Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlarr Hepinize GÜNAYDIN. Canım çok üzüldüm, hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı bebişin olur da anneciğine tutunur .:Saruboceq:

kızlarrr günaydınnnnnn ....
umutlum zezezımmm smallangel
gunaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

korkma bence erken gelmez tam tersine 28 günle 30 gün arasında bi düzene girer ikinci kürde adetten 10 gün önce başlarsın bu ikincide adet tarihinide 28 günmüş gibi düşünerek başla
Sağol gülüm yorumun için. Çoookkk teşekkür ederim. Akşam yapmadım soğan kürünü. Yaa incir kürüne başlayayım dedim iki günden beri koccaa şehirde incir bulamıyoruum. akannehir Ama bugün inşallah bulacam ve başlayacam. Geç kaldım ama ne yapaıym, 5 gün onu kullanırım, ardından soğana başlarım. 2 günden bu yana da bal+tarçın kürünü yiyiyorum. Kafamda bi güzel sıraya koydum kürleri anlayacağın. Gerçi hesapladım soğan kürü zamanında getirirse tatildeyken adet olacam ama ne yapalıım, adetli tatil yaparım ben dee. Sen cumartesi mi gidecektin canım ikinci test için.
Geçmiş olsun canım. Hayırlısı böyleymiş. Senin ve kızının canı sağolsun, yine olur inşallah.
oyyyy umutlum gelmiş görmemişimmm
iim canımmm napiiimmmm
eşimi gönderdim uyuşuklanıorum
ama şimdi biraz daa şekerleme yapiiiciiiimboshayallersmile
Tatilin tadını çıkar tabii örrtmeniim. Sen uyumayacaksın da kim uyuyacaak. Uyanınca uğra yinee. Özledim seni. olumunekankayizsmile
kızlarrr günaydınnnnnn ....
umutlum zezezımmm smallangel
gunaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ohooo Seldacığııım öğlen oldu yahuuu. Sana da günaydın. Az kaldı yok yazılacaktın. İyi bak kendine tatlııım.

mimoza ağrı kesici içme canım çok sakıncalı bende o hatayı yaptım dişim ağrıdı 2.3 tane içtim bak benim sonucu gördüm sakın içme nolur..

GEÇMİŞ olsun cnm üzülme artık önümüze bakacağız kısmet değilmiş...

arkadaşlar mübarek mihraç kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim....bu akşam bütün dualarımız kabul olur inş..

Kızlar hepinizin Kandili Mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günlerde sizleri inşallah gönlünüzden geçen tüm dileklerinizi gerçek yaparak ödüllendirir.
GamzeliKız canım şimdi okudum kimyasal gebelik yaşadığını.Rabbim hakkında hayırlısını versin...Umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve sağlıkla tamamına erersin.Allah yardımcın olsun.

merhaba kandiliniz mübarek olsun benimde salı günü klomenim bitti yarın doktora gideceğim acaba banada mı iğne vericek ben bu ay başladım tedaviye ne olacak yarın bilmiyorum iğnemi neye göre veriyor yumurtalar büyümüşsemi

İğne olacakmı olmayacakmı onu dr söyler canım sana zaten. Ona göre vermeyedebilir iğne, eğer yumurtaların kendiliğinden çatlayacak gibiyse. Bende ilk kez kullandım ve geçen hafta iğne vuruldum.

İğne olacakmı olmayacakmı onu dr söyler canım sana zaten. Ona göre vermeyedebilir iğne, eğer yumurtaların kendiliğinden çatlayacak gibiyse. Bende ilk kez kullandım ve geçen hafta iğne vuruldum.

Hadi hayırlısı canım umarım bebişin göbüşüne gelmiştir canım bende çok heyecanlıyım aslında

canım nasılsın nasıl gıdıo yormuosun dımı kendınııı

sağol kuzu, iyiyim maşallah. Aşılamadan sonra ağrılarım, sıkıntılarım bitti çok şükür, rahatladım biraz. Bilmem artık hayra alametmidir :bbo:
Yok canım, yormuyorum kendimi, hatta abarttım kaç günlerdir karpuz misaliyim. Bir de hamile kalsam çekeceği var kocişin benden demek kaydirigubbakcemile3

Smallangel ve senin takibindeyim, en yaknıda sizler varsınız değil mi? Bir görsem iyi haberlerinizi, kendiminmiş gib sevineceğim, moral olacak bana da. :lepi:İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız :Saruboceq:

Kandiliniz mübarek olsun kızlar, cümleten :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…