kuzum merak ediorum senn sonucun Rabbim güzel bi şekilde neticelendirsin inş.
seydama da üzüldüm erken test yapmış galba
bugünde esemosumun günüymüş
benimde 29. günüm bugün bakalım nolucak ?
Canım benim iki defa iğnesiz kendiliğinden çatladı. Buna tabiki Doktorum karar verdi. Yumurtan zaten fazlasıyla büyümüş iğneye gerek yok dedi. Bildiğim bu kadar..Kızlar ya bişey merak ettim. klomenle yumurtası olan, kendiliğinden çatlama ihtimali yok mu ? Yani illaki çatlatma iğnesi ile mi çatlatılacak yumurtalar ? Yada klomen hapının özelliği mi bu, CADIARZU. Çok merak ettim ya bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz bilmiyorumkismile
Canım benim iki defa iğnesiz kendiliğinden çatladı. Buna tabiki Doktorum karar verdi. Yumurtan zaten fazlasıyla büyümüş iğneye gerek yok dedi. Bildiğim bu kadar..
kizlar ben de klomen kullananlardanim,pregny vuruldum 10.gunundeyim adetimde 6 temmuz,aranizda igneden sonra progestan kullanan var mi
Canım tedavin hayırlı olsun seninde. Benim 21. gün Progesteron değerime bakıyordu Doktor. Yumurta çatlamışmı değer nasıldı diye. Sonrada 22. gün Progestan Hapına başlıyordum. Ama varya o hap beni resmen sarhoş yapıyordu.kizlar ben de klomen kullananlardanim,pregny vuruldum 10.gunundeyim adetimde 6 temmuz,aranizda igneden sonra progestan kullanan var mi
Ben her denememde iğneden sonra progestan kullandım... Şimdi hamileyim ve hala kullanıyorum.4. aya kadar da kullanacağım. Progestan biraz yan etkileri olsa da süper bir ilaç... Hamile kalırsan düşüğe karşı kullanılıyor.İğneden sonra da doktorlar eğer hamilelik oluşursa rahat yerleşsin diye rahmi kuvvetlendirmesi için veriyorlar zaten hamilelik oluşmazsa da adetini zamanında getiriyor.yani düzenleyici etkisi var.
Canım tedavin hayırlı olsun seninde. Benim 21. gün Progesteron değerime bakıyordu Doktor. Yumurta çatlamışmı değer nasıldı diye. Sonrada 22. gün Progestan Hapına başlıyordum. Ama varya o hap beni resmen sarhoş yapıyordu.Benim Progesteron değerim hep 30 un üstünde olurdu ama Doktorum gebelik olursa Bebek tutunabilsin diye yine de Progestan Hapını kullan diyordu.
Canım Progestan benim bildiğim kadar gebelik testinin sonucunu etkilemez ama İğnenin etkisiyle yanlış sonuç alabilirsin. O yüzden 15. güne kadar bekle derim ben. Ama herkesinde vücudunda farklı, ben mesela 12. gününde test yapıyordum ama hep negatif. Yani demekki bende iğnenin etkisi çabuk mu kayboluyor nedir anlamadım. Ama sen yinede emin olmak için bekle biraz derim ben.
Canım tedavin hayırlı olsun seninde. Benim 21. gün Progesteron değerime bakıyordu Doktor. Yumurta çatlamışmı değer nasıldı diye. Sonrada 22. gün Progestan Hapına başlıyordum. Ama varya o hap beni resmen sarhoş yapıyordu.Benim Progesteron değerim hep 30 un üstünde olurdu ama Doktorum gebelik olursa Bebek tutunabilsin diye yine de Progestan Hapını kullan diyordu.
Canım Progestan benim bildiğim kadar gebelik testinin sonucunu etkilemez ama İğnenin etkisiyle yanlış sonuç alabilirsin. O yüzden 15. güne kadar bekle derim ben. Ama herkesinde vücudunda farklı, ben mesela 12. gününde test yapıyordum ama hep negatif. Yani demekki bende iğnenin etkisi çabuk mu kayboluyor nedir anlamadım. Ama sen yinede emin olmak için bekle biraz derim ben.
Evet Zeyno çok haklısın herkeste farklı mesela bende geç kayboluyordu iğnenin etkisi... Özellikle idrar testleri bizler için çok yanıltıcı.... en iyisi 18. güne kadar beklemek ve hala adet gelmediyse kan testi yaptırmak.
kacinci denemede hamile kaldin acaba,,benim bu ilk,,bide igneden once calisma yaomismiydin,ben 36 saatten once calismadim,acaba ondan once catlarmi su yumurtacik,cunku benim yumurtam klomen bitiminde dev gibi olmustu,igneyi beklemeden catlamis olabilirmi diye supelerim var,,,
slm kızlar benim yumurtam kendiliğinden çatlamadı 22 milim oldu ve iğneyle çatlattık 10 gün oldu test yapsam çıkarmı?
Kızlar ya bişey merak ettim. klomenle yumurtası olan, kendiliğinden çatlama ihtimali yok mu ? Yani illaki çatlatma iğnesi ile mi çatlatılacak yumurtalar ? Yada klomen hapının özelliği mi bu, CADIARZU. Çok merak ettim ya bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz bilmiyorumkismile
enaz 14 gun sonra test yapmalısın cunku ıgnenın etkısı ıle pozıtıf cıkma ıhtımalı cok yuksek yanıltır arkadasımm
zaten doktor p.tesi çağıdı ben sabredemediğim için yapamk istiyorum inş.olmuştur banada progeston verdi birde folik asit ama sol yumurtalığımda şiddetli bir ağrı var olumsuz bişeylermi oluyor acaba((
kendılıgınden catlayabılır ıgne sart degıl fakat klomen kıst yapabılır dr bu rıskı aza ındırmek ıcın catlatma ıgnesı yapıyor
agrı ıyı bırsey merak etme yumurtanın catladıgına ısarettırr folık asıtı kullan sureklı ben hamıle kalmadan 4 ay once duzenlı olarak kullandım ve cok faydasını gordumm kısmet olursa 20 gun sonra dogum yapacagımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?