kızlar adeti sabahın köründe de olsak gecenin bi vaktinde de olsak o günü veya geceyi 1. günü olarak mı hesap edecez?
ben bu ay ara verdim ama gene de progesteron testi yaptirim diom.
ama cuma akşam 8 de adet oldum. cumayı mı cmrtsyi mi 1. gün diyim?
malesef bu ayda hamıle kalamadım.ve bıde kıst olusmus doktorum bu ay klomen vermedı duzenlı ilişkı dedı adet olamssan test yaptır dedı arkdaslar benım gıbı olan varmı bu kıst cok korkuttu benı kendılıgınden kaybolabılrmı benım gıbı olan varsa lutfen yazssın
günaydınnn kuzucummm
iyiyim ben şükürrr sen nasılsınn
bel ağrın ne alemde ??
iyim bende cnmm bel agım eskısı gıbı degl :)) bsyler yedıkten sonra mıgdemın tuhaf olması dısında ii yım cnmmmm.
slm kızlar dün dr.daydım,yumurtalarıma baktı klomen kullanıyordum bu ay,her iki taraftada gelişmiş özelliklede sağ tarfta 11..mm lik çok güzel olmuş dedi ,cts.günü tekrar gidecem 12.günüm oluyor heralde çatlamasına bakacak öyle değilmi?neler olcak acaba çatlıyorum merakten,İftara hazırlık yapıorum misafirim var ben nelerle uğraşıorum yaaasositososito
klava:
Arkadaşlar ben yine bişi sorcam sizlere çok oldum biliyorum ama merak ediyorum.Hamile olunabileceğini gösteren progesteron değeri en az kaçtır?
umutlumun da dediği gibi anne olmak kolay diil canımm
ama çok şükür senn minik seni fazla üzmüo annesi
inşallah doğduğunda da öle olur
reglde kıst gıdıo dıe bılıorum cnm kendılıgınden gıdıo.daha ii bılen arkadslarım cvp verır yıne ama
canım sen de kocaelindesin hangi doktora gidion?
Bende yeni başladım bu ay ama daha önce bir tanıdığım söylemişti abisini çocuk sahibi yaptı bu doktor ,Faruk KARAKAYA Gölcük Aile tıp Merkezi,malesef Kocaeli'de yaşanan dr.problemleri ve sağlık kurumlarına güvenmek çok zorlaştı,ya para derdindeler yada başından savma!Fakat ben en azından dr.olarak hemşireside aynı öyle çok memnunum sonuç olmasa bile şuana kadar ilk defa beni anlayan bir DR.buldum,senin problemin neydi?nerde tedavi görüorsun?paylaşırsan sevinirim belki faydamız olur birbirimize:)
opuyorumnanaktan
ınsss haber verırız canımm ugramaya calısırızzzaman da aman yarı kırkları da çıkmış
canım Rabbim bol uykular versin inş. kızına
ama dediğin gibi daa çok küçük anca adapte olucak bu dünyaya
kütahyayı da geziceksiniz ve bana uğramıcaksınız
darılırım bakkkk
nolur haber ver canımm
çoooooooook memnun olurummm
ben cerkezım canım annem ızmırlı babam gebze lı kocaelılı bende ıstanbul tuzlada yasıyorumm bu sehırlerıde gezme sebebımız esım afyonlu bu yol guzergahıda afyona gıden yollar oldugu ıcın bu sehırlerı gorecegızzzAlminasım demek küçük prensen 21 günlük oldu , maşallah ya . Seni yoruyor tabi ama geçici bunlar tabi , Allah güzel ve uzun ömürler versin yavrucuğuna .Sen nerelisin bu arada , dolaşacağın şehirlerden birindeyim de bende merak ettim:1rolleyes:
canım ben de bi problem yok elh. 3 senelik evliyim ama bi senedir bebek düşünüoz.8 aydır falan da tedavi görüom. gebze yüzyıl hastanesine gittim ilk önce. doktordan memnun kalmadım. şimdi devlet hastanesinin doktorunun özel muayenehanesine gidiom. kadın tecrübeli 30 yıllık doktor ve cok ii davranıo:icecream:
slm. benim sol kasığımda kramp şeklinde acı veren bi batma oluyor arada. 1 dakıkadan az suruyor. fazla surse dayanılmayacak bır acı. bilgisi olan paylaşabilir mi nedir bu? doktora ctesı gıdecegım gidince soracağım ama merak ediyorum. kötü birşey olmasın. bilmiyorumkismile mafoldumben
benım kuzenımde gebze yuzyılda bır kadın dr a gıttı cokm memnundu ve bebegı sımdı yasına gırdııı :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?