merhaba kızlarrr...
gecen gün size mutlu haberimi vermiştim...ama ne yazıkki ben bebeğimi bugün kaybettim..
kimyasal gebelikmi...bugün kanamam geldi ve dr. gittim ka değerlerime bakıldı kanım düşmüş..
artık bebeğim benimle değil...iki günlük sevincim kursağımda kaldı...ne yapalım hayırlısı böyleymiş...
Sağol gülüm yorumun için. Çoookkk teşekkür ederim. Akşam yapmadım soğan kürünü. Yaa incir kürüne başlayayım dedim iki günden beri koccaa şehirde incir bulamıyoruum. akannehir Ama bugün inşallah bulacam ve başlayacam. Geç kaldım ama ne yapaıym, 5 gün onu kullanırım, ardından soğana başlarım. 2 günden bu yana da bal+tarçın kürünü yiyiyorum. Kafamda bi güzel sıraya koydum kürleri anlayacağın. Gerçi hesapladım soğan kürü zamanında getirirse tatildeyken adet olacam ama ne yapalıım, adetli tatil yaparım ben dee. Sen cumartesi mi gidecektin canım ikinci test için.korkma bence erken gelmez tam tersine 28 günle 30 gün arasında bi düzene girer ikinci kürde adetten 10 gün önce başlarsın bu ikincide adet tarihinide 28 günmüş gibi düşünerek başla
Geçmiş olsun canım. Hayırlısı böyleymiş. Senin ve kızının canı sağolsun, yine olur inşallah.merhaba kızlarrr...
gecen gün size mutlu haberimi vermiştim...ama ne yazıkki ben bebeğimi bugün kaybettim..
kimyasal gebelikmi...bugün kanamam geldi ve dr. gittim ka değerlerime bakıldı kanım düşmüş..
artık bebeğim benimle değil...iki günlük sevincim kursağımda kaldı...ne yapalım hayırlısı böyleymiş...
Tatilin tadını çıkar tabii örrtmeniim. Sen uyumayacaksın da kim uyuyacaak. Uyanınca uğra yinee. Özledim seni. olumunekankayizsmileoyyyy umutlum gelmiş görmemişimmm
iim canımmm napiiimmmm
eşimi gönderdim uyuşuklanıorum
ama şimdi biraz daa şekerleme yapiiiciiiimboshayallersmile
kızlarrr günaydınnnnnn ....
umutlum zezezımmm smallangel
gunaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrr günaydınnnnnn ....
umutlum zezezımmm smallangel
gunaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sağol gülüm yorumun için. Çoookkk teşekkür ederim. Akşam yapmadım soğan kürünü. Yaa incir kürüne başlayayım dedim iki günden beri koccaa şehirde incir bulamıyoruum. akannehir Ama bugün inşallah bulacam ve başlayacam. Geç kaldım ama ne yapaıym, 5 gün onu kullanırım, ardından soğana başlarım. 2 günden bu yana da bal+tarçın kürünü yiyiyorum. Kafamda bi güzel sıraya koydum kürleri anlayacağın. Gerçi hesapladım soğan kürü zamanında getirirse tatildeyken adet olacam ama ne yapalıım, adetli tatil yaparım ben dee. Sen cumartesi mi gidecektin canım ikinci test için.
Günaydın, sen nasıl istersen öyle yap güzelim önemli olan kendini iyi hissetmen. inşallah güzel sonuçlar alırsın.
ben dün evde idrar tesi yaptım emin değilim ya ne yapacağımı bilemiyorum ikinci çizgi silik çıktı. kafam çok karışık bu bebeği çok istiyorum acaba olmayan bişeyi mi istiyorum doktor cumartesi gel dedi ama beklemek çok zor geliyor napsam acaba fikir verirmisin(
arkadaşlar selam.klomen ve iğneyle denemem tamam.ama 42.saat denemem oldu...inşallah tutar..benim bu ay hem soğuk algınlığım oldu hemde iğnenin etkisiyle aşırı bel karın ağrım oldu.ve ben malesef ağrı kesici içmek zorunda kaldım.inşallah olumsuz etkisi olmamıştır....aslında daha erken deneme yapıcaktım ama çok hastalandım.36.saat denemyi düşünüyordum.ama olmadı.iğne canımı çok yaktı..hala acısı var inanın...
Inşallah bu ay tutar kızlar...üç yumoş vardı e biri tutsun artık yoruldum inşallahhhhh
merhaba kızlarrr...
arkadaşlar mübarek mihraç kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim....bu akşam bütün dualarımız kabul olur inş..
merhaba kandiliniz mübarek olsun benimde salı günü klomenim bitti yarın doktora gideceğim acaba banada mı iğne vericek ben bu ay başladım tedaviye ne olacak yarın bilmiyorum iğnemi neye göre veriyor yumurtalar büyümüşsemi
İğne olacakmı olmayacakmı onu dr söyler canım sana zaten. Ona göre vermeyedebilir iğne, eğer yumurtaların kendiliğinden çatlayacak gibiyse. Bende ilk kez kullandım ve geçen hafta iğne vuruldum.
Hadi hayırlısı canım umarım bebişin göbüşüne gelmiştircanım bende çok heyecanlıyım aslında
slm kızlar kandiliniz mübarek olsun
canım nasılsın nasıl gıdıo yormuosun dımı kendınııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?