- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
caanım beklenen tarıhı yaz hemencıcık eklıyımmm olumunekankayizsmilekuzu beni eklememişsin darıldım valla
esemoş hamile miiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden
inşallah şekerim inşallah hepimiz güzel haberler alırız.akşam yazarım ne oldu diye...inşallah çooooooooooooooooooooooooook güzel haberler alırsın:Saruboceq:
kimse yokkk kızlarrrrr(( neyse ben anlatayım okursunuz bugün dr gittim 13 m olmuş yumurtam cuma günü tekrar gidicem bakalım nolcak geçen ay hiç gelişmemişti yumurtam
18 m olması yeterliymiş cuma 18 olduysa iğnemi vurunucam biliyomusunuz
sadece klomen kullanıldığında şiddetli kasık ağrısı ve göğüs uçlarında acıma yapar mı kızlarr..
slm benim 23 milim olmuştu kendi çatlamadığı için iğneyle çatlattı inş.iğneye gerek kalmaz çok ağrı yapıyor kasık ağrısı benimde yarın belli olucak inş.hepimiz hamiş şizdir cnm
benide yazın listeye bende klomen kullandım bu ay yarın doktora gidicem yumurta takibine ya yarın yada çarşamba iğne vurulcam inşallah bebeğim gelirr
teşekkür ederim yasmngucuğum. Dün akşam incir kürüne başlayacaktım ya, eve gidene kadar iki tane markete girdim, ikisinde de incir yoktu. Ben de nasıl olsa evde soğan var, soğan kürüne başlayayım bari dedim ve başladım. kafamçokkarıştı Artık içebildiğim kadar içecem. İçerken pek sorun olmuyor nefes almıyorum ama sonrası biraz zahmetliboshayallersmile Ama neticede içen içiyor deyip ben de dayanmaya çalışacağım. Bir de bal+tarçın+çörek otu hazırladım bir kaşık da ondan aldım akşam, ama bu sabah unuttum. Hayırlısı bakalım artık. Sanki ilaç içiyoruz da çok mu lezzetlii....bildiğim kadarıyla önce soğan kürü sonra incir kürü olmalı. ( adet düzensizliği olanlar için)
ilk ay soğan kürüne rastgele başlamıştım duyar duymaz ama ikinci ayda adet tarihinden 10 gün önce başlamıştım. A. Saraçoğlu öyle tavsiye ediyor eğer adet düzensizliği varsa soğan kürünü 2, 3 ay kullan ardından incir kürüne geç. eğer yumurtaların çatlamıyorsa direk incir kürüylede başlayabilirsin. diye biliyorum inş işe yarar güzelim Allah sana ve eşine de anne baba olmayı nasip eder.
ayrıca incir kürü 21 gün olmalı soğan kürüde 15 gün ahmet saraçoğlunun sitesinde detaylı bilgi var
Hayır tatlım hamile değil. Günü geçti diye dedin sanırım ama adet görmüş. Evde internet olmadığı için gelemiyor buraya ama en yakın zamanda burda inşallahh.esemoş hamile miiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden
Herkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnn
GÜnaydın herkesleree
gunaydınnn canımmmm
Yaaa kızlar çok merak ediyorum klomen kullananlar...
Ben ilk kez kullandım...3 tane yumurta var
bugün 21. gün progesteron bakılacak ama bende hiçbir belirti yok..
Kullananlarda bu günlerde hamilelik belirtisi oluyor mu?
teşekkür ederim yasmngucuğum. Dün akşam incir kürüne başlayacaktım ya, eve gidene kadar iki tane markete girdim, ikisinde de incir yoktu. Ben de nasıl olsa evde soğan var, soğan kürüne başlayayım bari dedim ve başladım. kafamçokkarıştı Artık içebildiğim kadar içecem. İçerken pek sorun olmuyor nefes almıyorum ama sonrası biraz zahmetliboshayallersmile Ama neticede içen içiyor deyip ben de dayanmaya çalışacağım. Bir de bal+tarçın+çörek otu hazırladım bir kaşık da ondan aldım akşam, ama bu sabah unuttum. Hayırlısı bakalım artık. Sanki ilaç içiyoruz da çok mu lezzetlii....
sonradan okuduğuma göre sende de adet gecikmesi varmış mutlaka soğan kürünü uygula 15 gün günde iki kez yemekten 15 dakika önce ben 12. gün adet olmuştum büyük ihtimal sen de 10 . günden sonra adet olursun ılık içince tadı kötü gelmiyor aslında . inş işe yarar da bebiş gelir dualarım seninle :))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?