Selam Canim
Doktorun çağırdıysa demek ki o gün test yapıcak. İnşallah pozitif sonuç alırsın. Ben 5 aydır hep negatif negatif negatif görmekten bi hal oldum. Klomensiz deniyorum artık. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Kızlar banada yardım edin.... bende pcos var geçen ay fsh 6.25 lh 19 du.doktorum cyclo diye bir hap verdi birde dediki istersen klomen başlatıp yumurta takibi yapalım ama ben o alttan muane yaptıramam zaten evliliğimin 3 yılı vajinismus kabusu yaşadım bu kabus biteli 9 ay oldu ilişkide zorlanmıyorum ama jinekolog korkum var tüm bu tedavi sürecini yani klomen ve çatlama iğnesi tedavisini bana anlatırmısınız tam olarak ne yapıyorlar alttan muane yapıyorlarmı nasıl?
Kızlar banada yardım edin.... bende pcos var geçen ay fsh 6.25 lh 19 du.doktorum cyclo diye bir hap verdi birde dediki istersen klomen başlatıp yumurta takibi yapalım ama ben o alttan muane yaptıramam zaten evliliğimin 3 yılı vajinismus kabusu yaşadım bu kabus biteli 9 ay oldu ilişkide zorlanmıyorum ama jinekolog korkum var tüm bu tedavi sürecini yani klomen ve çatlama iğnesi tedavisini bana anlatırmısınız tam olarak ne yapıyorlar alttan muane yapıyorlarmı nasıl?
cnm slm bende klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım benim doktorum yumurta takibini alttan bakarak yapmadıı kasıklarımdan baktı.5gün klomen isimli ilacı içiyorsun doktor düzenli çağırıyor yumurtalar büyünce çatlatma iğnesi yapıyor eğer çatlama problemin varsa kendiliğinden çatlıyorsa iğne vermiyor benimki iğneyle oldu çünkü yumurtam 23 milim oldu ve kendiliğinden çatlamadı sonra iğneden 1 gün sonra 2 gün ilşki verdi yine çağıdı tamam çatlamış işlem başarılı dedi 10 gün sonra gel bebişi görürüz dedi p.tei 10 gün olacak sabırsızlıkla bekliyorum ...
kasıktan dediğin şu bildiğimiz karın kısmından ultrason ile bakılması değilmi? inaşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım teşekkürler
Merhaba CanımKızlar banada yardım edin.... bende pcos var geçen ay fsh 6.25 lh 19 du.doktorum cyclo diye bir hap verdi birde dediki istersen klomen başlatıp yumurta takibi yapalım ama ben o alttan muane yaptıramam zaten evliliğimin 3 yılı vajinismus kabusu yaşadım bu kabus biteli 9 ay oldu ilişkide zorlanmıyorum ama jinekolog korkum var tüm bu tedavi sürecini yani klomen ve çatlama iğnesi tedavisini bana anlatırmısınız tam olarak ne yapıyorlar alttan muane yapıyorlarmı nasıl?
ayyy hadı hayırlısı olsun canım senınde ilk benımde oleydı:))) olumsuz hbrlerlede moralını bozma ama olurmuu inşşş Rabbım nasıp edecek :Saruboceq:
inş.canım valla ne saat ne dakikalar geçiyor meraktan deliricem 2 sene ilaçsız denedim olmadı klomene güveniyorum inş.1 denemede olur hepimize nasip eder rabbim.
Evet kuzu, inşallah güzel haberlerinle moral olursun bize :) perşembe günü 13 mm olan yumurtalarım şimdi 17-18 mm olmuş. Yarın iğne, salı aşılama. Heyecanladım ben de. İhtimal düşük, ancak %10 şansımız var dedi ama moralimi bozmuyorum. Sanki bu ay olacakmış gibi bir his var içimde. ..
Canım vajinal usg ile takip etti beni de. Ana muayene dışında topu topu iki kere girdim USG ye ama inan ki endişe etmeni gerektirecek bir durum yok, normal muayeneden daha kolay. Sen aşmışsın zaten 9 ay olmuş. Bir de sanırım genelde vajinal USG yi tercih ediyor dokorlar, yakından bakmış oldukları için daha rahat görüyorlar herhalde. Kendini ne kadar rahat bırakır, kasmazsan o kadar rahat geçiyor, farketmezsin bile neredeyse. Derin derinnnn nefes al ver...
inşallah eceiremnur, senin güzel haberlerinle de sevinelim, moral kazanalım :)
Allah isteyenlerin, çabalayanların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :Saruboceq:
Merhaba Canım
Hoşgeldin aramıza. Malesef bende de PCO var. 5 ay Klomen kullandım. Ama benimde vajinal ultrasonla bakıldı Yumurtalarıma. Bazı Arkadaşlardan duydum, onların Doktoru ultrasonu üstten yapmış. Klomenle yumurtalarım çok güzel büyüdü canım ama 5 ay denedim hamile kalamayınca bıraktım. Doktorumda klomenle adetin düzene girmişti bu düzenin bozulmasın diye banada Cyclo Progynova verdi. Ama o hap hamile kalmak için engel değil dedi. Bakalım iki aydır Klomensiz deniyorum inşallah tutar. Sende inşallah bebişine kavuşursun.
canım ben de pregnyl vurulmuştumevet ama merak ettim ilacin etkisi olabilecegini biliyorum ,12.gun tahlil oldugunu duymustum,ben bide yarin yapayim yine silik cikarsa belki umit ederim ,,,,
kuzu 84 nasılsın canım
ben epeydir giremedim nete var mı gelişme
neden ihtımal dusuk kı cnm ...inşşş cnm yaa beklemek zor ama yapacak bska bsy yok :)) bende temızlık yaptım ay yoruldum valla esım yardım ettı sagolsnn :)))
12.gunde bellı oluomus asılama bezı yerlerde kızlar test yapmıs 12.gunde ben sabretmeyı dusunuorum bakalım :)))şimdiden hayırlı olsun cnmmmm senınde asılamannn inşşş Rabbım nasıp eder ...
