canım benım bende sana yazıodum naslsın bebısler nasıl dıeeee.:)) tatlım beklıorm 25 sınde asılama oldu cuma dr gıtcem 1 haftam var yanı :)))))
bir çok doktor gezdim maalesef hepsi farklı sebeb söyledi...
sanırım ağrı olmasının nedeni; benim 3 bebeğimde sağ yumurtalığımdan döllendi ve yerleşti aynı yerden 3 kez kürtaj oldum ve klomen ile büyüyen yumurtalare çatlama sırasında burası hassas olduğu için çok ağrı yaptı
bundan sonra başıma neler gelir artık kestiremiyorum ama inşallah aynı şeyleri bir daha yaşamam...
geçmiş olsun canımbir çok doktor gezdim maalesef hepsi farklı sebeb söyledi...
ilk bebeğim esasında düşmedi 2 aylık iken düşük tehlikesi atlattım 5 gün yattım ve normal seyrine döndü
12. haftaya geldik bebişim ekranda hareket ediyordu doktor çok iyi dedi.. enseside iyi dedi... 2 li test zamanı geldi öğlen yapalım ,,,, çok sevindik
ayrıntılı ultrason a girdim ogün doktor çok gergindi sen bişi yemedin mi çık bişiler ye dedi sonra gel
tamam dedim meğersem o arada doktorumla konuşmuş
bebeğimde kistik higroma olduğu ortaya çıktı... 5. ayda muhatemelen hayati fonksiyonları bitecek olana , çok nadir canlı doğabilen, ancak doğarsada sakat olacak olan bir bebek.. hayatımın en kötü günüydü.....o gün alındı bebek.....
bir doktora gittim çok ünlü bir doktor.. ben hamile kalacağım ama çok korkuyorum 2. bebeğimi kaybetmek istemiyorum dedim... kahverengi lekeler oluyor birde sağ kasığım yumurtlama günleri ağrıyor dedim eğer bişi var ise ben hamile kalmayayım dedim.. yok sen bi hamile kal ondan sonra bakacağız dedi güvendim 1 ay sonra hamile kaldım..
yani ilk bebeğimden 7 ay sonra tekrar hamile kaldım... herşey iyi gibiydi ama 4. hafta dedi demedik, kanamalar başladı... göl gibi... 8,5 haftaya kadar dayandı bebişim (oğlum)... kalbi durdu....
kan pıltılaşmasına dahi genetik incalameler dahi yaptırdım kendime ve eşime herşey tertemiz...
sonra b ir doktora gittim... heterezigot mtfrh taşıyıcı dediler kan pıltılaşmasında .. ama meğersem türkiyede 4 kadından 3 ü zaten böyleymiş yani bu da değilmiş neden....bu sırada hamile olduğumu öğrendim...
yani bir 7 ay sonra tekrar hamile kaldım.... beta değerleri düşük çıktı .. yine 1 - 0 başladık... bebişimin 2. oğlumun kalbi hiç atamadı....
ilk çocuğumun cinsiyetini öğrenemedik kromozon tahlili yapmadıkları için... ama son iki tanesinin yaptırdık sanırım 1 kızım 2 oğlum olacaktı...
şimdi en sonunda bir prof bulduk... kendisi işinde uzman... rahim filmi çekti ve bir küçük çapta perde görmüş ve onu aldı... rahmim hafif v şeklindeymiş ve bebek büyüyecek konforlu bir alana sahip olamıyormuş....
sanırım ağrı olmasının nedeni; benim 3 bebeğimde sağ yumurtalığımdan döllendi ve yerleşti aynı yerden 3 kez kürtaj oldum ve klomen ile büyüyen yumurtalare çatlama sırasında burası hassas olduğu için çok ağrı yaptı
bundan sonra başıma neler gelir artık kestiremiyorum ama inşallah aynı şeyleri bir daha yaşamam...
canımmm cok gecıs olsun Rabbım bıdaha yasatmasın ...yenı dr yenı tedavın hayırlı olsun inşş bebegın gelır saglıgıylaa sıkı sıkı annesıne tutunurr inşşşşbir çok doktor gezdim maalesef hepsi farklı sebeb söyledi...
ilk bebeğim esasında düşmedi 2 aylık iken düşük tehlikesi atlattım 5 gün yattım ve normal seyrine döndü
12. haftaya geldik bebişim ekranda hareket ediyordu doktor çok iyi dedi.. enseside iyi dedi... 2 li test zamanı geldi öğlen yapalım ,,,, çok sevindik
ayrıntılı ultrason a girdim ogün doktor çok gergindi sen bişi yemedin mi çık bişiler ye dedi sonra gel
bebeğimde kistik higroma olduğu ortaya çıktı... 5. ayda muhatemelen hayati fonksiyonları bitecek olana , çok nadir canlı doğabilen, ancak doğarsada sakat olacak olan bir bebek.. hayatımın en kötü günüydü.....o gün alındı bebek.....
