ohh yat sürekli canım, koçişin biraz daha nazını çeksin bakalım kaydirigubbakcemile3. Ne zaman vurulmuştun iğneni tatlım sen :S kafam durdu , işle kadınlar klübünü karıştırmam inşallah bi günBen 29 hazıranda ilk çatlatma iğnesini vuruldum canım, sanırım 1 haftaya belli olur dimi kanda. Progesteron 11,3 çıktı 20. günüde baktı, e herkese dru 21. gün bakıyormuş . Ayyy canım inşallah hepimizin olurda birlikte büyütürüz bebişlerimizi. Seninde mübarek olsun , Allahım dualarımızı kabul etsin, ben şimdiden başladım dualarıma kızlar hepiniz için dua ediyorum.
MErhaba arkadaşlar burada herkes pko nedeni ile mi klomen kullandı bende hiçbir neden olmadan olmuyordu ve bu ay klomen verdi. Şu ana kadar herşey normal dedi üç yumurta ardından 21. gün progesteron 60 çıktı. Bir hafta bekleyecem gebelik testi için bakalım ne olacak. Bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Ama üç yıldır bekliyorum sonuç hep hüsran. Şu an bedenimde hiç bir değişiklik yok göğüs hassasiyeti falan yok. Bu durumda olan var mı? Siz ce ne olur?
canımyarın sabah bellı oluoo erkenden gıtcem dr :))
ii yapıosun yorma canım kendınııı yat dınlennnn:) benımde hayırlısıyla yarın bellı olucak inşşş Rabbım nasıp eder heğeımızee
iyi kandıllerr kızlarrr Rabbım dualarımızı kabul etsınnn
ben yarın dr gidicem yumurta büyümüşmü bakacak inşallah büyümüştür yaaa
alminas kuzu nasılsınız kızlarr.. kuzu yarın randevun kacta cnm..
slm kızlarrr
benım yıne sancım varrr
slmm cnmm normal dımı bu sancılarr dr nededı ??canını sıkma sakın olumsuz dusunme erken olur dıe cnmm inşşş hersey yolunda gıdıcek mınıkımızde zamnında gelcek :) annesıne yakında gelıcegının sınyalı nı verıo suan :))
ayyy canımm msn acıkmı senın :)) bende cok heyecanlyımm Allahımm inşş yuzumu guldururselda heyecanlandım hee
asyacım sen nasılsınn
off artık sıkıldım boyle cok streslı gelecekse gelsın ıkımızde kurtulalım yaaaeyvahedigeldismile
slm kızlarrr
benım yıne sancım varrr
bende sıze yadımm :)) hehe aynı anda olduuu :)) kagtta 12.30 yazıodu cnm ama daha erkende gelebılırsınız dedı asıstan erken gıdeerım :)) 10 gıbı cıkıcam evden :))
selda heyecanlandım hee
asyacım sen nasılsınn
canm kafanı sancılara takma rahat ol bence. geleceği varsa ufaklığın gelecektir engelliyemeyiz dimi. ne kadar az stres yaparsan okadar zorlaştırırsın..rahat oolll..
dönüşte hemen eve gel haber ver bize tamam mı cnm. merakta bırakma...
iyiym cnm bende.sağol...
kızlarr iyi gecelr öptum hepınızııı
iyiym canımmm sen nasılsınn inşş cnmm inşşşşkuzummm nbr?yarın büyük günnn.inşallah ii haberlerle geleceksin canımm
gunaydınnnnn bidenemmmmmmGünaydın hayırlı sabahlaar.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
hayırlı cumalar olsun hepimize
bugün heycanlı bi gün
hem kuzum sonucunu alıcakk
hem de benim en yakın arkadaşımın ataması belli olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?