merhaba kızlarrr...
gecen gün size mutlu haberimi vermiştim...ama ne yazıkki ben bebeğimi bugün kaybettim..
kimyasal gebelikmi...bugün kanamam geldi ve dr. gittim ka değerlerime bakıldı kanım düşmüş..
artık bebeğim benimle değil...iki günlük sevincim kursağımda kaldı...ne yapalım hayırlısı böyleymiş...
merhaba kızlarrr...
gecen gün size mutlu haberimi vermiştim...ama ne yazıkki ben bebeğimi bugün kaybettim..
kimyasal gebelikmi...bugün kanamam geldi ve dr. gittim ka değerlerime bakıldı kanım düşmüş..
artık bebeğim benimle değil...iki günlük sevincim kursağımda kaldı...ne yapalım hayırlısı böyleymiş...
asyacım sen iğnemi oldun vede iğneden kaç saat sonra denedinde tuttu...
merhaba kızlarrr...
arkadaşlar selam.klomen ve iğneyle denemem tamam.ama 42.saat denemem oldu...inşallah tutar..benim bu ay hem soğuk algınlığım oldu hemde iğnenin etkisiyle aşırı bel karın ağrım oldu.ve ben malesef ağrı kesici içmek zorunda kaldım.inşallah olumsuz etkisi olmamıştır....aslında daha erken deneme yapıcaktım ama çok hastalandım.36.saat denemyi düşünüyordum.ama olmadı.iğne canımı çok yaktı..hala acısı var inanın...
inşallah bu ay tutar kızlar...üç yumoş vardı e biri tutsun artık yoruldum inşallahhhhh
gamzelikız çok üzüldüm canımAllah bir dahakinde tamamına erdirir inşallah
akannehir akannehir canım çok üzüldüm. hepimiz çok sevinmiştik. hayırlısı böyleymiş. sakın umudunu kaybetme. inşallah en kısa zamanda bebgıne kavusursun...
canım cok uzuldum bu durumda ne denır baska bılemedımm
Gamzelikız çok üzüldüm. Ne denir bilemiyorum ama bir dahaki sefere umarım böyle olmaz, umutlarına kavuşursun:Saruboceq:
mimoza, bana doktor 36.saatte aşılama yaptı ama bugün akşam da ilişki olsun (sanırım 48.saate geliyor). Yarın da olsun, sonra gün aşırı dedi. İnşallah tutmuştur canım. :Saruboceq:
İğne otriville miydi?
kızlarr cok teşekkürler..
allahım düşmenıma bile yaşatmasın cok zor...
bu defa kucaklıcam diye cok mutluydum ama olmadı..
4. meleğimide kaybettim..
ne yapalım sağlık olsun inş. birdahakine sağ salim kucağıma alırım..
cok sağolun iyiki varsınız..
canımm iyiym evet az kaldıı :))) valla ole galıba nebılım ben korkumdan heyecan bıle yapamıorumm.sen nasılsın nasıl gıdıooNasılsın. Kuzuuu cumaya az kaldı ben senden cok heyecanlıyım 
kızlarr cok teşekkürler..
allahım düşmenıma bile yaşatmasın cok zor...
bu defa kucaklıcam diye cok mutluydum ama olmadı..
4. meleğimide kaybettim..
ne yapalım sağlık olsun inş. birdahakine sağ salim kucağıma alırım..
cok sağolun iyiki varsınız..
mimoza, bana doktor 36.saatte aşılama yaptı ama bugün akşam da ilişki olsun (sanırım 48.saate geliyor). Yarın da olsun, sonra gün aşırı dedi. İnşallah tutmuştur canım. :Saruboceq:
İğne otriville miydi?
evet canım araştırıldı..hiçbir neden yok..zaten bu ilk kimyasal gebelik kaybım daha öncekiler kalp atışlarını duydum..2 3 aylık olunca kalp atışları duruyor..arkadasım moralını yuksek tut pekı bu dusuklerın sebebı arastırıldımı
canımm iyiym evet az kaldıı :))) valla ole galıba nebılım ben korkumdan heyecan bıle yapamıorumm.sen nasılsın nasıl gıdıoo
canım benımmm cok uzuldumm senı cok iyi anlıorummmm(Rabbım en kısa zmanda bebegıne kavustrsun saglıylaaaa
merhaba kızlarrr...
GÜNAYDINNNNNNhihoyyyt
açılış bendeeeeeennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?