi.3lü testimizi yaptırdık haftya alıcaz sonucu.doğsunlarda kerteriz beşikleri :):sm_cool:

kızlarrrr cınsıyetı kesın bellı olduu bır kızım olacak dr kesın kız dedı cunku rahımı bıle olusmus sımdı bana kız ısmı bulunn bakalımmm:)

İnşallaah senin gibi güzeeel, akıllı, zarif, terbiyeli, sağlıklı tatlı mı tatlı bir kızın olur canım. Darısı başıma inşallahh. Benim de bugün kahverengi lekelenmem başladı. Yarına falan sökülür inşallah. Sonra da doooğruca doktora iğnelere başlamaya :dance:

Kıız Cetrefillii bugün esmedin hiçç. Nasıl adet belirtilerin başladı mı, yoksa bebişi beklemeye başlayalım mı? Esemosum sen de uğramadıın. Gözümden kaçmadı yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…