Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

anatolya hayırlı olsun tedavin canım. Ben de bu ay ilk kullandım ama progesteron tahlili istemedi bile doktor. Yumurta geliştimek için verdi ilacı.

senin doktor özellikle böyle mi söylemişti?

benim doktor çocuk olması için gereken hormonun progesteron olduğunu söyledi. benim tahlilde hormon sınırda çıktı.

CallCenter merhaba,
bildiğim kadarıyla çok sayıda yumurta oluştuysa, bunların çatlamasını garantilemek ve kistleşmesini önlemek için iğne olması gerekiyordu. Tabi hepsi de çatlarsa bu sefer çoğul gebelik ihtimali artıyor. Senin doktorun çatlayacaklarını düşündüğü için iğne vermemiş olabilir. Kaç yumurta vardı bilmiyorum ama görünen o ki 2 tanesi çatlamamış. Klomenin etkisi olarak sende "ovaryan hiperstimülasyon sendromu" oluşmuş görünüyor sanki. Sıvı toplanması, rahatsızlığın bunu söylüyor. Geçmi olsun canım.

Alminas çok geçmiş olsun, şimdi biraz daha iyisindir inşallah.
Doktor bana bu testten bahsetmedi, istemedi yalnız dün aşılamadan sonra progestan hap başlattı. 10 gün sürecek ilaç. Ondan sonra ben bu testi yaptırayım mı sence, kullandığım ilaç etkilermi ki değerleri.? Doktor dedi ki, hamile kalırsan adet tarihinden 10 gün sonra gel bakayım kalmazsan adetinin 2. günü gel. O kadar yani :)

absynth bildiğim kadarıyla progesteron testi adetin 21. gününde yapılıyor. rahmi hamileleiğe hazırlaya hormon diye okudum internetten. şimdiye kadar gittiğim en az 4 doktordan hiçbiri progesteron testi istemedi. son gittiğim doktor istedi.

cevap verdiğin için sağol canım. 5 tane 21.günde baktıklarında vardı. çatlayanda olmuş artık düşün.

Kızlar geldım test negatıf kan testı yaptık 000.001 gıbı bıŞey Çıktı yanı elımde koca bır sıfır var adet ıÇın ılaÇ verdı adetın3. GÜnÜ gel dedı bılmıyorum bırdaha denesemmı klomen kÖtÜ ypyr benı Çok ÜzgÜnÜm ...

canımmm üzüldüm ama demekki Rabbim böylesini hayırlı görmüş
Rabbim inş. hepimiz için OL diyecek ve olacak inş.
ilaç verdi derken söktürücü mü verdi(farlutal) canım

aa çok üzüldüm ece, bende ümitliydim, haber bekliyordumakannehir
Hayırlısı olsun canım, zazezin dediği gibi "ol" diyecek olacak bir gün inşallah :Saruboceq:

aa çok üzüldüm ece, bende ümitliydim, haber bekliyordumakannehir
Hayırlısı olsun canım, zazezin dediği gibi "ol" diyecek olacak bir gün inşallah :Saruboceq:

evt ol diyecek olucak ama umutlanıyorsun arkası hüzün olunca çok etkileniyorsun arkadaşım düşünsene bir ay boyunca hep didin bişeyler yap sonuç hüsran...artık geriye bakmıcaz devam inş.bu ay olucak beni boşverde esas kızım çok üzüldü...

canım reglin kaç gün gecikti ki?
farlutal regli uzun süre gecikenlere verilio die biliorum
yani kendi kendine gelecekse nie hap kullanacaksın

bilmiyorimki cnm normal adet günüm bugün şimdi srese girme biran önce ol dedi verdi günde 3 kere iççem çünkü kist oluşmuş gördüğü karartı oymuş hem kisti yok eder dedi

Haklısın ece bilmezmiyim. Hele senin bir de ağrın, sancın da oldu benim gibi, bari karşılığı olsun diyor insan. Biliyorum hiçbir söz teselli yerine geçmiyor. Bak bende daha klomenle ilk deneme ve ilk aşılama ama bu olmazsa gelecek aya deneyebilirmiyim bilmiyorum diye çıktım doktordan. Allah sabır, güç versin tüm isteyenlere, uğraşanlara...

amin cnm dağıldım nasıl toplanırım bilmem dünyanın sonu değil ama üzülüyorsun umutla bekle bekle ağrıyı çek aman yeterki olsun diye yıpranıyor insan aman bu kadınlık ne zor erkeğe sadece işin zevk kısmı kalıyor..

merhaba kızlarrr...
gecen gün size mutlu haberimi vermiştim...ama ne yazıkki ben bebeğimi bugün kaybettim..
kimyasal gebelikmi...bugün kanamam geldi ve dr. gittim ka değerlerime bakıldı kanım düşmüş..
artık bebeğim benimle değil...iki günlük sevincim kursağımda kaldı...ne yapalım hayırlısı böyleymiş...

canımmm hiç önemli diil
evet görünüo hemde çok cici
yaparken elim hep kız bebek resimlerine gitti haberin olsunhihoyyyt

bende kızım olsun istiyorum ama erkek olacakmışm gibi hissediyorum.. hayırlısı olsun. sağlıklı olsunda hiç farketmez..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…