Aminnn.. Sagol Canım. Bende aslında 3. Klomen kullanışımdan sonra ara vermeyi düşündüm. Ama eşim çok ısrar edince dayanamadım. Tamam dedim deneyelim. Yine Klomen Yine Ovitrelle.. Felaket şişirdi beni. Birde Progesteron hapı kullanıyorum o da yüzümde alerji yaptı. Ama sonucunda Bebegimi kucagıma alacaksam hepsine deger.dua edicem sana inşallah rabbim yüzünü güldürür.valla ben sadece klomen kullandım 4 kez.tutmadı.bu ay bıraktım tedaviyi.biraz toparlamak istiyorum kendimi.yaza kadar kendiliğinden tutmazsa bende düşünüyorum aşılamayı.rabbim yardımcımız olsun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Aminnn.. Sagol Canım. Bende aslında 3. Klomen kullanışımdan sonra ara vermeyi düşündüm. Ama eşim çok ısrar edince dayanamadım. Tamam dedim deneyelim. Yine Klomen Yine Ovitrelle.. Felaket şişirdi beni. Birde Progesteron hapı kullanıyorum o da yüzümde alerji yaptı. Ama sonucunda Bebegimi kucagıma alacaksam hepsine deger.
inş. dualarımız müşterek. bugün progesteron testi oldum .sonucunu yarın alcem. yumurtlama olup olmadıgına bakılcek. ayın 9una kadar beklicez. senin ikinci mi olcek destina. benim ikinci ayın. bakalım hayırlısızemuszemus
Tşk ederim Canım. Vallahi canım spekulum diye bir alet var bilirsin belki. Onu takınca çok canım yandı. Ciddi söylüyorum gözümden yaş aktı. Ben 250 tl ödedim canım. Doktorum senin rahim normalden fazla arkada ulaşmam zor oldu dedi o yüzden acıdı dedi. Birde ben kendimi çok kastım. Çok ümitliyim bu ay dedi çünkü zaten ilişki sırasında eşinin rahime ulaşması zor oluyor fazla arkada oldugu icin ama aşılamayla ben ulaştım inşallah olucak dedi. Bunu da ögrenmiş oldum.
Anladım canım. Benim bu ay tutmazsa sırada Rahim Filmi var. Sen memnunmusun canım doktorundan??
Klomen Kullandım canım. İgnede 12. gün vuruldu. Aşılama 13. gün yapıldı.canım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. sen klomen mi kullandın yoksa iğne mi. birde çatlama iğnen adetin kaçıncı günü vuruldu.
İnşallah..Muaynede belli oldu canım. Sonra zaten spekulum u takarken tekrar söyledi. Zorlandı biraz birde bende kendimi kasınca bayagı zorlandı. Birsey göremedi.aşılaman hayırlı olsun canım..sonuç pozitif diye haykırırsın inşallah hep beraber seviniriz.. rahmin geride olduğu nasıl anlaşılıyor muayenede belli olurmu yoksa aşılamada mı anladı
Canım ben doktoruma adetin 3. günü haber verdim. O da o zaman aşılama tutmazsa sonra rahim filmi dedi. Bilmiyorum galiba gec kaldık. Belirli bi günü varmı?? Ben sormayıda unuttum heyecandanzeynocum aşılamadan önce rahim filmi çekiliyor diye biliyordum senin niye önce aşılama oldu.benimde bu ay olmazsa rahim filmi istendide merak ettim canım
Klomen Kullandım canım. İgnede 12. gün vuruldu. Aşılama 13. gün yapıldı.
Canım ben doktoruma adetin 3. günü haber verdim. O da o zaman aşılama tutmazsa sonra rahim filmi dedi. Bilmiyorum galiba gec kaldık. Belirli bi günü varmı?? Ben sormayıda unuttum heyecandan
Canım est. soracaksın tabi merak ettiklerini. ıgne oldum. Ertesi gün Aşılama yapıldı.Yumurta çatlamadan yapmak istedi. Sonra Aşılama oldugum gün dahil 3 gün ilişki. Sperm verirkende Eşinin en az 3-5 gün cinsel perhizi olmalı. Rahim filmi konusunda haklısın ama doktorun dediginden dısarı cıkmıyorum canım. Vardır bir bildigi. Aşılama ile hamile kalan hasta sayısı gerçekten cok onun. Senin Aşılama ne zaman??çok soru sordum dimi.
iğne ile aşılama arasında 36 saat ara olmadı mı. aşılama sonrası ilişki önerdi mi.birde kaçgün cinsel perhiz istedi eşinden. eşim burda değil. ona göre ayarlayamam lazım geleceği zamanı.
Canım est. soracaksın tabi merak ettiklerini. İgne oldum. Ertesi gün Aşılama yapıldı.Yumurta çatlamadan yapmak istedi. Sonra Aşılama oldugum gün dahil 3 gün ilişki. Sperm verirkende Eşinin en az 3-5 gün cinsel perhizi olmalı. Rahim filmi konusunda haklısın ama doktorun dediginden dısarı cıkmıyorum canım. Vardır bir bildigi. Aşılama ile hamile kalan hasta sayısı gerçekten cok onun. Senin Aşılama ne zaman??
Aman ne bileyim Zeynocuğuum. Ama akşam tekrar söyledim, bu defa olumlu baktı eşim de. Sen bunun niyetine girmişsin artık, bana da uymak düşüyor dedi. Hayırlısı inşallah. Ama bu gittiğim doktora yaptırmam çünkü özel muayenehanesi var. Bir sürü uğraş olur. Daha önce gittiğim doktora giderim büyük olasılıkla. Çünkü o özel hastanede çalışıyor, laboratuvar var en azından elinin altında. Şimdi 15 gün mü bekleyeceksin canım sonucu öğrenmek için?Canım Eşin niye istemiyor??
herkese günaydın arkadaşlar
aynı anda yazmışız sultanım sanada günaydıınnnnn.opuyorumnanaktan
canım,iiyim sen neler yapıyosun,özletiyon kendini.bende artık bıraktım bisüre tedaviyi.4. klomen kullanışım.diğer aylar tutmadı.yeni bir dra gitmiştim,o da eski drumun yumurtayı erken çatlattığını söledi.20 ml.olmadan çatlatılmaz dedi.eski dr biri 17,diğeri18 ml iken iğneyi vurdurtmuştu.bu ayda klomeni son kez kullanmıştım yumurta olmadı.çok canım sıkıldı.dr istersen dozu arttırarak bikez daha deneyelim ama doz artınca riskte artıyo dedi.kabul etmedim.saldım bakalım ne olacak.yaza kadar olmazsa istanbula gidip orda bakıcam.inşallah gerek kalmaz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?