Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inş.canım valla ne saat ne dakikalar geçiyor meraktan deliricem 2 sene ilaçsız denedim olmadı klomene güveniyorum inş.1 denemede olur hepimize nasip eder rabbim.

Canım klomen başlarsan şöyle oluyor.Doktor muhtemelen adetinin 5.günü sana klomen hapına başlamanı söyleyecek... Muhtemelen hapı kullanman 5 gün falan sürecek ve klomen bittikten 2-3 gn sonrasına randevu verecek.O tarihte yumurtalarının gelişip gelişmediğine bakacak tabiiki bunun için vajinal muayene kullanılıyor.bunun dışında abdominal ultrason kullanıldığını pek duymadım... Yumurtalarının büyüklüğüne göre bir tarih verip çatlatma iğnesi yazar.Eğer gerek görmezse belirli tarihler arasında ilişki önerir. Daha sonra da zaten adetini beklersin yine.

cnm slm bende klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım benim doktorum yumurta takibini alttan bakarak yapmadıı kasıklarımdan baktı.5gün klomen isimli ilacı içiyorsun doktor düzenli çağırıyor yumurtalar büyünce çatlatma iğnesi yapıyor eğer çatlama problemin varsa kendiliğinden çatlıyorsa iğne vermiyor benimki iğneyle oldu çünkü yumurtam 23 milim oldu ve kendiliğinden çatlamadı sonra iğneden 1 gün sonra 2 gün ilşki verdi yine çağıdı tamam çatlamış işlem başarılı dedi 10 gün sonra gel bebişi görürüz dedi p.tei 10 gün olacak sabırsızlıkla bekliyorum ...

kasıktan dediğin şu bildiğimiz karın kısmından ultrason ile bakılması değilmi? inaşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım teşekkürler

Merhaba Canım
Hoşgeldin aramıza. Malesef bende de PCO var. 5 ay Klomen kullandım. Ama benimde vajinal ultrasonla bakıldı Yumurtalarıma. Bazı Arkadaşlardan duydum, onların Doktoru ultrasonu üstten yapmış. Klomenle yumurtalarım çok güzel büyüdü canım ama 5 ay denedim hamile kalamayınca bıraktım. Doktorumda klomenle adetin düzene girmişti bu düzenin bozulmasın diye banada Cyclo Progynova verdi. Ama o hap hamile kalmak için engel değil dedi. Bakalım iki aydır Klomensiz deniyorum inşallah tutar. Sende inşallah bebişine kavuşursun.

ayyy hadı hayırlısı olsun canım senınde ilk benımde oleydı:))) olumsuz hbrlerlede moralını bozma ama olurmuu inşşş Rabbım nasıp edecek :Saruboceq:

Evet kuzu, inşallah güzel haberlerinle moral olursun bize :) perşembe günü 13 mm olan yumurtalarım şimdi 17-18 mm olmuş. Yarın iğne, salı aşılama. Heyecanladım ben de. ıhtimal düşük, ancak %10 şansımız var dedi ama moralimi bozmuyorum. Sanki bu ay olacakmış gibi bir his var içimde. ..

Canım vajinal usg ile takip etti beni de. Ana muayene dışında topu topu iki kere girdim USG ye ama inan ki endişe etmeni gerektirecek bir durum yok, normal muayeneden daha kolay. Sen aşmışsın zaten 9 ay olmuş. Bir de sanırım genelde vajinal USG yi tercih ediyor dokorlar, yakından bakmış oldukları için daha rahat görüyorlar herhalde. Kendini ne kadar rahat bırakır, kasmazsan o kadar rahat geçiyor, farketmezsin bile neredeyse. Derin derinnnn nefes al ver...

inş.canım valla ne saat ne dakikalar geçiyor meraktan deliricem 2 sene ilaçsız denedim olmadı klomene güveniyorum inş.1 denemede olur hepimize nasip eder rabbim.

inşallah eceiremnur, senin güzel haberlerinle de sevinelim, moral kazanalım :)

Allah isteyenlerin, çabalayanların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:

neden ihtımal dusuk kı cnm ...inşşş cnm yaa beklemek zor ama yapacak bska bsy yok :)) bende temızlık yaptım ay yoruldum valla esım yardım ettı sagolsnn :)))
12.gunde bellı oluomus asılama bezı yerlerde kızlar test yapmıs 12.gunde ben sabretmeyı dusunuorum bakalım :)))şimdiden hayırlı olsun cnmmmm senınde asılamannn inşşş Rabbım nasıp eder ...

bu arada ben soğan kürü ve hayıtta kullanıyorum sende dene istersen rabbim inşallah dualarımızı kabul eder k.i.b

