- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
herkese gunaydınn
bugun ben bıraz hastayımm mıdem cok bulanıyorr geceden berı karnım cok agrıyorr kasıklarımda muthıs bır agrı varr hıc gecmedıı(
zehra nerdesin cnm ya dünden beri merak ettim naptın kırmızılar geldimi??bende birazdan gidicem dr artık belli olur varsa da yoksa da kendimi dün akşam hazırladım iki sonucada hayırlısı bakalım
canım degerın gayet guzel bu test yumurtanın saglık olup olmadıgını ve catlayıp catlamadıgını gosterıyorr bunun degerıde 2o ve uzerı olmalı senın degerın ıse 60 cok ıyı yanı hatta umıtlendırmek ıstemem hamıle bıle olabılırsın cunku 40 ve uzerı cıkan bır cok arkadsımız hamıle olduklarını ogrendılerr
slmm yumurtanın kendılıgınden catlayacagını dusunmustur dr un ıgneyı verıyorlar cunku klomen yumurtaları asırı uyarıyor ve buna baglı olarak kıst olusturyorr ıgneyı vurarak bu rıskı en aza ındırmeye calısıyor dr larr
yumurtaların catladıktan sonra 2 hafta bekle testını yap neden dersen 1-2 gun dollenme suruyorr sonra dollenen yumurta 4*5 gun gıbı tupte ılerleyıp rahıme yerlesıyorr v yerlestıkten bırkac gun sonra beta hcg hormonu salgılanıyorr ve ancak test o zaman sonuc verıyorr bılmem yardımcı olabıldım mı
Kızlar nasılsınız, progesteron sonucunu almaya dr a gittim de , 11,3 çıktı. Dr çok iyi dedi başkada bişey demedi ya. Geçen hafta salı günü çatlatma iğnesi oldum, çatlamışmı diye muayene yokmu dedim. Hayır adetinin 3. günü gel dedi , ben bişey anlamadım yakafamçokkarıştı. Yardım edin kızlar bu progesteron tahlili ne içindi, ne demek şimdi bu , çok kalabalıktı soramadım hala çalışmaya devam edecekmiyim ben delikafadulden
slm bu test yumurtalarının catlayıp catlamadıgını ve kalıtesını gosterıyor ıstenılen deger ıse 10 ve uzerıdırr senın yumurtalarda saglıklıymıs kı bu degerın uzerınde cıkmıss 40 ve uzerınde cıkan bırcok arkadasta hamılelık oldu calısmaya devam et tutarsa guzel olurr
asya deniz özeldn msj attım canım
Canım öncelikle teşekkür ederim cvp ın için içim rahatladı. Birde yazıları yeni okuyorum da ne oldu hastaymışsın sanırım, dikkat et kendine canım. Ayy gerçekten mi en az 10 mu olması gerekli , 20. günü bugün adetimin, ama yinede düşük dimi, kaç günde ne kadar artması lazım ki ayy, kafam çok karıştı kafamçokkarıştı. Şimdi benim yumurtalarım çatlamışmı oluyor. Bugün mutlaka çalışma yapmamız lazım o zaman 2 gün geçti en son çalışmadan sonra
günaydın kızar, size ihtiyacım var bende bu ay ilk defa klomen kullandım 11.gün gittim çok güzel umoşlarım büyümüş doktor iğne vermedi 21. gün progesteron yaptırdım 17.07 çıktı 23.günde progesteron testi yaptırdım 18.48 çıktı fakat 21.gün akşamı çok fenalaştım hastaneye gitim ve iki tane yumurtamış 6.5 cm olduğunu ve sıvı biriktiğini söylediler 3 gün hastanede yattım. soum şu ben bu ay hamile olabilme ihtimalim varmı* yada bu tarz sorunla karşılaşan varmı? yumurtaları bu akdar büyüyen var mı?
kızlar bana neden kimse cevap vermiyor.
azıcık hastayım son zamanlarım yaklastıkca ufak tefek sıkayetlerım artıyorr
bence gunlere takılma arkadasım calısabıldıgın kadar calıss mesela benım hamıle kaldıgım ay yumurtlamama 5 gun vardı esım seyahate cıkacaktı yakalasık 2 hafta evde olmayacaktı ve ben tutmaz dıye calısmak ıstemedımm oda tutmazsa tutmasın zevk hanemıze yazarız dedıı :))) ve sadece 1 kez calıstıkk ama kısmetımızde varmıs tuttu o yuzden sızden rıcam hıcbırgune takılmayınn haftada en az 2-3 kez bırlıkte olur calısırsanız gunu ıskalamanız soz konusu olmaz ıllakı denk gelırr hayır degerın dusuk degıl gayte normal sadece ne kadar yuksek olursa o kadar hamılesın demek oluyorr
kızlar bana neden kimse cevap vermiyor.
canım öncelikle geçmiş olsun
ama sorunun cevabını bilmediğim için ne dersem seni yanıltmış olurum
ama inş. hamilesindir.buarada yumurtan 6.5 cm mi olmuşbilmiyorumkismile
yoksa yanlşmı yazdın
canım degerın gayet guzel bu test yumurtanın saglık olup olmadıgını ve catlayıp catlamadıgını gosterıyorr bunun degerıde 2o ve uzerı olmalı senın degerın ıse 60 cok ıyı yanı hatta umıtlendırmek ıstemem hamıle bıle olabılırsın cunku 40 ve uzerı cıkan bır cok arkadsımız hamıle olduklarını ogrendılerr
Yaaaa gerçekten mi? İnşallah öyledir 3 yıldır bekliyorum ve korkumdan doktra gitmemiştim bu ilk tedavi sadece klomenle deniyoruz şimdilik.İnşallah öledir. Umarım buradaki isteyen herkes hamile olur....
Canım nasıl yani , o kadar büyümüşmü yani akannehir. Drun ne diyor peki, klomen mi yapmış öyle
GÜnaydın şekeriim.umutlum gunaydınnnnn
sonradan okuduğuma göre sende de adet gecikmesi varmış mutlaka soğan kürünü uygula 15 gün günde iki kez yemekten 15 dakika önce ben 12. gün adet olmuştum büyük ihtimal sen de 10 . günden sonra adet olursun ılık içince tadı kötü gelmiyor aslında . inş işe yarar da bebiş gelir dualarım seninle :))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?