- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
benım bıldıgımm rahımın buyudugu ıcın rahım kaslarının gerılme acısıdır benım dr um oyle soylemıstııfisfisfis
tesekkur ederım canım ilgın için.yanı korkmayım dımı.ben ilaç kullnamadan adet olamıorum.bugun adetımın 2.gunu adet bıtımınden 7 gun sonra sogan kurune baslıcam burda okumustum yararını gormusler bakalım.zemuszemus
kuzucum arada listeyi güncelle canım gözümüz gönlümüz açılsınnn
ohhhhh ohhhhh bana bak 20 eylül dioooo ohhhhhhhhhhh yan gel de yaaaaattttttttttt:))))
baya gerıde kalmıstı ya lıstee :))
aaaaaaaaaaaa ne yan gel yatı oda nedemekk alsanaalsanasmile
yan gel yat yokj bol bol calısmak varr unutmaaaaaaakaydirigubbakcemile3
bugun temıızlık yaptım ama belım cok fena agrıoo( cok eglıp kalktım galıba yaww aman temızle bı dert temızleme bın derttt yaneeeee heeeeee
daha varrr caneemmm 29 u dio ovilasyon günü..:hulya:
ama ewet durmak yooooookkkkk yola devaaammmmm
aman boşver kendine dikkat et.zamanı gelince temizlersin .sanki temizle temizle heeeppp aynı..:)
daha varrr caneemmm 29 u dio ovilasyon günü..:hulya:
ama ewet durmak yooooookkkkk yola devaaammmmm
merhaba kızlar.benim tarihim bugün.hala adet olmadım.dün test yapmıştım negatif çıktı.bugün yapmadım.durumu burdan paylaşırım.şimdilik beklemedeyim :))
Herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir
bugun temıızlık yaptım ama belım cok fena agrıoo( cok eglıp kalktım galıba yaww aman temızle bı dert temızleme bın derttt yaneeeee heeeeee
slm kızlar dün dr.daydım,yumurtalarıma baktı klomen kullanıyordum bu ay,her iki taraftada gelişmiş özelliklede sağ tarfta 11..mm lik çok güzel olmuş dedi ,cts.günü tekrar gidecem 12.günüm oluyor heralde çatlamasına bakacak öyle değilmi?neler olcak acaba çatlıyorum merakten,İftara hazırlık yapıorum misafirim var ben nelerle uğraşıorum yaaasositososito
klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?