Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ece bende ayni senin gibi 10.gunndeyim ignenin ,benimde dun hep adet olcakmisim gibi agridi,progestanida kutusu bitene kadar kullancam iki gunluk kaldi yani,,,bende umit yok sanki tutmadi gibi geliyoooo

slm arkadaşlar, burayı bir süredir takip ediyorum. daha önce bir düşüğüm var ve dört yıllık evliyim.bu ay bende doktor kontrolünde denemek istiyorum.bugün adet oldum ve önümüzdeki hafta istanbulda değilim. acaba yarın gidip doktora danıştıktan sonra mı pztesi klomene başlasam yoksa kendim ilacı kullanmaya başlayıp bitince mi doktora danışsam.birde doktorlar rahatsız olabiliyor bazen kendi kendini tedaviye çalışmaktan. karar veremedim bana fikir verirmisiniz?

hosgeldin canim, adetinin 3,gunu git dok,hormon tahlilleri ister o gun,,,, klomen adetin 5,gunu basliyor ,yani sen biran once git ki bu ay tedavin gecikmesin

benim 3. denememde oldu vede süpriz oldu... Ben tam aşılama raporu çıkartmıştım adetimi bekliyordum ki adetim gelmedi :)) sonra bir test yapiim bakiim derken çift çizgiyi gördüm.Rabbim en ümitsiz olduğum anda gönderdi bana bebeğimi. Dilerim sen ve çabalayan,sabreden tüm arkadaşlarımız en kısa sürede bebişlerinize kavuşursunuz.
Sabırlı olmak gerekiyormuş ve hep umutlu olmak lazımmış ben bunu sonradan anladım...
Adetin gelince üzülyorsun,yine olmadı diyorsun ama çok şükür ki bizim derdimiz belli ve dermanı da bir sürü ilaçlar ve yöntemler var.Sadece sabretmek ve adet olduğuna bile şükretmek lazım bazen.

merhaba, hoşgeldin.
bence de hemen git doktora. Hormon testlerin yapılsın, sonuç çıkıyor hemen zaten. Onun kontrolünde başla bence klomene.

Bende bugün kontrole gittim arkadaşlar. Klomen bitmişti. Solda 3 tane, sağda 1 tane 13 mm civarı yumurta olmuş. Kalitesi de iyi görünüyor dedi doktor. Takibe başladık. Aşılama yapalım bu ay beklemeyelim dedi. Bir de rahim duvarında incelme görülüyor ama klomenin etkisi olabilir çok önemli değil dedi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

ece bende ayni senin gibi 10.gunndeyim ignenin ,benimde dun hep adet olcakmisim gibi agridi,progestanida kutusu bitene kadar kullancam iki gunluk kaldi yani,,,bende umit yok sanki tutmadi gibi geliyoooo

doktor kopntrole çağırmadımı?ben ilk kızımıda böyle yaptım hemen olmuştu.doktora son gittiğimde yumurtan çatlamış dedi çok olumlu konuştu.akıntım çoğaldı ve sol yumurtalığımda hep bir sancı var ben umutluyum ama p.tesi belli olacak inş.hamiş kalmışızdır.sende umudunu yitirme 2 3 gün sonra test yap istersen yada doktora git canım

doktor progestandan 2,3 gun sonra adet olmazsan gel dedi,benim ilk gebeligimde belirtim olmustu,,,bunda bisey hissetmiyom

teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için, hoşbulduk :)
bende çift rahim var. şubat ayında lap+histeroskopi ameliyatı geçirdim.o zaman yapmışlardı bu testleri ve normaldi herşey. şimdi yenilemek istermi acaba?birde klomen bittikten sonra kaçıncı gün kontrole çağırıyorlar?izmirde olduğum güne denk gelmesin.artık zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden böyle araya sıkıştırmaya çalışıyorum

klomenden sonraki 2.gün çağırdı beni, yani adet başlangıcımdan itibaren 10.gün oluyor. Ama özellikle belli bir tarih aralığı var mı bilemiyorum.

evet canım. sabahları bulantılarım oluyor kıpırdayamıyorum bile . ama mecbur ayaklanıp gidiyorum işe. işimde çok stresli. izinler çok :çok üzgünüm: bu ayda bi bitseydi...

GÜnaydın zazezcım paŞada bende ıyıyız hayatım artık ÇalıŞmak zor gelıyor zaman geÇtıkÇe sen nasılsın canımcım

iim bnde canımm nolsun aynı tas aynı hamam
tatilim dün başladı
keyfini çıkarmaya çalışıorum

evet canım. sabahları bulantılarım oluyor kıpırdayamıyorum bile . ama mecbur ayaklanıp gidiyorum işe. işimde çok stresli. izinler çok :çok üzgünüm: bu ayda bi bitseydi...
inşş uzun surmez bulantıların canım sen nezman cıkıosun izne barı dınlenırsın :)
herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar umutlum nerdesin hayatım merak ettim seni

gunaydın sultancımmmmmm..
zazez gunaydınnnnnnnn cnmmm
umutlummmmmmmmm nerelerdesınnnn

herkezeeee gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugn 1 hafta oldu kızlar aşılamam kasılarım agrıodu ama dgr yumoslar catlıo ondanmış gogslerım dun hafif agrıodu bugun daha cok agrıo ayy regl belırtısı olmasa barııı ((( cok korkuorum tutmassa dıe((

günaydın arkadaşlar benim bu çatlama iğnemi olalı 10. günüm inşallah sonuç güzel olur göğüslerim acıyor ara ara kasıklarım sancıyo adet olucak gibiyim

GÜnaydın kuzucum ıyıyıye yoralım bu belırtılerı kı ıyı olsun ınŞallah bebeĞın tutunuyodur gÜlÜm ne zaman test yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…