Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

İğneyi 4 temmuz, aşılama 6 temmuzda oldm. Senin epey az kalmış, inşallah iyi haberlerini alırız. Progesteron hakkında hiçbir fikrim yok, doktorda demedi bana test yapalım diye :bbo: Progestan verdi, herhalde o ilaç da sonuçları ters etkiler bende. Paşa paşa adet tarihimi bekleyeceğim herhalde bilmiyorumkismile

canım, göğüslerdeki hassasiyeti çok takma bence, hiçbir belirtisi olmadan hamiş kalanlarda var. Benimde okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla progesteron değerin çok iyi. İnşallah bu ay gelmiştir bebişin :Saruboceq:

Kuzu hadi bakalım, hayırlı haberlerle dönesin inşallah. Dua ediyorum bende bu akşam herkes için. :Saruboceq:

ben yarın dr gidicem yumurta büyümüşmü bakacak inşallah büyümüştür yaaa

Betüş, yarın senden de güzel haberler alacağız inşallah. Zaten güzeldi değerler, bakalım ne kadar olmuş yumoşlar. İnşallah büyümüşlerdir bir güzel :Saruboceq:

Allahım tüm isteyenlerin, çabalayanların gönlüne göre versin, hamişlerimize sağlıkla kucaklarına almayı, bebişi olanlara da analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

alminas kuzu nasılsınız kızlarr.. kuzu yarın randevun kacta cnm..

slm kızlarrr

benım yıne sancım varrr

slmm cnmm normal dımı bu sancılarr dr nededı ??canını sıkma sakın olumsuz dusunme erken olur dıe cnmm inşşş hersey yolunda gıdıcek mınıkımızde zamnında gelcek :) annesıne yakında gelıcegının sınyalı nı verıo suan :))

off artık sıkıldım boyle cok streslı gelecekse gelsın ıkımızde kurtulalım yaaaeyvahedigeldismile

selda heyecanlandım hee

asyacım sen nasılsınn
ayyy canımm msn acıkmı senın :)) bende cok heyecanlyımm Allahımm inşş yuzumu guldurur
off artık sıkıldım boyle cok streslı gelecekse gelsın ıkımızde kurtulalım yaaaeyvahedigeldismile

haklısın sende cnmm yaza denk geldı bıde daahada zor oldu tabıı az kaldı gukum sabrett:))

slm kızlarrr

benım yıne sancım varrr

canm kafanı sancılara takma rahat ol bence. geleceği varsa ufaklığın gelecektir engelliyemeyiz dimi. ne kadar az stres yaparsan okadar zorlaştırırsın..rahat oolll..

bende sıze yadımm :)) hehe aynı anda olduuu :)) kagtta 12.30 yazıodu cnm ama daha erkende gelebılırsınız dedı asıstan erken gıdeerım :)) 10 gıbı cıkıcam evden :))

dönüşte hemen eve gel haber ver bize tamam mı cnm. merakta bırakma...

selda heyecanlandım hee

asyacım sen nasılsınn

iyiym cnm bende.sağol...

tamm cnmm hemen verırım zatnn merkta bırakmam aslaaaaaaolumunekankayizsmile

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
hayırlı cumalar olsun hepimize
bugün heycanlı bi gün
hem kuzum sonucunu alıcakk
hem de benim en yakın arkadaşımın ataması belli olucak

kuzummm nbr?yarın büyük günnn.inşallah ii haberlerle geleceksin canımm
iyiym canımmm sen nasılsınn inşş cnmm inşşşş
Günaydın hayırlı sabahlaar.
gunaydınnnnn bidenemmmmmm
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
hayırlı cumalar olsun hepimize
bugün heycanlı bi gün
hem kuzum sonucunu alıcakk
hem de benim en yakın arkadaşımın ataması belli olucak

gunaydın canımmmmm ay cok heyecanlıyım ben yaa Allahım inşş yuzumu guldurur

günaydın kızlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…