canım o sandalyeyi görünce tansiyonum düşüyor titriyorum oraya oturabileceğimi hiç sanmıyorum inşallah gerek kalmaz rabbim kimseyi kaldıramayacağı sıkıntıyla sınamazmış dualrınızı eksik etmeyin nolur çok çaresizim rabbim sizlerinde yardımcısı olsun
valla canım bende bılmıorum neye yarıooo :)))) hehehe:)))) tatlım ben catlama iğnesı vuruldugumda bazen iğneden oncede calısıoduk,iğneden sonra aynı gun yada bır sonrakı gun baslıoduk ...sen calısss 2 tane ile bırakmaaaaaaaaaa mesela ben bazen iğneden sonrakı 3gun hergun sonra gun asırı bazende iğneden sonra hergun gun asırı calıoduk..
Sağol kuzucum, peki çalışmalara devam edeceğim bilmiyorumkismile.
Selam Canım
Kalpler mesajlar çoğaldıkça artıyor. Yanılmıyorsam eğer çünkü geçen baktım mesajlarım 1000 olmuş kalplerde 3 olmuş CADIARZU
İğne olduğun gün çalışamamıştın demi canım sen?? Bazılarında bi kere çalışmak da yetiyor. Bazılarıda benim gibi 4 günde beraber olsa elde var sıfır akannehir Ah ah onu tutturmak önemli..
Olucak inşallah canım. Olmasada hemen pes etmek yok. Yeni ay yeni umut diye yola devam. İnat et ve inşallah bir gün Anne ol.
Canım aydınlattığın için teşekkür ederim. Evet canım iğneyi vurulduğum gün çalışamadık :1ninca: Ben salı günü vuruldum dr um çarşamba birlikte olun gün aşırı demişti. Çarşamba ve cuma denedik bizde. Bu stres mahvediyor ama ya . Düşündükçe iyice sinirleniyorum, ya iğneyi vurulduğum gün çatladıysa ya çalışmadığım gün çatlarsa diye...:çok üzgünüm:
Pes etmeyecegim canım söz . Bir gün inşallah hepimizin bebişi olacak, buna inanıyorum ve Allah dualarımızı kabul edecek.
kızlarr evlsı gun goguslerım agrımaya baslamıstı ama cok hafıf dun agrısı daha coktu ama bugun yokk agrı falan...anlamadım gıttı ..once dedım aha regl olcam oyuzden agrıo aam sımdı agrı yok tabı hıc agrmadıgı zamanlarda oldu ole de regl oluodumn :))
artık gunlr yaklastıya baslar komplo teorılerım:roflol:
yok cnm ole cok yorulmadımmm evet ıgnenın etkısı de var amannn bekelrım artık napımm:))canım Rabbım ol desın gerısı boşş oyuzden moralını yuksek tut ve olumlu dusun asılamadan sonra iş falanda yapma ben 1 hafta sonra yenı yaptım oda mecbur ladım ev cok kotu olmustu:))))bizde morfoloji ve hareket düşük, bir de klomen rahimde incelme yapmış 5mm olmuş. Çok ümitlenipte hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.
Bence de az daha sabret, test yapsan bile, iğnenin etkisi mi acaba diye doğru düzgün sevinemezsin zati. Yormasaydın ama kendini canım ya, bende öyle beklemekten bıkınca işe güce adarım kendimi ama sakıncalı biliyorsun :)
USG yi masada yapmıyor bak, yattım ben bir güzel. Masanın gerçekten de rahatsız edici bir görüntüsü var. Kendi de rahatsız zaten :) Ne kadar gerildiğini tahmin ediyorum ama inan ki insan kafasında daha çok büyütüyor aslında. Kolaylıklar dilerim yerimseniben
valla canım bende bılmıorum neye yarıooo :)))) hehehe:)))) tatlım ben catlama iğnesı vuruldugumda bazen iğneden oncede calısıoduk,iğneden sonra aynı gun yada bır sonrakı gun baslıoduk ...sen calısss 2 tane ile bırakmaaaaaaaaaa mesela ben bazen iğneden sonrakı 3gun hergun sonra gun asırı bazende iğneden sonra hergun gun asırı calıoduk..
Sağol kuzucum, peki çalışmalara devam edeceğim bilmiyorumkismile.
Canım aydınlattığın için teşekkür ederim. Evet canım iğneyi vurulduğum gün çalışamadık :1ninca: Ben salı günü vuruldum dr um çarşamba birlikte olun gün aşırı demişti. Çarşamba ve cuma denedik bizde. Bu stres mahvediyor ama ya . Düşündükçe iyice sinirleniyorum, ya iğneyi vurulduğum gün çatladıysa ya çalışmadığım gün çatlarsa diye...:çok üzgünüm:
Pes etmeyecegim canım söz . Bir gün inşallah hepimizin bebişi olacak, buna inanıyorum ve Allah dualarımızı kabul edecek.
calışş cnm mesela ben klomenı kullnadıgım zaman işte iğneden 10 gun sonra dr gıdıodum kontrole bazen hala catlıycak yumurtam oluıodu dr devam ılşkıye dıoduuuu:))))) hadı bakalımm inşşş guzelll sonuclanıcakkkkk
kızlarrr ben cıkıorum sımdı accık uzanımm uykum geldı sankı yaww:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?