eğer gebelik oluşursa desteklemek için vermiştir dr. adet söktürücü olarak da kullanılıyo ama kullanım şekli farklıydı sanırım.
duphaston progestan fln düşüğü engelliyo bildigim kadarıyla. doktorun verdiyse kullan yani.
ben aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim artık bebek istiyoruz ve klomen ile ilgili herşeyi buradan öğrendim.
7 ağustos 2010 klomene başlama tarihim
şimdi yumurta kontrolu yapılıyor, bir tane yumurtam var ve büyümesini bekliyoruz..
gunaydın kızlarrr nasılsınızzz
dun kızımın nufus kagıdı cıktı DORA REVNA ADLI artık Turkıye Cumhurıyetı vatandası :)))
gecen haftada gobegı dustuuu :))) bu sabahta ılk banyosunu yaptıııı :))) mısler gıbı olduuu
Merhaba Mattika. Ben de kahverengi lekelenmeler yaşamıştım klomen kullanırken ama benim adetime iki gün kala veya adet günümde başlamıştı. İki gün sonunda da adetim sökülmüştü. Hoşşş, artık klomen kulllanmamama rağmen hala oluyor yaa. Huy belledi yani benimkii.
cnm senı umıtlendırmek ıstemem ama benım oncekı hamılelıgımde adet gunume 1 haftadan fazla varken kahve rengı akıntı gıbı bsy olmustu.inş senınkıde bebıstendr bu ara kendını cok yormamaya bak sen ne olur ne olmaz dımı melegın senınledr inşş
gunaydın kızlarrr nasılsınızzz
dun kızımın nufus kagıdı cıktı DORA REVNA ADLI artık Turkıye Cumhurıyetı vatandası :)))
gecen haftada gobegı dustuuu :))) bu sabahta ılk banyosunu yaptıııı :))) mısler gıbı olduuu
selam kızlar çatlatma iğnesi sonrası en az kaç gün sonra idrarda çıkar sonuç?
bende klomen + çatlatma iğnesini kullandım .13'ünde çatlatma iğnesini oldum.Şuanda merak ve heyacan içindeyim.Beklemek çok zor.zaman geçmiyor.Sonucundan korkuyorum ya olmaz sa diye...Kendimde belirti arayıp duruyorum..Belirtiler olmadıkça olmadı diye üzülüyorum.vs.vs.yani beklemek çok zor...
bende klomen + çatlatma iğnesini kullandım .13'ünde çatlatma iğnesini oldum.Şuanda merak ve heyacan içindeyim.Beklemek çok zor.zaman geçmiyor.Sonucundan korkuyorum ya olmaz sa diye...Kendimde belirti arayıp duruyorum..Belirtiler olmadıkça olmadı diye üzülüyorum.vs.vs.yani beklemek çok zor...
Kanda baktırmak daha kesın sonuc verır. Ben 14 . gun kanda baktırmıstım. İdrarda iğnenin etkisi ile pozitif cıkabılıyor. Umarım olumlu sonuc alırsın..
cnm okadar geç mi yıkanıyor bebekler..
13+14=27 yani ayın 27.si ....nasıl bekliyeceğim...inşallah olur da ...allah emeklerimizi bu heveslerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Dosa sen sonucu benden 3 gün önce öğreneceksin.inşallah hayırlı haberlerini alacağız...
kızlar ne zman adet tarihim sizce..en son adetimi 2 ağıstosta oldum.Bu ay bu iğne yüzünden 15 sonrasımı olacağım.O zaman 28 ağustosta mı olurum sizce.Yani ne zman adet tarihim benim
canım hayırlı olsun hayırlıca kucağına almak nasip olsun
sen ilk klomen denemende mi hamile kaldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?