Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Aminnn.. Sagol Canım. Bende aslında 3. Klomen kullanışımdan sonra ara vermeyi düşündüm. Ama eşim çok ısrar edince dayanamadım. Tamam dedim deneyelim. Yine Klomen Yine Ovitrelle.. Felaket şişirdi beni. Birde Progesteron hapı kullanıyorum o da yüzümde alerji yaptı. Ama sonucunda Bebegimi kucagıma alacaksam hepsine deger.
 
Hoşgeldin Civcivciğiim. Nasılsın, oğlun nasıl? bilmiyorumkismileOğlandı dimi güzelm yaa[/QUOTE]

iyim umutlu saolasın.oğlumda iyi büyüyoruz işte yavaş yavaş.6 aylık olduk artık.sen nasılsın?keyifler yerindedir umarım:)
 

canım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. sen klomen mi kullandın yoksa iğne mi. birde çatlama iğnen adetin kaçıncı günü vuruldu.
 

benimde ikinci canım.kullanmadığım ay progesteronum 10.46 çıkmıştı ama kullanınca 51.03 çıktı bakalım senin kaç çıkacak.ben progesteronla beraber betayada baktırmıştım 1.64 çıktı 5 in üstü olunca gebe olduğun belli oluyormuş bu ayda 21. gün baktırıcam yine sabırsızlıkla bekliyorum işte
 

aşılaman hayırlı olsun canım..sonuç pozitif diye haykırırsın inşallah hep beraber seviniriz.. rahmin geride olduğu nasıl anlaşılıyor muayenede belli olurmu yoksa aşılamada mı anladı
 
Anladım canım. Benim bu ay tutmazsa sırada Rahim Filmi var. Sen memnunmusun canım doktorundan??

zeynocum aşılamadan önce rahim filmi çekiliyor diye biliyordum senin niye önce aşılama oldu.benimde bu ay olmazsa rahim filmi istendide merak ettim canım
 
aşılaman hayırlı olsun canım..sonuç pozitif diye haykırırsın inşallah hep beraber seviniriz.. rahmin geride olduğu nasıl anlaşılıyor muayenede belli olurmu yoksa aşılamada mı anladı
İnşallah..Muaynede belli oldu canım. Sonra zaten spekulum u takarken tekrar söyledi. Zorlandı biraz birde bende kendimi kasınca bayagı zorlandı. Birsey göremedi.
 
zeynocum aşılamadan önce rahim filmi çekiliyor diye biliyordum senin niye önce aşılama oldu.benimde bu ay olmazsa rahim filmi istendide merak ettim canım
Canım ben doktoruma adetin 3. günü haber verdim. O da o zaman aşılama tutmazsa sonra rahim filmi dedi. Bilmiyorum galiba gec kaldık. Belirli bi günü varmı?? Ben sormayıda unuttum heyecandan
 
Klomen Kullandım canım. İgnede 12. gün vuruldu. Aşılama 13. gün yapıldı.

çok soru sordum dimi.
iğne ile aşılama arasında 36 saat ara olmadı mı. aşılama sonrası ilişki önerdi mi.birde kaçgün cinsel perhiz istedi eşinden. eşim burda değil. ona göre ayarlayamam lazım geleceği zamanı.
 
Canım ben doktoruma adetin 3. günü haber verdim. O da o zaman aşılama tutmazsa sonra rahim filmi dedi. Bilmiyorum galiba gec kaldık. Belirli bi günü varmı?? Ben sormayıda unuttum heyecandan

aslında keşke çektirseydin. zaten rahim filmi hemen adetin bitiminden sonra çekiliyor. dr bana 4.gün gel demişti. fakat haftasonu araya girdiği için adetin 6.günü çektirmiştim.
 
Canım est. soracaksın tabi merak ettiklerini. ıgne oldum. Ertesi gün Aşılama yapıldı.Yumurta çatlamadan yapmak istedi. Sonra Aşılama oldugum gün dahil 3 gün ilişki. Sperm verirkende Eşinin en az 3-5 gün cinsel perhizi olmalı. Rahim filmi konusunda haklısın ama doktorun dediginden dısarı cıkmıyorum canım. Vardır bir bildigi. Aşılama ile hamile kalan hasta sayısı gerçekten cok onun. Senin Aşılama ne zaman??
 

tşk. canım
ben p.tesi sabah kontrole gideceğim. tahminen salı yada çarşamba olur diye düşünüyorum.
dr um kavaklıderede demiştin. prof.dr.onur karabacak'a mı gidiyorsun.
 
Canım Eşin niye istemiyor??
Aman ne bileyim Zeynocuğuum. Ama akşam tekrar söyledim, bu defa olumlu baktı eşim de. Sen bunun niyetine girmişsin artık, bana da uymak düşüyor dedi. Hayırlısı inşallah. Ama bu gittiğim doktora yaptırmam çünkü özel muayenehanesi var. Bir sürü uğraş olur. Daha önce gittiğim doktora giderim büyük olasılıkla. Çünkü o özel hastanede çalışıyor, laboratuvar var en azından elinin altında. Şimdi 15 gün mü bekleyeceksin canım sonucu öğrenmek için?

iyim umutlu saolasın.oğlumda iyi büyüyoruz işte yavaş yavaş.6 aylık olduk artık.sen nasılsın?keyifler yerindedir umarım:)[/QUOTE]
Ohh ohh Allah iyilik versin hayatım. Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Bi bakmışız doğuma gidiyorum diye yazıyorsun. Ben nasıl olayım ki gülüm, serseri mayın gibiyim desem yeridir. Buna da şükür yine de.
 
herkese günaydııınnnn.okula gitmeden bi uğrayayım dedim.maşallah umutlum benden erken davranmış,açılışlar yapılmış.çok öpüyorum umutlum.bugün sadece iki dersim var.perşembeleri çok seviyorum.zemuszemus2 saat sonra görüşürüz.opuyorumnanaktan
 

ii yim cnm bende napım bendede durumlar karısık :)) klomenı 5 ay kullandım aralıksız ama 5. kullanısımda bıraktım ıgnede olmadım hsg cekıldım tıkalı cıktı dr tüp bbege kayıt ol dedı.baska dr gıttım bende hem tüp bebk uzmanı bu dr hemde benım oncekı hamılelıgımı bılıyo oda bu hsg cok kotu cekılmıs dedı tekrar cekıcek :)) yanı beklemedeyım regl olım gıtcem ınss hsg yanlıştr :)) valla cnm neye ınanalım hangı dr guvenelım anlamadım sureklı gıttıgım dr hsg ıcın kotu falan demedı ama bu dr cok kotu cekılmıs tres falan dedı klomen ıcınde uzun sure kullanmamın ıı olmadıgını soyledı :)) ii yapmıssın kafanı dınle cnm sen hsg cekılmsmıydın??inşş bu arada gelır bebısınnnn :)))bu klomen uzun kullanımda rahım agzını kurutuomus ve spermler ıcerı gıremıomuss bunuda ogrendım son gıttıgım dr dan.



herkezeee GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN.................zemuszemuszemuszemus
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…