delfino hosgeldın dılersen lısteye ekleyebılırım senı adet olacagın tarıhı soylersen
cıvcıv cok tebrık ederım benımde kızım oluyorrr besık kerpmesı yaparızzz
umutlum gezmeye gıtmedımm evdeyım dr a gec gıttık
Kıız Cetrefillii bugün esmedin hiçç. Nasıl adet belirtilerin başladı mı, yoksa bebişi beklemeye başlayalım mı? Esemosum sen de uğramadıın. Gözümden kaçmadı yanii.
Bılıyorsunuz ben erkek ıstıyordum kız oldugunu duyunca bıraz uzuldum esımde cok uzuldu moralı cok bozuldu erkege cok alıstırmıstı kendısını ama kısmet degılms olmadı yınede uzulmeyecegım elı ayagı duzgun olsun saglıklı olsunda gerısı muhım degıl en azından bır bebgım olacak fakat esım cok uzgun agzını bıcak acmıyor hıc konusmadı
oğlumuz geliiiiyooooor :)))
Bılıyorsunuz ben erkek ıstıyordum kız oldugunu duyunca bıraz uzuldum esımde cok uzuldu moralı cok bozuldu erkege cok alıstırmıstı kendısını ama kısmet degılms olmadı yınede uzulmeyecegım elı ayagı duzgun olsun saglıklı olsunda gerısı muhım degıl en azından bır bebgım olacak fakat esım cok uzgun agzını bıcak acmıyor hıc konusmadı
eşin kendini erkek olacağına çok şartlamış ondandır canım.biraz alışsın kız fikrine daha fazla sevecektir,gerçi bende erkek çocuklarına bayılıyom ama.hayırlısı olsun.hiç farketmez.inan doğduktan sonra erkek çocuklarına göre daha düşkün ve hassa oluyo babalar kızlarına karşı.biçok örneğini gördüm.ablamın oğlu vardı,ikincisine hamileydi.eniştem ultrasonda bakarken dr kız olucak dedi.inanırmısın gözünden yaş geldi.hiç istemiyodu,ama şimdi gör kimseye göstermediği sabrı gösteriyo,oğlu çok akıllı,uysal,kızda bir okadar dilli,beter.ama yiyo kızını resmen.emin ol sizinkide öle olacak.sırnaşık şey
dogrudur canımm ınanırım bız 2 kız kardesız benım babam torununu yınede kız ıstıyordu annem kızkardesım babam delı oldular kız oldugunu ogrenınce cok sevındıler evlat ıste kızı erkegı olmaz hepsı sevılır bır dogsun bakalım babamızda yuzunu gorunce dayanamaz kızlar babacı olur cunku dıllerıyle sevdırırler kendını
esemosum sende hosgeldın bende de mısafır var annem babam kızkardesım hepımız bıraradayızzz
oğlumuz geliiiiyooooor :)))
bende polikistik over var.klomen kullandım ilk ay kist oluştu 2. kullanışımda hamile kaldım ve Allah'ın izniyle bir oğlum olacak
kızlarrrr cınsıyetı kesın bellı olduu bır kızım olacak dr kesın kız dedı cunku rahımı bıle olusmus sımdı bana kız ısmı bulunn bakalımmm:)
Kızlar bu arada ben dün doktor kontrolüne gittiğimde kan vermiştim hormonlarıma bakılması için bugün sonuçlarım çıktı ve tiroid hormonlarım,Lh ve prolaktin seviyem çok güzelmiş. Hatta doktorum dediki pko'lularda bunlarda bozukluk olabiliyor ama senin hepsi çok güzel seviyede. Bugün 2. klomen denemem için başladım klomen içmeye. Umarım hayırlı olur.
inşallah hakkında hayırlısı olur.sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim canım.hade bakalım iç ilaçlarını bol bol çalış,güzel haberler ver.:lepi:
hadi hayırlı olsun dilemyare, valla incirin bende afrodizyak etkisi var, sende de öyleyse kolay gele sizekaydirigubbakcemile3sağol canım,haklısın yararını duymuştum deneyecem,zati zayıfım bide kansızlık var onada iyi geliyo,ayrıca hergün bir yada iki avuç fındık yiyom,adaçayı içiyom,günde 3,4 tane incir yiyom,bir kaşık bal,tarçın,çörekotu karışımı yiyom.bunların hepsine bu hafta başladım.artık ya yumoş konusunda rekor kırcam yada fazla dopinkten uçucam.sırnaşık şey.walla bu ayda böle gitsin bakalım nolcak.kaydirigubbakcemile3
aaaa öyle yaslandık falan yok, çıtırız biz halayerimsenibenvalla bende inanamıyorum 33 sene nasıl geçti :) kendimi halen 20 lik kız gibi hissediyorum valla :)
çokmu yaşlanmışız ayol :))
civcivcim gözünüz aydın, sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallahoğlumuz geliiiiyooooor :)))
ayyy maşallah kırk bir kere maşallahbende polikistik over var.klomen kullandım ilk ay kist oluştu 2. kullanışımda hamile kaldım ve Allah'ın izniyle bir oğlum olacak
umay: eski türklerde su tanrıcasıymıs, yeni doğanların koruyucsu imiş, benim eşim umay istiyor. bense şimal,daha 5 ayımız var düşünürüzkızlarrrr cınsıyetı kesın bellı olduu bır kızım olacak dr kesın kız dedı cunku rahımı bıle olusmus sımdı bana kız ısmı bulunn bakalımmm:)
anacım adet olcam diye yusuflayıp duruyorum:roflol: bi de arada ugradım kimse yoktu, siz de aksamları cosuyosunuzolumunekankayizsmileinşallah bebegi beklemeye baslarız canım yaaa, hayırlısı artık, sen nasılsın?Kıız Cetrefillii bugün esmedin hiçç. Nasıl adet belirtilerin başladı mı, yoksa bebişi beklemeye başlayalım mı? Esemosum sen de uğramadıın. Gözümden kaçmadı yanii.
oh maşallah canım testlerinin güzel cıkmasına sevindim, umarım en kısa zamanda gelir bebegin.Kızlar bu arada ben dün doktor kontrolüne gittiğimde kan vermiştim hormonlarıma bakılması için bugün sonuçlarım çıktı ve tiroid hormonlarım,Lh ve prolaktin seviyem çok güzelmiş. Hatta doktorum dediki pko'lularda bunlarda bozukluk olabiliyor ama senin hepsi çok güzel seviyede. Bugün 2. klomen denemem için başladım klomen içmeye. Umarım hayırlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?