Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende hep karstırıodum onu cnm am aoldugun gun 1. gun yanı sen cuma olmussun cuma 1. gun olarak sayıcaksın tatlımm.bende aksdam olmustum bıkere dr 1. gun saydı onu

reglde kıst gıdıo dıe bılıorum cnm kendılıgınden gıdıo.daha ii bılen arkadslarım cvp verır yıne ama

iyim bende cnmm bel agım eskısı gıbı degl :)) bsyler yedıkten sonra mıgdemın tuhaf olması dısında ii yım cnmmmm.

umutlumun da dediği gibi anne olmak kolay diil canımm
ama çok şükür senn minik seni fazla üzmüo annesi
inşallah doğduğunda da öle olur

Arkadaşlar ben yine bişi sorcam sizlere çok oldum biliyorum ama merak ediyorum.Hamile olunabileceğini gösteren progesteron değeri en az kaçtır?

slm kızlar dün dr.daydım,yumurtalarıma baktı klomen kullanıyordum bu ay,her iki taraftada gelişmiş özelliklede sağ tarfta 11..mm lik çok güzel olmuş dedi ,cts.günü tekrar gidecem 12.günüm oluyor heralde çatlamasına bakacak öyle değilmi?neler olcak acaba çatlıyorum merakten,İftara hazırlık yapıorum misafirim var ben nelerle uğraşıorum yaaasositososito
klava:

canım sen de kocaelindesin hangi doktora gidion?

umutlumun da dediği gibi anne olmak kolay diil canımm
ama çok şükür senn minik seni fazla üzmüo annesi
inşallah doğduğunda da öle olur

inşş cnm yaa saglıgıyla dogsunda baska bsy ıstemem :)
resmı nezöman koycksın yaw mek edıozz vallaa heee :)))

reglde kıst gıdıo dıe bılıorum cnm kendılıgınden gıdıo.daha ii bılen arkadslarım cvp verır yıne ama

tesekkur ederım canım ilgın için.yanı korkmayım dımı.ben ilaç kullnamadan adet olamıorum.bugun adetımın 2.gunu adet bıtımınden 7 gun sonra sogan kurune baslıcam burda okumustum yararını gormusler bakalım.zemuszemus

canım sen de kocaelindesin hangi doktora gidion?

Bende yeni başladım bu ay ama daha önce bir tanıdığım söylemişti abisini çocuk sahibi yaptı bu doktor ,Faruk KARAKAYA Gölcük Aile tıp Merkezi,malesef Kocaeli'de yaşanan dr.problemleri ve sağlık kurumlarına güvenmek çok zorlaştı,ya para derdindeler yada başından savma!Fakat ben en azından dr.olarak hemşireside aynı öyle çok memnunum sonuç olmasa bile şuana kadar ilk defa beni anlayan bir DR.buldum,senin problemin neydi?nerde tedavi görüorsun?paylaşırsan sevinirim belki faydamız olur birbirimize:)
opuyorumnanaktan

slm. benim sol kasığımda kramp şeklinde acı veren bi batma oluyor arada. 1 dakıkadan az suruyor. fazla surse dayanılmayacak bır acı. bilgisi olan paylaşabilir mi nedir bu? doktora ctesı gıdecegım gidince soracağım ama merak ediyorum. kötü birşey olmasın. bilmiyorumkismile mafoldumben

canım ben de bi problem yok elh. 3 senelik evliyim ama bi senedir bebek düşünüoz.8 aydır falan da tedavi görüom. yüzyıl hastanesine gittim ilk önce. doktordan memnun kalmadım. şimdi devlet hastanesinin doktorunun özel muayenehanesine gidiom. kadın tecrübeli 30 yıllık doktor ve cok ii davranıo:icecream:

Son düzenleme:
ınsss haber verırız canımm ugramaya calısırızzz
ben cerkezım canım annem ızmırlı babam gebze lı kocaelılı bende ıstanbul tuzlada yasıyorumm bu sehırlerıde gezme sebebımız esım afyonlu bu yol guzergahıda afyona gıden yollar oldugu ıcın bu sehırlerı gorecegızzz

benım kuzenımde gebze yuzyılda bır kadın dr a gıttı cokm memnundu ve bebegı sımdı yasına gırdııı :ecrin_bebek:

benım bıldıgımm rahımın buyudugu ıcın rahım kaslarının gerılme acısıdır benım dr um oyle soylemıstııfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…