Canım vajinal usg ile takip etti beni de. Ana muayene dışında topu topu iki kere girdim USG ye ama inan ki endişe etmeni gerektirecek bir durum yok, normal muayeneden daha kolay. Sen aşmışsın zaten 9 ay olmuş. Bir de sanırım genelde vajinal USG yi tercih ediyor dokorlar, yakından bakmış oldukları için daha rahat görüyorlar herhalde. Kendini ne kadar rahat bırakır, kasmazsan o kadar rahat geçiyor, farketmezsin bile neredeyse. Derin derinnnn nefes al ver...

canım o sandalyeyi görünce tansiyonum düşüyor titriyorum oraya oturabileceğimi hiç sanmıyorum inşallah gerek kalmaz rabbim kimseyi kaldıramayacağı sıkıntıyla sınamazmış dualrınızı eksik etmeyin nolur çok çaresizim rabbim sizlerinde yardımcısı olsun

kızlar bnde 3 ay ullandım klomneni 2 ay kist yaptı bi ayda rahmi inceltti neyse onu kullandıran sirrteki dktorumdu ve bnm zate yumurtam geliştigi halde günde 3 tane verdigi için ole olmus simdi i doktorumda günde 1 tane verdi dün 14. gündü cok akıntım vardı akıntıya bakayım derken bembeyaz cok yapıskan bi akntım vardı içndede nokta kadar kan vardı aksam baktım yine var acep yumrtladımmı dedim daha once okumustum ole bişi ama yumurtlama testı yaptım tek czgi anlamadım giti
bole bişey yasayanınız varmı

evet ama merak ettim ilacin etkisi olabilecegini biliyorum ,12.gun tahlil oldugunu duymustum,ben bide yarin yapayim yine silik cikarsa belki umit ederim ,,,,
canım ben de pregnyl vurulmuştum
12. gün test yaptım varla yok arası bişey çıkmıştı aman iğğnenin etkisidir demiştim
neyse adet günümde bi daha baktım çizgi daha belirgindi sonra kantsti yaptırdım hamileymişim şimdi ikizlerime hamileyim canım
inşallah senin de olumludur

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................30 TEMMUZ
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
121.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.....................HAZİRAN AYI LİSTEMİZ..................
EXORCİST_TREX...............7 HAZİRAN
LUNA...............................19 HAZİRAN
MELOCUM.......................20 HAZİRAN
SABAH1981......................25 HAZİRAN
CENNETİMSİN.................
WELCOME.......................
UMUTLU22.....................
NİLUFERMAS..................
DELFİNO..........................
DESTİNA..........................
CANDYGİRL85...............
YUMURCEK......................
EFTALYA22......................
MİHRACE05......................
GELİNCİKD.......................
ECRİN87...........................
DİLEMYARE......................
EZOUYGUN......................

...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZ
GAMZELİKİZ.......................2 TEMMUZ
ZAZEZ................................3 TEMMUZ
SELSU................................8 TEMMUZ
KUZU84...............................9 TEMMUZ
SERSELO...........................10 TEMMUZ
ZEYNO_81.........................12 TEMMUZ
BENİL................................18 TEMMUZ
BSBİRKİN...........................20 TEMMUZ
İLKNURR1984.....................23 TEMMUZ
SEYDAM............................29 TEMMUZ
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE

kızlarr evlsı gun goguslerım agrımaya baslamıstı ama cok hafıf dun agrısı daha coktu ama bugun yokk agrı falan...anlamadım gıttı ..once dedım aha regl olcam oyuzden agrıo aam sımdı agrı yok tabı hıc agrmadıgı zamanlarda oldu ole de regl oluodumn :))
artık gunlr yaklastıya baslar komplo teorılerım:roflol:

bizde morfoloji ve hareket düşük, bir de klomen rahimde incelme yapmış 5mm olmuş. Çok ümitlenipte hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.
Bence de az daha sabret, test yapsan bile, iğnenin etkisi mi acaba diye doğru düzgün sevinemezsin zati. Yormasaydın ama kendini canım ya, bende öyle beklemekten bıkınca işe güce adarım kendimi ama sakıncalı biliyorsun :)

USG yi masada yapmıyor bak, yattım ben bir güzel. Masanın gerçekten de rahatsız edici bir görüntüsü var. Kendi de rahatsız zaten :) Ne kadar gerildiğini tahmin ediyorum ama inan ki insan kafasında daha çok büyütüyor aslında. Kolaylıklar dilerim yerimseniben

:):) Sakin olmaya çalış canım, demesi kolay ama kendini yormayacak uğraşlar edin mesela , inşallah hamiş olacaksın sen hihoyyyt

yok cnm ole cok yorulmadımmm evet ıgnenın etkısı de var amannn bekelrım artık napımm:))canım Rabbım ol desın gerısı boşş oyuzden moralını yuksek tut ve olumlu dusun asılamadan sonra iş falanda yapma ben 1 hafta sonra yenı yaptım oda mecbur ladım ev cok kotu olmustu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…