Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Yarab senin rızanla geçen bir ömür ve o ömür içinde özlediğimiz ,yolunu hasretle beklediğimiz salih evlatlar nasip et.bizim ve özlemini çeken cümlesinin duasını hayırla kabul et.Amin diyen diller hürmetine.en Sevgili'nin hürmetine..........

Bende öyle düşünmemek için zor tutuyorum kendimi, inşallah bebişlerimize kvuşuruz. Senin soun neydi canım ?

benim sorunum ben 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 sene daha çocuk istemiyordum ama adetim 2 ay geçikti doktora gittim işte orada bana pkolusun dedi ilk adet söktürücü içtim sonra klomene başladım 5. günde klomen bitti bana adetinin 12. günü gel dedi işte 12. gün yarın gideceğim işte ne olacak büyümüşmü diye meraktan çatlıyorum CADIARZU

MErhaba arkadaşlar burada herkes pko nedeni ile mi klomen kullandı bende hiçbir neden olmadan olmuyordu ve bu ay klomen verdi. Şu ana kadar herşey normal dedi üç yumurta ardından 21. gün progesteron 60 çıktı. Bir hafta bekleyecem gebelik testi için bakalım ne olacak. Bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Ama üç yıldır bekliyorum sonuç hep hüsran. Şu an bedenimde hiç bir değişiklik yok göğüs hassasiyeti falan yok. Bu durumda olan var mı? Siz ce ne olur?

ohh yat sürekli canım, koçişin biraz daha nazını çeksin bakalım kaydirigubbakcemile3. Ne zaman vurulmuştun iğneni tatlım sen :S kafam durdu , işle kadınlar klübünü karıştırmam inşallah bi gün Ben 29 hazıranda ilk çatlatma iğnesini vuruldum canım, sanırım 1 haftaya belli olur dimi kanda. Progesteron 11,3 çıktı 20. günüde baktı, e herkese dru 21. gün bakıyormuş . Ayyy canım inşallah hepimizin olurda birlikte büyütürüz bebişlerimizi. Seninde mübarek olsun , Allahım dualarımızı kabul etsin, ben şimdiden başladım dualarıma kızlar hepiniz için dua ediyorum.

Canım klomen yumurtlama için kullanılan bir hap, pko için veriliyormu bilmiyorum. Sebebsiz yere mi olmuyordu senin ? Yani hiç bir sorun bulamadımı drun , yumurtaların daha iyi olması için vermiştir sanırım. Adetinin kaçıncı günündesin ? Bende dün progesteron a bakıldı ama dün 20. gündü benim . Seninki baya yüksek çıkmış, burdaki arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla ne kadar yüksek çıkarsa hamiş olma ihtimali o kadar yüksekmiş. Seninki çok iyi tatlım, Mevlam inşallah bu günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul edecek:Saruboceq:

Teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz için hayırlısı ile olsun da.Bende yumurtlama sorunu falan çıkmadı kolaylatırırız klomenle dedi. Bugün 22. gün doktorumu aradım progesteron düzeyi çok iyi umutluyum dedi. Ama ben belirtilere takıldım bedenimde hiçbir değişiklik yok.Gögüslerimde hiçbir hassasiyet yok..
İnşallah bu mübarek gün hepimizin duaları kabul olur

Sana da günaydın tatlımm, senin sonuç ne zaman belli olacaktı canım yarın 2 hafta mı olacaktı , doğrumu hatırlıyorum
canımyarın sabah bellı oluoo erkenden gıtcem dr :))

ii yapıosun yorma canım kendınııı yat dınlennnn:) benımde hayırlısıyla yarın bellı olucak inşşş Rabbım nasıp eder heğeımızee

iyi kandıllerr kızlarrr Rabbım dualarımızı kabul etsınnn

Günün Fıkrası :):)
trafik polisi arabayi durdurmus ve egilip sormus:
> -ehliyet ruhsat lutfen
> -tabi... buyrun demis sofor ve vermis. polis bakmis bi
> problem yok.
> -pekii demis polis‚ cevre vergisi pulu?
> -burada‚ buyrun demis adam.
> -ilk yardim cantaniz var mi? demis polis.
> -tabii deyip bagaji acmis adam. polis bakmis icinde
> eksik yok.
> -yangin sondurucu?
> -burada buyrun.
> -zincir?
> -derhal
derhal cikarayim buyrun.
> polis daha sonra tekrar sormus:
> -mezdeke kaseti var mi?
> sofor cok sasirmis.
> -evet var buyrun demis.
> polis: tamam siz onu takin teybe ve sesini acin
> demis ve baslamis polis oynamaya. soforun saskinligi
> daha da artmis
ve dayanamamis sormus. -hayrola memur
> bey?
> polis cevap vermis:
> -ee essek degilsin artik takarsin bi 20 milyon..

ben yarın dr gidicem yumurta büyümüşmü bakacak inşallah büyümüştür yaaa

rüşfetiduymuşdum da mezlekeyle ilk duydum ama iymişşş :):):):):)sositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok güzel yaaa

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaslar.. bu mübarek gunde dua etmeyı unutmayın. dualarımız kabul olur inşallah....

selda nbrr yarın ıcın mı heyecanlımısın bugun sana dua ettımm

canımmm gormemısım yazını cıkmısım ..aslında hem heyecan hem korku var ıkısı karısık yanıı..saoll tatlımmm canımm benım cok saoll Rabbım kabul eder inşşş yarın dr da hepınızın yuregını yanımda hısssedecegım olumsuz olursa eger benı yalnız bırakmazsınız :))

bu aksam dua edıcem hepımız ıcın..bebeklerımzı Rabbbım nasıp etsınn hamıs arkadslarımıza rahat dogum bebeklerını saglıklarıyla kucagına almayı nasıp etsın inşş dualarımız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…