merhaba arkadaşlar klomeni ilk defa kullanmaya başladım. Allah hakkımızda hayırlısını versin. hayırlısı sağlıklı bebişler olsun :) bir sorum olcaktı. doktorum progesteron hormonumun düşük olduğunu (10,5) klomene başlamamı istedi. progesteron hormonu düşük olan benim gibi arkadaşlar var mı?
Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Bebişin gelir inşallah. Bana hep kolumdan vuruldu canım. Sonuçta deri altı olduğu için fark etmiyor.
Canım çok geçmiş olsun.. Yeni tedavin hayırlı olur inşallah. İnşallah bebeğine kavuşursun.. :Saruboceq:merhaba arkadaşlar 22 yaşında 3.5 yıllık evli ve pkoyum.
6 ay önce kürtajla sonlanan bi gebelik yaşadım.bu ay tedaviye tekrar başladım.
ilk olarak doktorumu değiştirdim ve klomen,gulukofenle,dostinex'le başladık.allahtan hayırlısı cümlemiz için.
Klomenle hiç adet gecikmesi yaşamadım. Sadece adet olduğumda bir gün sürerdi en fazla iki gün.. İnşallah bebeğine kavuşursun sende.slm kızlar klomen kullanıp adeti geciken var mı aranızda..3 gün geçti be pazartesi beta baktırdım 4,7 idi...
Tedavin hayırlı olsun inşallah ve gelsin Bebişler :ecrin_bebek:merhaba arkadaslar ben de bu ay ilkkez klomen kullaniyorum,,,6 gunum var regl gunume umarim bu ay tuttar
ii cnm bende nasıl olım gelısme yok beklemedeyım valla:))yormaaa kendınııı canımm ..ayy kıyamm yalnzmı kaldınız bu gece olsun bebegınle sohpet et :)))))))))9 tv karsınında pınekleyın :)))
kizlar selam ...mafoldumben
tedavim bosa gitti senağlamasabah test yaptim negatif cikti ve biraz öncede adet oldum catlatma ignesinden sonra 2. haftamdi cok kötüyüm mafoldumbenmafoldumbenbir hafta önce kanda hamilelik belirmisti aslinda nasil kendimi inandirdiysam mafoldumbensuan perisanim anlayip dinlemeden listeyede girdim kusura bakmayin cok kötüyüm nasil basa dönerim nasil o igneleri takrar vurulurum yapamam gücüm yok artik senağlama
canım nasılsın. var mı gelişme. ay sonu olduğu için bu haftam yoğun. eve pestilim çıkmış şekilde geliyorum ve hemen yatağa :) onun için girmedim fazla.çalışmaları bitridin mi :)
canım biliyorum üzücü bir durum ama pes etmemen gerek. hem tedavını gor buarada. sağlıklı bir şekilde bebek olayına gırmen bebek içinde senin için de daha doğru olacak. iğneden dolayı kanda pozıtıf cıkmıs olabılır. yinede pes etme sakın. bilmiyorum şuan oğlun mu kızın mı var ama birgün ona kardeş vereceksin. buna inan.
günaydın kızlarrr
bayadır yazmıorum ama hep takipteyim merak etmeyin
kuzum,alminasım,umutlum,esemosum,sultanım,gyshkycm,esemosum,serselom,dilemyarem
daaa adını sayamadığım güze arkadaşlarım hepinizi kocaman kocaman öpüorumm
günaydın kızlarrr
bayadır yazmıorum ama hep takipteyim merak etmeyin
kuzum,alminasım,umutlum,esemosum,sultanım,gyshkycm,esemosum,serselom,dilemyarem
daaa adını sayamadığım güze arkadaşlarım hepinizi kocaman kocaman öpüorumm
kuzum merak ediorum senn sonucun Rabbim güzel bi şekilde neticelendirsin inş.
seydama da üzüldüm erken test yapmış galba
bugünde esemosumun günüymüş
benimde 29. günüm bugün bakalım nolucak ?
canım bnde özledim sizleri ama takipteyim cnm mrk etmeyin
bu ay ilaç kullanmadım canm ve ilk defa bu ay hiçç tınmadım bebeği
şimdi şimdi aklıma gelio olmuşmudur die
spora başlıcam eğer bu ayda olmadıysa
belki yarın bi test yaparım hemen başlamak istiorum çünkü spora
İnşallah olmuştur canım hamiş yogası yaparsın artık :)[/QUOTE
bencede canım umarım hamiştir hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?