agrı ıyı bırsey merak etme yumurtanın catladıgına ısarettırr folık asıtı kullan sureklı ben hamıle kalmadan 4 ay once duzenlı olarak kullandım ve cok faydasını gordumm kısmet olursa 20 gun sonra dogum yapacagımm
slm arkadaşlar, burayı bir süredir takip ediyorum. daha önce bir düşüğüm var ve dört yıllık evliyim.bu ay bende doktor kontrolünde denemek istiyorum.bugün adet oldum ve önümüzdeki hafta istanbulda değilim. acaba yarın gidip doktora danıştıktan sonra mı pztesi klomene başlasam yoksa kendim ilacı kullanmaya başlayıp bitince mi doktora danışsam.birde doktorlar rahatsız olabiliyor bazen kendi kendini tedaviye çalışmaktan. karar veremedim bana fikir verirmisiniz?
kacinci denemede hamile kaldin acaba,,benim bu ilk,,bide igneden once calisma yaomismiydin,ben 36 saatten once calismadim,acaba ondan once catlarmi su yumurtacik,cunku benim yumurtam klomen bitiminde dev gibi olmustu,igneyi beklemeden catlamis olabilirmi diye supelerim var,,,
slm arkadaşlar, burayı bir süredir takip ediyorum. daha önce bir düşüğüm var ve dört yıllık evliyim.bu ay bende doktor kontrolünde denemek istiyorum.bugün adet oldum ve önümüzdeki hafta istanbulda değilim. acaba yarın gidip doktora danıştıktan sonra mı pztesi klomene başlasam yoksa kendim ilacı kullanmaya başlayıp bitince mi doktora danışsam.birde doktorlar rahatsız olabiliyor bazen kendi kendini tedaviye çalışmaktan. karar veremedim bana fikir verirmisiniz?
ece bende ayni senin gibi 10.gunndeyim ignenin ,benimde dun hep adet olcakmisim gibi agridi,progestanida kutusu bitene kadar kullancam iki gunluk kaldi yani,,,bende umit yok sanki tutmadi gibi geliyoooo
doktor kopntrole çağırmadımı?ben ilk kızımıda böyle yaptım hemen olmuştu.doktora son gittiğimde yumurtan çatlamış dedi çok olumlu konuştu.akıntım çoğaldı ve sol yumurtalığımda hep bir sancı var ben umutluyum ama p.tesi belli olacak inş.hamiş kalmışızdır.sende umudunu yitirme 2 3 gün sonra test yap istersen yada doktora git canım
teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için, hoşbulduk :)
bende çift rahim var. şubat ayında lap+histeroskopi ameliyatı geçirdim.o zaman yapmışlardı bu testleri ve normaldi herşey. şimdi yenilemek istermi acaba?birde klomen bittikten sonra kaçıncı gün kontrole çağırıyorlar?izmirde olduğum güne denk gelmesin.artık zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden böyle araya sıkıştırmaya çalışıyorum
bı gelısme yok tatlım yaww :)) işte kasıklarımda bırden agrı oluo 20 dk suruo gecıo dr sordum bugun bekledımz agrılar dedı dgr yumurtalar catlıodr dedı bı pazar sabahı bıde dun oldu agrım dun aksamda calıstık:)) cuma asılama oldu işte bı cuma aksamı bıde cts aksamı calıstık bıde dun :))) Rabbım nasıp eder inşş bu ay senın nasıl gıdıoo bulantıların ne alemde cok yorma kendını cnm yaaa dınlen bol bolll
inşş uzun surmez bulantıların canım sen nezman cıkıosun izne barı dınlenırsın :)evet canım. sabahları bulantılarım oluyor kıpırdayamıyorum bile . ama mecbur ayaklanıp gidiyorum işe. işimde çok stresli. izinler çok :çok üzgünüm:bu ayda bi bitseydi...
herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar umutlum nerdesin hayatım merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?