Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kimse yokkk kızlarrrrr (( neyse ben anlatayım okursunuz bugün dr gittim 13 m olmuş yumurtam cuma günü tekrar gidicem bakalım nolcak geçen ay hiç gelişmemişti yumurtam

18 m olması yeterliymiş cuma 18 olduysa iğnemi vurunucam biliyomusunuz

Haydi bakalım hayırlısı betus. Adetinin 11.günü 13mm ise cumaya 18 mm olur bence. İnşallah bekletmez seni fazla, hayırlısıyla bebek haberini de alırız :Saruboceq:

sadece klomen kullanıldığında şiddetli kasık ağrısı ve göğüs uçlarında acıma yapar mı kızlarr..

Göğüs için birşey diyemeyeceğim ama bende epey kasık ağrısı yaptı. Özellikle sağ yumurtalık pek fena ağrıyordu, hatta sindirim sistemini de bozdu diyebilirim ama sonra kontrolde gördüm güzel büyümüş yumurtalar. O yüzden sevdim ağrılarımı sırnaşık şey

slm benim 23 milim olmuştu kendi çatlamadığı için iğneyle çatlattı inş.iğneye gerek kalmaz çok ağrı yapıyor kasık ağrısı benimde yarın belli olucak inş.hepimiz hamiş şizdir cnm

Ece dualarım seninle, haberlerini bekliyoruz. Bol şans canım a.s.

merhaba forumu bir süredir takip ediyorum..
Bende bu ay ilk kez klomen kullandım. Bende hiçbir neden yok ama olmuyordu doktorum kolaylaştıralım dedi ve klomen verdi üç yumurtam oldu.Yarın progesteron bakılacak 14 temmuzda HCG bakılacak bekleme süreci çok sıkıntılı...Bu şekilde hamile kalan var mı?

benide yazın listeye bende klomen kullandım bu ay yarın doktora gidicem yumurta takibine ya yarın yada çarşamba iğne vurulcam inşallah bebeğim gelirr

mrhaba bende ilk defa buay klomen kulndım ama çatlatma ignesi kullanmadım neden acaba yazını görunce merak etdım

günaydın kızar, size ihtiyacım var bende bu ay ilk defa klomen kullandım 11.gün gittim çok güzel umoşlarım büyümüş doktor iğne vermedi 21. gün progesteron yaptırdım 17.07 çıktı 23.günde progesteron testi yaptırdım 18.48 çıktı fakat 21.gün akşamı çok fenalaştım hastaneye gitim ve iki tane yumurtamış 6.5 cm olduğunu ve sıvı biriktiğini söylediler 3 gün hastanede yattım. soum şu ben bu ay hamile olabilme ihtimalim varmı* yada bu tarz sorunla karşılaşan varmı? yumurtaları bu akdar büyüyen var mı?

teşekkür ederim yasmngucuğum. Dün akşam incir kürüne başlayacaktım ya, eve gidene kadar iki tane markete girdim, ikisinde de incir yoktu. Ben de nasıl olsa evde soğan var, soğan kürüne başlayayım bari dedim ve başladım. kafamçokkarıştı Artık içebildiğim kadar içecem. İçerken pek sorun olmuyor nefes almıyorum ama sonrası biraz zahmetliboshayallersmile Ama neticede içen içiyor deyip ben de dayanmaya çalışacağım. Bir de bal+tarçın+çörek otu hazırladım bir kaşık da ondan aldım akşam, ama bu sabah unuttum. Hayırlısı bakalım artık. Sanki ilaç içiyoruz da çok mu lezzetlii....
SULTAAANIIIMM bak seni dinlediim ve soğan kürüne başladıım. Bu defa hayırlısı buymuş, incir kürü derken soğannn -tatlicadiarzu-

esemoş hamile miiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden
Hayır tatlım hamile değil. Günü geçti diye dedin sanırım ama adet görmüş. Evde internet olmadığı için gelemiyor buraya ama en yakın zamanda burda inşallahh.

Yaaa kızlar çok merak ediyorum klomen kullananlar...
Ben ilk kez kullandım...3 tane yumurta var
bugün 21. gün progesteron bakılacak ama bende hiçbir belirti yok..
Kullananlarda bu günlerde hamilelik belirtisi oluyor mu?

Yaaa kızlar çok merak ediyorum klomen kullananlar...
Ben ilk kez kullandım...3 tane yumurta var
bugün 21. gün progesteron bakılacak ama bende hiçbir belirti yok..
Kullananlarda bu günlerde hamilelik belirtisi oluyor mu?

gunaydın canım belırtılere takılma adet belırtısı ıle hamılelık belırtısı cok benzıyor ınsanı yanıltıyorr 7 gun daha bekle test yap en dogru sonucu oyle alırsınn

mrb kızlarrr
sabah çok az bi pembe akıntım geldi
ondan sonra geln giden yok
am artık sökülüo galba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…