- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
amin cnm amin okadar korkuyorumki anlatamam o sonucu alırken göremeden heyecandan bayılabilirm yani:)
ya negatif olursa bilemiyorum naparım(((
cnmm bencede kanda bı baktır. ne kaybedersınkı.
ewet yarın gidip mutlaka yaptırmalıyım.
teşekkür ederim canım msjın için.
cnm yukarıdada yazdım bendede olmustu bu ay gecıkme inşş senınkı ıdrarda cıkmamıstr ve bebıstendır bu gecıkme :Saruboceq:kanda mutlaka baktr
ewet yaaaa. ama kadın monitörden bana DA GÖSTERDİ. ÇOOOOOOOK KÜÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜK BEYAZ Bİ NOKTA GBİ BİŞELER VARDI. 3 SENEDİR ADETLERİMİ YAZIYORUM. ŞÖYLE BİR GÖZ ATTIM EN FAZLA GECİKEN 3 GÜN. KAFAM COK KARIŞTI. AMA YARIN KESİNLİKLE KAN TESTİ YAPTIRMALIYIM.
ewet yaaaa. ama kadın monitörden bana DA GÖSTERDİ. ÇOOOOOOOK KÜÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜK BEYAZ Bİ NOKTA GBİ BİŞELER VARDI. 3 SENEDİR ADETLERİMİ YAZIYORUM. ŞÖYLE BİR GÖZ ATTIM EN FAZLA GECİKEN 3 GÜN. KAFAM COK KARIŞTI. AMA YARIN KESİNLİKLE KAN TESTİ YAPTIRMALIYIM.
kızlar ben bugünden sonra 1 hafta yokum izne çıkıyorum beni unutmayın olurmu:gitme:
kızlar ben bugünden sonra 1 hafta yokum izne çıkıyorum beni unutmayın olurmu:gitme:
Bende bu sabah kırmızıları gördümsenağlama, klomene başlayacagım ilk kez .Sürekli bir bekleyiş içindeyim ya bu şekilde hayattan zevk mi alınır :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?