Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

herkese gunaydınn

bugun ben bıraz hastayımm mıdem cok bulanıyorr geceden berı karnım cok agrıyorr kasıklarımda muthıs bır agrı varr hıc gecmedıı (

Cnm geçmiş olsun. Ben biraz geç dönüş yapabiliyorum dikkaet et kendine.

zehra nerdesin cnm ya dünden beri merak ettim naptın kırmızılar geldimi??bende birazdan gidicem dr artık belli olur varsa da yoksa da kendimi dün akşam hazırladım iki sonucada hayırlısı bakalım

evettttt geldi artık kırmızılar
çok şükür en azından sıkıntısından kurtuldum
bende seni merak ediodum canım
hade bakalım inş. hayırlı haberlerle dönersin

tşkrlr herşey gönlünce olsun inşlh

Kızlar nasılsınız, progesteron sonucunu almaya dr a gittim de , 11,3 çıktı. Dr çok iyi dedi başkada bişey demedi ya. Geçen hafta salı günü çatlatma iğnesi oldum, çatlamışmı diye muayene yokmu dedim. Hayır adetinin 3. günü gel dedi , ben bişey anlamadım yakafamçokkarıştı. Yardım edin kızlar bu progesteron tahlili ne içindi, ne demek şimdi bu , çok kalabalıktı soramadım hala çalışmaya devam edecekmiyim ben delikafadulden

tesekkur ederım arkadaslar cok sagolun dıkkat etmeye calısıyorumm aksam bıraz dısarı cıktık esım ben ve annem sanırım yedıgım yemek dokunduu

hayrancım korkma bunlar normall 3 aydan sonra tum sıkayetlerın gececek agrı sızı batma hıcbırseyın kalmayacakk hadı bakalım ctesı sonuclarını bızede soyle bakalım dr un neler anlatacakk

slm bu test yumurtalarının catlayıp catlamadıgını ve kalıtesını gosterıyor ıstenılen deger ıse 10 ve uzerıdırr senın yumurtalarda saglıklıymıs kı bu degerın uzerınde cıkmıss 40 ve uzerınde cıkan bırcok arkadasta hamılelık oldu calısmaya devam et tutarsa guzel olurr

Canım öncelikle teşekkür ederim cvp ın için içim rahatladı. Birde yazıları yeni okuyorum da ne oldu hastaymışsın sanırım, dikkat et kendine canım. Ayy gerçekten mi en az 10 mu olması gerekli , 20. günü bugün adetimin, ama yinede düşük dimi, kaç günde ne kadar artması lazım ki ayy, kafam çok karıştı kafamçokkarıştı. Şimdi benim yumurtalarım çatlamışmı oluyor. Bugün mutlaka çalışma yapmamız lazım o zaman 2 gün geçti en son çalışmadan sonra

neyse arkdşlar ben cıkıyorum herşey gönlünüzce olsun dualarınızda benı unutmayın :) hayırlı günler...

azıcık hastayım son zamanlarım yaklastıkca ufak tefek sıkayetlerım artıyorr

bence gunlere takılma arkadasım calısabıldıgın kadar calıss mesela benım hamıle kaldıgım ay yumurtlamama 5 gun vardı esım seyahate cıkacaktı yakalasık 2 hafta evde olmayacaktı ve ben tutmaz dıye calısmak ıstemedımm oda tutmazsa tutmasın zevk hanemıze yazarız dedıı :))) ve sadece 1 kez calıstıkk ama kısmetımızde varmıs tuttu o yuzden sızden rıcam hıcbırgune takılmayınn haftada en az 2-3 kez bırlıkte olur calısırsanız gunu ıskalamanız soz konusu olmaz ıllakı denk gelırr hayır degerın dusuk degıl gayte normal sadece ne kadar yuksek olursa o kadar hamılesın demek oluyorr

kızlar bana neden kimse cevap vermiyor.

Çok geçmiş olsun tatlım, çok doğru canım biz ödev gibi yapınca gün sayıyoruz işte:çok üzgünüm: Bu günde çalışma yapalım biz en iyisi. Demekki % 11.3 hamile kalma ihtimalim var öylemi İşte umut dünyası . O ihtimali de Mevlam bilir artık, elimizden bişey gelmez , progesteron değeri benim gibi olupta hamile kalan varmı acaba

canım öncelikle geçmiş olsun
ama sorunun cevabını bilmediğim için ne dersem seni yanıltmış olurum
ama inş. hamilesindir.buarada yumurtan 6.5 cm mi olmuşbilmiyorumkismile
yoksa yanlşmı yazdın

evet canım sağ ve solda iki tane 6.5 cmlik yumurtam olmuş. büyümüşte büyümüş.

umutlum gunaydınnnnn
GÜnaydın şekeriim.

Evet canım maalesef adet gecikmesi var bende. Hem de ne gecikmee. 2,5 veya 3 ayda bir adet oluyorum. Dün benim adetimin 3. günüydü ve başladım. Şimdi nasıl olacak kii, demek ki ben zamansız başlamışım. 12-15 gün sonra gelrise o zaman da erken oliciik.

Zazez canım çok teşekkür ederim. Ekledim görünüyor mu şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…