bir doktora gittim çok ünlü bir doktor.. ben hamile kalacağım ama çok korkuyorum 2. bebeğimi kaybetmek istemiyorum dedim... kahverengi lekeler oluyor birde sağ kasığım yumurtlama günleri ağrıyor dedim eğer bişi var ise ben hamile kalmayayım dedim.. yok sen bi hamile kal ondan sonra bakacağız dedi güvendim 1 ay sonra hamile kaldım..
yani ilk bebeğimden 7 ay sonra tekrar hamile kaldım... herşey iyi gibiydi ama 4. hafta dedi demedik, kanamalar başladı... göl gibi... 8,5 haftaya kadar dayandı bebişim (oğlum)... kalbi durdu....
kan pıltılaşmasına dahi genetik incalameler dahi yaptırdım kendime ve eşime herşey tertemiz...
sonra b ir doktora gittim... heterezigot mtfrh taşıyıcı dediler kan pıltılaşmasında .. ama meğersem türkiyede 4 kadından 3 ü zaten böyleymiş yani bu da değilmiş neden....bu sırada hamile olduğumu öğrendim...
yani bir 7 ay sonra tekrar hamile kaldım.... beta değerleri düşük çıktı .. yine 1 - 0 başladık... bebişimin 2. oğlumun kalbi hiç atamadı....
ilk çocuğumun cinsiyetini öğrenemedik kromozon tahlili yapmadıkları için... ama son iki tanesinin yaptırdık sanırım 1 kızım 2 oğlum olacaktı...
şimdi en sonunda bir prof bulduk... kendisi işinde uzman... rahim filmi çekti ve bir küçük çapta perde görmüş ve onu aldı... rahmim hafif v şeklindeymiş ve bebek büyüyecek konforlu bir alana sahip olamıyormuş....
canım bebişlerim iyi ama buantılarım çok ona da katlanıcam artık ikiz olmaları belirtileri de daha çok artırıyormuş
canım inşallah aşılaman olumlu olur canım zaten belirti falan yoksa kendini üzme belirtiler adet gecikmesinden bir iki hafta sonra başlıyo
benim ikiz oldukları halde hiç bişey anlamamıştım belirti yoktu yani
kuzum hoşgeldin
günler geçmek bilmio dimi
hoşbulduk canım benımmmmmmmmmmmm evet öle vallaama nedense icimde böle garıp bı rahatlık var anlamadım ama normalde ayy sukadar gun kaldı az kaldı dıe heyecan yapardım ama öle bsy yok hıçç acabaa alıştım hep hüsran hep hüsran oyuzdenmı ?? cankusum sen ne yapıosunnn
canım gerçekten zor şeyler yaşamışsın
inş. 4. bebeğin seni çok bekletmez ve sağlıkla sana tutunur
ve mutlu sonla kavuşursunuz
Canım inşallah güzel haberlerle dönersin. ınşallah Yavrun seninledir..kızlar doktor randavüm yarın 12.30 da benim için dua edin istediğim cvb versin doktor evt ece hamilesin desin dua edin nollur gelince hemen yazarım mutlu haberi in.sizlere..
Çok Çok geçmiş olsun.. İnşallah yavruna kavuşur ve yaşadığın acıları unutursun canım..bir çok doktor gezdim maalesef hepsi farklı sebeb söyledi...
kızlar doktor randavüm yarın 12.30 da benim için dua edin istediğim cvb versin doktor evt ece hamilesin desin dua edin nollur gelince hemen yazarım mutlu haberi in.sizlere..
haklısın cnm valla rahatımm ya yanı tabı aklımda ama öle eskısı gıbı deglım :)) alla alla hem akıntı hem agrı ?? yumoşlar catlıo dıycem ama olurmukınecanım daa ii rahatlığın olması
hem hormonlar için hemde psikolojin için
olumsuzda düşünme kaçıp gider bak bebişin
bende napiiim sıkıcı bi pazar evde pinekliom
bugün32. günüm ama daa gelmedi benimkiler
aşırı akıntım var öyle ki dün çarşıda pantolonuma geçmiş
ama sancım var az az heralde ben geliom dio kendileri
kızlar doktor randavüm yarın 12.30 da benim için dua edin istediğim cvb versin doktor evt ece hamilesin desin dua edin nollur gelince hemen yazarım mutlu haberi in.sizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?